Dolgu takılmadığı sürece belli bir boya kadar belli olmuyor zaten o yüzden dolgu daha estetik duruyor bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok saçma geliyor bana açıkçası. Zaten sevgili olunduğunda görecek çıplak haliyle. Sahtekarlık dediğin gibi. Eski sevgilim destekli kullanıyordu ama göğüsleri büyüktü bence bu arada. Hangi cup sütyen takanlar daha çok kullanıyor ki?
Neden sahtekarlık olsun ki kadının göğüsleri küçükse bu onun için çok güzel kurtarıcıdır
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır yanlış düşünüyorsunuz erkekler dolgulu sütyenler takan kızların göğüslerini büyük olduğunu zannediyor. Kızlar ilgi çekici olmak için bunu yapıyorlar
Yine konu geldi kadın ve kadının cinsel obje haline gelmiş uzuvlarına.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızların dolgulu südyen takmasını sevmiyorum. Bir kız geçen gün takmış önümden geçerken gayri ihtiyari gözüm çarptı kızın sadece göğüs ucunu görmedim mk. Ben sizin göğsünü görmek zorunda mıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Tabi ama senin amacın kandırmak değilse daha çok hoşuna gidiyorsa büyük durması giy tabi ki seni seven önemsemez zaten gerçeği söylediğinde
Ben dolgulu sütyen takmıyor zaten göğüslerim büyük soruyu genel olarak sordum
O zaman tabi dolandırıcılık makyaj gibi bu da dolandırıcılık
Bence de
Hayır bence değil. Memeleri daha yukarıda dik tutuyor. Dolgusuzlar zamanla sarkmaya sebep olurmuş gibi geliyor bana.
destekliyi birak normali bile cok rahatsiz edici ya ben kullanmiyorum
Göğüslerin küçük olmalı o zaman
evet maalesef
Dolgu takılmadığı sürece belli bir boya kadar belli olmuyor zaten o yüzden dolgu daha estetik duruyor bence
Çok saçma geliyor bana açıkçası. Zaten sevgili olunduğunda görecek çıplak haliyle. Sahtekarlık dediğin gibi. Eski sevgilim destekli kullanıyordu ama göğüsleri büyüktü bence bu arada. Hangi cup sütyen takanlar daha çok kullanıyor ki?
Onu kullanmamizin birçok sebebi var kendinize göre saçma sapan şeyler düşünüyorsunuz
Kızım fark ettiysen ben de kızım neden kullanıldığını ben de biliyorum 🤣😂
Eee o zaman ne bu ayrıca sana demedim erkeklere dedim
İşte ben de bu soruyu erkeklere sordum 😂acaba neden öyle düşünüyorlar diye
Onu erkeklere soruyorsan onlara göre sahtekarlık oluyor
Neden taktığı önemli, amacı kendini iyi hissetmekse problem yok, ama büyük imajı çizmekse zararsız sahtekarlık diyebiliriz ☺️
Kadınların alayı sahtekar dert değil !
Büyütülür sütyen takma popo makyaj ve daha niceleri 😅
İşte sahtekarlık yapmış oluyorlar
Neden sahtekarlık olsun ki kadının göğüsleri küçükse bu onun için çok güzel kurtarıcıdır
Hayır yanlış düşünüyorsunuz erkekler dolgulu sütyenler takan kızların göğüslerini büyük olduğunu zannediyor. Kızlar ilgi çekici olmak için bunu yapıyorlar
Sen öyle diyorsan öyle olsun bakalım
Çünkü öyle yapan kız çok çevremdem biliyorum
Öyleyse lüks arabalarda sahtekarlığa girer. İnsanların yanlızca bakması mutlu ediyosa istediği yerini doldursunlar.
Yine konu geldi kadın ve kadının cinsel obje haline gelmiş uzuvlarına.
Kızların dolgulu südyen takmasını sevmiyorum. Bir kız geçen gün takmış önümden geçerken gayri ihtiyari gözüm çarptı kızın sadece göğüs ucunu görmedim mk. Ben sizin göğsünü görmek zorunda mıyım?
Evet uzaktan büyük gözüküyor bir bakıyorsun küçücük.
Bilmiyorum hiç yapmadım
Bence sahtekarlıktır. Bazı kızların göğüsleri çok küçük olmalarını rağmen dolgulu sütyenler takarak büyük dolgulu göğüs olmaya çalışıyorlar
Bir kadını duşta görene kadarki her şey sahtedir zaten.
Erkek her turlusune gider sen merak etme
Ilgimi cekmiyorlar artik snrm
Yok ya, neden olsun.
Seven her türlü sever.
Kendilerini kandırırlar
evet hapis cezası verilmeli
Evet
Sendemi ondan kullanyosn
Hayır ihtiyacım yok benim
Dolgun ozamn senn
Değil ben de muz koyuyom
Evet 😭😭😭