Sırf üremek ve seks için evleniyor çoğu insanlar. Bir kişinin kahrını ömrü billah çekmek nedir? İnsan kendi babasına abisine bile zor tahammül ederken elin adamına ömüüüür boyu tahammül etmek saçma değil mi? En az 1 yıldır evli olan insanlarla oturun konuşun bakalım kim mutlu? Ben hiç mutlu olan görmedim. %99 insan: "keşke evlenmeseydim" diyor. "Şimdiki aklım olsa evlenmem" diyor. Madem evlilik iyi ve hayırlı bi şey, neden tüm evliler pişman?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeden evlilik yapıyorsunuz çünkü kadınlar para ve kas erkekler kalça göğüs için ama hep derim aşk ve tutku çok önemli
Sevdiğin kişiyle evlensen daha önce evlenmediğine pişman olurdun20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dediğin gibi evliliği özgürlük zanneden insanların yakarması bu " keşke evlenmeseydim" sözü.
2 yıldır evliyim. İyiki evlenmişim. Kafa dengi biriyle hayatını birleştirmek kadar güzel bir şey yok. Senin gibi eğlenen, seninle zaman geçirmeyi seven, hadi şunu yapalım dediğinde hadi hemen yapalım diyen biriyle berabersen evlilik harika bir şey. Hayata aynı pencereden bakabildiğin insanla evlenmek mühim olan. Yoksa sadece cinsellik ve özgürlük için hatalarını gördüğün, seni mutsuz edebilecek davranışları olan kişiye evet dersen, hayat zindana dönebilir20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış kişiyle evlenenler pişman.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim bir sevgilim vardı, şunu söylerdi bana: Siz erkekler kadınları eğlenecek kadın ve evlenecek kadın diye kategorize ediyprsunuz. Sonra eğlendiğiniz kadınla evlenmiyorsunuz, evlendiğiniz kadınla rğlenemiyoreunuz. Hayatı hem kendinize hem bize zehir ediyorsunuz.
Bu nedenle de Türk toplumunun en az %90’ı evlendiğine pişmandır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
Evlilik, seks için yapılır.
Toplum baskısını iliklerine kadar hisseden kadın cinsiyeti, evlenmeden elletmem mottosuyla hayatındaki erkeği zorla evliliğe sürükler.
Beceriksiz erkekler ise evlenmeden sevişecek kadın düşüremeyince, mecburen evlenmek durumunda kalırlar.
Herkes rahat rahat sevişebilse, evlilik olmazdı.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendim için söylüyorum evlenmek istiyorum ( hatta imkan olsa hemen başka insanlarla neden takılayım beni arayan soran hesap vereceğim biri olması mutlu eder ve de daha fazla sorumluluk) sevgi için ayrıca bu yaşıma kadar ilerideki eşime sadık kalıyorum ne sevgili ne flört yapmadım teklif gelmesine rağmen tek olsun benim gibi olsun ömürlük olsun isterim hayatın farklı bir amacı olur
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabi bazı insanlar erken yaşta olgunlaşır bazı insanlar 30 dur ama hala çocuk gibi sorumluluk alamaz erken yaşta büyük sorumluluk almak olgunlaştırıyor insanı
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten seks icin yani, kadinlar olarak onumuze gelenle yapamaycagimiz icin mecbur birinin kahrini cekmek uzere evleniyoruz.
Ha evlendim de seks yine yok o ayri bir konu. Ama evlenince de seks yok bunu da evlenerek ogreniyorsun. :)10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Belli bir yaşa kadar rahat takilirsin da ondan bir de karşı tarafin baskısı olayı var sonuç bana iki boşanma en güzeli bekarlık sultanlıkta yaslaninca kız dusuremezsin işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yanlızlığı paylaşmak hayata ortak olmak için evlenir insan o yüzden eş yani diğer yarın olur o kişi seni tamamlar doğru kişi
10 Yorumla
+1 yılBunu oturtup anne ve babanla konuş. Siz yaptınız şimdi niye böyle diye fikirlerini al.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum zaten. Tüm tanıdıklarımla hatta. Hepsi ama hepsi pişman.
- +1 yıl
O zaman bir şey diyemem. Cinsellik dışta daha kolay , sevgi ve saygı yolsa baştan bitmiştir zaten.
+1 yılDoğru kişiyle olmazsa dediklerin doğru. Olursa dediklerin yanlış tam tersi olack
10 YorumlaEvlenmek pişmanlıktır, şahsen sevgili yapmak bile pişmanlıktır
00 Yorumla
+1 yılBende mutsuz ve pisman olanlardanim ama
Mutlu olanda cok00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evlilik pişmanlık degil ama yapacak birşeyin yoksa evlen
00 Yorumla
+1 yılEvlilik aşkın katilidir. Sadece çocuk yapınca evlenmek lazım yasal prosedürler için.
00 YorumlaBunu bir erkek yazsa linç yer burdan ama kız yazınca bakalım neler diyecekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki açık ilişki yaşamayı teklif ederse sana hayatındaki kişi bunu kabul eder misin? Ciddiyim bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaman seni gittikçe yanlızlaştırdığında, içine korku ve boşluk saldığında tutarlılıkla düşünecek misin gene böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliği sadece cinsellik olarak görenlerin cahilce düşüncesidir bu sadece düşünce bana göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi kararı
10 Yorumla Ayn ya kafan rahatken evlenmek neden 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlenme zorla degim kimi istersenonunla ol
00 Yorumla Sen gibi ilgi çekici değiller demek ki
00 Yorumla
+1 yılYaşın az daha büyüsün öyle anlarsın
00 YorumlaRahat takılacak kız istiyorum bende evlenmek değil
00 Yorumla
+1 yılZina diye evlenip seks yapcam yoksa evlenmezdim
00 Yorumla
+1 yılewlenmeyenler
hepsi mi rahatttt00 YorumlaBence bu görüşün yaş ilerledikçe değişiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 25
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynen bekarlık güzel hayat güzel dünya güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen özgür yaşa hiç evlenme
00 Yorumla
+1 yılBence hepsi dememek lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen bana aşık oldun
20 Yorumla
+1 yılÖyle yapıyoruz
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum
00 YorumlaEvlenmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜretmek için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılHe Valla 😂
00 Yorumla
+1 yılSen peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem