22 yaş büyük bi flörtüm var muhabbetimiz aşırı tutuyor beni en çok etkileyen de kariyeri okuduğu okullar vs bi kaç kez buluştuk sadece bi kere öptü sen istemediğin sürece dokumam dedi❤️ ben onu aşırı istiyorum ama sonu hezeyan olursa diye de korkuyorum ya pişman olursam ne hem cinsel hem duygusal anlamda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl22 yaş büyük bir fark. Tecrübe, yaşanmışlık, tükenmişlik vs arada fark var. Sen yanlış bir dalgaya kapılıp, boğulada bilirsin. Bu adam sonuçta seninle, senin onla düşündüğün gibi mi birlikte. Bu yaşayacağın ya da yaşamak istediğin durum, 5 yıl sonraki sana zarar verebilir. İleri de yaşayacağın güzel duyguları da karşılayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevişmeye hiçbir şey engel değildir, olamaz. Olmamalı. Eğer birisini istiyorsa, onunla sevişebilmeli insan ama tabiki sizin de kafanızda soru işaretleri var. Kısmen haklısınız da.. Sizin sorununuz daha çok işin duygusal boyutuyla ilgili sanırım. Cinselliğe kendi iç dünyanızda farklı bir anlam yüklediğinizi görebiliyorum. Size bu soruyu sorduran da bu duygu zaten. Bence içinizde kalmasındansa yapıp pişman olmak daha iyidir. En azından tecrübe dersiniz.
00 Yorumla
Senin kendisine kıyasla tecrübesiz ve bilgisiz olman onu fazla iyiymiş gibi göstermiş olabilir. Bu konuda yanılgıya düşmüş olabilirsin. Adam ergen değil ve bu yaşa kadar çokça deneyimi olmuştur bu yüzden sen izin vermeden asla dokunmam demesi kadar doğal bişey olamaz. Muhtemelen seni elde edeceği günden sonra daha farklı yüzünü göreceksin diye tahmin ediyorum. Yanılıyor da olabilirim ama çok zor.
00 Yorumla
+1 yılAklını başına topla kızım sinir etme beni o nasıl bir düşünce ya tabi pişman olursun 22 yaş ne demek biraz mantıklı ol sizin onunla bir araya gelmeniz evlenmeniz mümkün değil bence ailen bunu kabul etmez kendine bu kötülüğü yapma
013 Yorumla- +1 yıl
ama istek ve arzu yaşı takmaz ki?
- +1 yıl
Peki ya bunun pişmanlığı ne olacak ölene kadar vicdani rahat kalmaz hep bir keşke der keşke olmasaydı keşke yapmasaydim şimdiki aklım olsaydı muhattap olmazdım gibi gibi şeylerle kafayı yer içinde hep bir pişmanlık yaşar
- +1 yıl
senin buna benzer bir pişmanlığın oldu mu
- +1 yıl
Öyle birini hiç düşünmedim ve hayatımda olmadı ama yaşayanları gördüm
- +1 yıl
yaşayanların pişmanlığı var mıydı? varsa hangi konuda
- +1 yıl
Hem yaş farkı hemde evlenmeden başkasıyla birşeyler yaşamak adına pişmanlıkları vardı bunun için hergun ağlayan ve psikolojisini kaybeden birini tanıyorum
- +1 yıl
aslında kızın istediği sevgililik veya duygusallık değil daha çok seks amaçlı sanki. eğer bakire değilse ve de seks amaçlı yaklaşıyorsa adama sonuç iyi olabilir.
- +1 yıl
Bilemiyorum düşüncesi bile beni ürpertiyor
- +1 yıl
cizreye göre anormal. Ama İzmir İstanbul gibi yerlerde gayet normal böyle ilişkiler
- +1 yıl
Aman eksik ve uzak olsun ben kendimi eşime saklıyorum
- +1 yıl
Bunun bide Allah'a hesap verme günü var
- +1 yıl
Allah seni sevsin yolundan ayırmasın
- +1 yıl
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla engel değil adam bakımlıysa hiçbir problem olmaz sigara içiyorsa alkol tüketiyor sadece sıkıntı içindeyse yorucu bir işte çalışıyorsa gibi gibi şeyler varsa yani kendine bakmıyorsun hiçbir şekilde senden isterse küçük olsun yinede pek bir şey yapamaz ama adam kendine bakıyorsa taşı bile çatlatır.
14 Yorumla
Soran+1 yılSigara alkol hiç biri yok hatta ben de sigara var diye azar yiyorum, benim karakterim bu yaşıtlarımla hiç bir zaman hemfikir olamadım napim yani, zekasına ayrıca hayranım hatta sırf onun için bile olabilirim o derece etkiliyor zaaf meselesi
- +1 yıl
Bir şey diyim mi sende kendimi görüyorum🤫🍀
Aynı gibiyiz yaşıtlarımdan hiçbir şey anlamıyorum yaş olarak büyükler benim ilgimi çekiyor zekaya daha çok hayran oluyorum ve genelde hiçbir zaman ilişki ciddi noktaya gitmiyor
Soran+1 yılCiddiden kastın evlilikse zaten hiççç düşünmüyorum bi beş senesi var o zamana kim bilir
Yas farki tabiki engel, kac yasinda bu kisi? seksi seviyorsan, yapinca bir iki posta atilmaisni istiyorsan yanlis erkek, 25 yasinda bir erkek bosladiktan sonra 30 dakika bekleyip tekrar kaldirabili devam edersin ama 40 tan sonra birkac gün beklemen gerekebilir. Hatta ilkinde bile tek sefer icin senin ugrastirabilir.
Kadin yasca büyükse erkek icin cinsellikte sorun olmaz ama erkek yasca büyükse, özellikle 15-20 yas üstü, seksi seviyorsaniz uzak durun.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılEngel değil. Yaşın itibariyle zaten yetişkin bir kadınsın, zarar göreceğini sanmıyorum. Yapmayıp pişman olmaktansa yapıp pişman olmak daha iyidir, en azından bu konuda. Aklında kalacağına içinde kalsın😉
10 Yorumla Tam içinde bulunduğum durum, manitimle yaş farkım 24, uyumu öyle bir yakaladık ki tavşanlar bile kıskanır bizi.
Olgun erkek acemi asker gibi rastgele ateş etmez, elindeki mühimmatı nasıl kullanıcağını bilir ve mutlu eder seni 😉10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEngel değil, çok tecrübelidir ayol o 😀 Hele hele kültürlü, kariyerliyse gözüne yaşlı bile gelmez o kadar.
20 Yorumla
+1 yılyani istiyorsan, hazırsan hiç bir engelde yoksa eminsen neden olmasın
30 Yorumla
+1 yılSeksin de aşkın da yaşı olmaz 😊👍
Libido yüksekse asla kimseye yok demez tabi bakımlı ve hijyenik ise 😎10 Yorumla
+1 yılEğer kendini hazır hissediyorsan ve istiyorsan engel değil bence. Hem cinsellikte deneyimli biri sana ilkini daha güzel yaşatır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl22 yasmi? Kizim sen manyakmisin? 22 yas buyuk bi adamla yani babanla sev*isilirmi lan?
Tabi adam zengindir sonra gidersin guzelce s*ikersinn ve hamile kalirsinn tamammm ooohh.. Hadi yuruu kizimmmmm..
git kendi yasindakilerle s*ikiss00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yani sence bi sorun yoksa buna kim karışabilir ama senle yaşıt çocuğu olabilirmiş onun 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya 10 yaşında bi oğlu var
Soran+1 yılErken evlenemezdi ömrünü eğitim hayatına harcamış haliyle sosyal ortamdan uzaklaşmış saçma bir ihtimal
+1 yılEngel değil. 53 yaşındaki adamla yatan 20 yaşında kız biliyorum
00 Yorumla
+1 yılsadece sekse olabilir 22 yas fark diyorsun o adam hemen hallolur zaten
01 Yorumla22 yaş fazla değil mi tabiki çok seviyorsan bitirt diyemem
00 Yorumla
+1 yılYani bana saçma geliyor baban yaşında adamla flört olmak bence engel
00 Yorumla
+1 yılEngel olduğunu düşünmüyorum fakat uzun süreli olur mu orası şüpheli…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yas farki niye engel osunki istiyorsan arzuluyorsan sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnemli olan senin ne düşündüğün ne hissettiğin ne istedigin geri hic bir seyin onemi yok
10 Yorumla7-8 yaş farkı olsa neyse ama 22 fazla. Bir yerde patlak verir. Sakın tamamen güvenme. Sonra uzulursun. Ve ilerlemeden bitirmeni oneririm
00 YorumlaBence değil
31 Yorumla- +1 yıl
Senden küçük olsa da mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş farkı önemli değil bence düzgün temiz biriyse, dalgası sağlamsa, BEKARSA vurdur geç boş ver. Zevkine bakkk
00 Yorumla
+1 yılMezardan adam cikarirsin yakinda sevismeye 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Cidden ama ya mideniz nasil aliyor anlamis degilim. Gercekten elestirmek olarak soylemiyirum. Acik goruslu biriyimdir. Ne bilim benim bi kere oldu 40 yasinda bi kadinla iliskim ama kadin sporunu yapan bakimli alimli ve inan 20 lik kizlarjn kiskanacagi sekilde fizik olculerine sahipti. Ama ulkemiz geneli erkekler 40 45 oldumu gobek kilo yag. Sonracigima kondisyon efor kaybi. Yani oncesinde 25 30 yas araliginda saglikli biriyle iliski yasadiysan eger demek istedigim farki anlayabilirsin az cok. Ama tarafsiz bakmalisin. Sanirim biraz duygusal bosluktasin. Yani hayata senden 20 yil once baslamis birisi ile ne kadar mutlu pozitif bir yol yuruyebilirsin ki. Sonucta bu adam senden erken kalkicaktir masadan. Bir cok doygunluga erismis ve artik geriye yaslanma vakti yaklasmis yaslarda
- +1 yıl
Iste bu yuzden kizlar kesinlikle kendinizi boslukta birakmayin. Cok yanlis sulara kapiliyorsunuz sonra. sjsjsjsjsjs
Soran+1 yılMide almalık bir durum yok henüz bir şey yaşanmadı kafamda kuruyorum ve evet bu kafaya de kolay gelinmedi, adam adam dediğiniz hocam bazı günler sabahlıyoruz birbirimize özel hayatımızı anlattığımız çok oluyor haliyle bi etkileşim oluşuyor, evli falan da değil ve hakkaten çok hoş karizmatik teklif ondan gelirse düşünürüm ama o dediğiniz gibi cinsel doygunluğa erişmiş çünkü tenezzül edip bakmaz bile çoğuna anlıycağın benim için çekicilikte zirve budur ve bunu yaşamak istemek de en doğal hakkım ne var bu kadar yadırgayacak
- +1 yıl
Farkindaysan eger yadirgamadim. Asil neden bu kadar kapali birisin. Yani sana sadece kafama takilan sorulari sordum. Yani tabiki sana gore bu iliskinin mantikli sebebleri vardir. Sonucta akilsiz biri degilsin. Ben iste sana mantikli gelen yerlerini konusmak istedim olay bu sadece. Madem boyle bir baslik atiyorsun. Zaten gizlisinde yani bende buraya geldim farkindaysan elestirmeden guzel bi sekilde seni dinlemek istedim. Cunku burada milletin ne dusundugunun onemi yok soz konusu senin tercihin. Senjn kararin. sadece sen bu konuyu actigindan bende derinlestirmek masaya yatirip konusmak istedim olay bu. 🙏 yanlis anlama beni dar goruslu biri degilim. Marmariste bodrumda antalyada 6 7 yil gece clublerjnde barmenlik yaptim bir cok seye sait oldum icinde bulundum. ben sadece mantik insaniyim. Senjn olayinada mantikla baktim konuyu mantikla ele aldim. Ve sendende beklentim bunjn uzerine. Mantiginla konuyu konusacaksak konusuruz. Ha yok boyle lisedeki hocasina baglanmis ergenlerin askini savunmasi gibi ters ters konusup agzimiza etmeye kalkicaksan. musadenle Ben kalkim masadan 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim için fark etmiyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Partnerlerim hep küçük oldu ve onları mutlu ettim.
Soran+1 yılYaşınız 37 ise zaten verimli bi çağda olduğunuz içindir benim bahsettim şahıs 48
- +1 yıl
Denemekten bir zarar gelmez. Bir kısa film çekin
Soran+1 yılBi yokla diyorsun yani o cesaret gelirse denerim 🤫
- +1 yıl
Cesaret gelir önemli olan senin isteğin
+1 yılİkinizde istiyorsanız engel değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Verirsen herkes sever genci yaşlısı 🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bü kişinin kendiyle alakalı
10 Yorumla
+1 yılOha sen yeni dogmusken 22 yasindaymis
10 Yorumla
+1 yılöğrenci hoca diyaloğu mu
11 Yorumla- +1 yıl
@Benbendedegilimmm yorumumu neden beğendin?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle engel değil
10 Yorumla Tecrübe edilinirsin istiyorsan yaşı boş ver
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı olduğu için frenkansınız tutmaz
00 Yorumla
+1 yılNeyin kafasını yaşıyosunuz ya iyy
00 YorumlaGiderken yanına performans hapı al
00 YorumlaPişman olursun zaten başka cevabı yok bunun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil istekli adamsa çok yapar
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Pişman niye olacaksin ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn büyük tutkun sevişmekse dene
04 Yorumla
Soran+1 yılEn büyük tutkum değil ya ne alaka merak mı acaba öpüşünce geçer sandım geçmedi
Cevap sahibi+1 yılBir erkek kızı zevklerini yaşamak şeyleri biliyorsa nesi yetmiyorsa başka şeyler ile tamamlar buda olgunluktan geçer
Soran+1 yılGüzel, Şimdi bunu Türkçeye tercüme et de anlayalım
- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılseksi bir vücudu vars a
04 Yorumla
Soran+1 yılDüz bi tip ya uzunboylu hafif göbekli bakımlı ams sağlıklı duruyor
- +1 yıl
Seviş ya el de ne varsa o
Soran+1 yılElde olması ne alaka ya adam Prof kaç kişi bi profla sevişir ki 😁
- +1 yıl
Sevişme madem 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara peşindeyim desene şuna
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kus kalkiyosa sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişmeye engel olmaz ereksiyon oluyorsa
00 YorumlaEvet engel.
10 YorumlaBana göre engel
00 YorumlaHayırlısı be gülüm.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık
00 Yorumla
+1 yıl22 yaş mı.
00 YorumlaVer gitsin adama
00 Yorumla
+1 yıl22 yaş çok fazla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılIyyyy.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimine göre çok kimine göre normal
00 Yorumla
+1 yılçok fark var bence
00 Yorumla
+1 yılRandıman vermez
00 Yorumla
+1 yıldeden o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence pişman olursun
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet..
00 Yorumla