Sevgilimle 4 aydır beraberiz aramızda cinsel konuşmalar vs oldu ama ben ondan fotoğraf istiyorum ancak konusu her açıldığında istemiyorum diyor her şey resim mi diyor. Benden önce uzun süreli ilişkisi olmuş ona atmış ama ben isteyince olmaz diyor gücüme gidiyor benim de onu istemeye hakkım yok mu madem her şey resim değilse ona niye attı ben onu gerçekten çok istiyorum onu arzulamaya hakkım yok mu lütfen beni yargılamayın onu çok seviyorum ama onu görmek de hakkım
Güncellemeler
+1 yıl
Beni yargılamadan önce kendinizi benim yerime koyun öyle cevap verin.
Kızlar sevgilim bana nude atmıyor, bana güvenmiyor mu?
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
6
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İstemeyebilir güvenmeyebilir belki önceki çok tehdit falan etti... Kim bilir?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum acaba çok mu üstüne gidiyorum anlamıyorum ama ben de erkeğim benim de onu istemeye hakkım var. Üstelik seninle ciddi düşünüyorum sen benim erkeğimsin diyor. Ama böyle yapınca üzülüyorum olay resim değil ama bana hiç güvenmeyecekmiş gibi hissediyorum. Acaba zamana mı bırakmalıyım?
Nude için elbette sevmedim kendisi de zaten bunun farkında ama sırf sevgi de karın doyurmuyor insan sevdiğini bir zaman sonra görmek arzulamak istiyor. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve buna hakkım var. Eski sevgilisine atmış olup bana gelince burun kıvırması hemen duygusallığa burması ağrıma gidiyor. Ona da atmasaydı o zaman? Bu durumda ben kısıtlanmış oluyorum ve kendimi eski sevgilisiyle kıyaslıyorum. Olay resim atıp atmaması da değil aslında, kızın benim isteklerimi ve arzularımı anlayamaması.
Eski sevgilisine yaptıklarını tıpa tıp yapmak zorunda mı? Belki ona daha ileri de attı, belki o daha çok tahrik etti ve kızın kilidini kırabildi, belki de daha çok güven vermişti. Sen eşitlik istiyorsun ama acaba sen o adam gibi davrandın mı? Bence ayrılın, nude için olay çıkarırsan çok tartışırsınız.
O adam gibi niye davranayım bana ne ondan? Eski sevgilisini yerden yere vuruyor o adam değildi diyor. Ona niye attın diyorum meraktandı şuydu buydu diyor. Ben onu daha çok seviyorum ama beni kısıtlayamaz böyle. Bu sefer aklı hala onda olduğunu onu unutamadığını düşinüyorum. Ah keşke biraz da olaylara erkek kafasıyla bakabilseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız..
O adama yaptığını isterken, banane o adam yaptığından demiyorsun ama 😀 Belki sonradan değişmiştir o adam. Ne biliyorsun? Belki başta çok güven verdi. Ama sana şu kadarını söyleyebilirim. Bir kadın olarak, ben de nude atma taraftarı değilim. 1 kere heves edip atsaydım da sonra kendimi tutardım. İçine sinmiyor olabilir ve baskı yapman da onu soğutur. Yani ya kabul etmelisin ya da ayrılmalısın.
Kadınlara kalsa kimse nude atma taraftarı değil ama istenilince çok da güzel atıyorlar. Bana ne değiştiyse ayrılmasaymış ondan o zaman? İçine sindirmek için ne yapmalıyım onun güvenini nasıl sağlayabilirim bunu düşünüyorum. Bir erkek olsaydın ne düşünürdün? Böyle bak olaya.
Bakıyorum ve saygı duyardım 🙂 Elbette isterdim ve hatta erkek olarak hayal ettiğim de daha çok tahrik olduğumu da hesaba kattım. Evet, teklif ederdim belki yalan olmasın. Sonuçta önceden atmış ve belki atar diye isterdim. Biraz ikna etmeye çalışırdım ama olmuyorsa da dururdum. Bence sen de öyle yapmalısın. O da seni zorlamamalı aynı şekilde. Hiçbirimiz obje değiliz.
Bak dediğim noktaya nasıl geldin :) Hani nude isteyen erkek sevmiyordu 😃 Neyse en azından seninle düzgünce konuşabildik 🙏 ben de kısacası çok istiyorum. Onu ikna etmek için her yolu denedim ama istemiyor. Onu elbette nude için sevmiyorum zaten bunu biliyor ve biz daha şimdiden evlilik hayali bile kuruyoruz ama ona atıp da bana gelince edebiyat yapması hoşuma gitmiyor. Mesele de bu zaten. Zorlamıyorum ama zorlamasam sanki hiç atmayacak gibi hissediyorum. Sanırım ona biraz zaman vermeliyim. Baya erken açıkçası acele ediyorum gibi.
Hoppaaa 😀 Orada dur 😂 Nude isteyen bütün erkekler sevmiyor demedim. Nude atmıyor diye sorun çıkaran erkek sevmiyordur dedim 😀 Yoksa hepimiz de nefis var canım, içinden gelmiş olabilir. Bence birbirinizi anlayın yaa, zaten uyum olursa ileri de evlilik de olabilir ve bol bol izlersin 😂
Kızlar Ne Diyor
İstemeyebilir güvenmeyebilir belki önceki çok tehdit falan etti... Kim bilir?
Bilmiyorum acaba çok mu üstüne gidiyorum anlamıyorum ama ben de erkeğim benim de onu istemeye hakkım var. Üstelik seninle ciddi düşünüyorum sen benim erkeğimsin diyor. Ama böyle yapınca üzülüyorum olay resim değil ama bana hiç güvenmeyecekmiş gibi hissediyorum. Acaba zamana mı bırakmalıyım?
Tehdit etmemiş ama resimlerini tutuyormuş
Iyy toksik ilişki sevgilin değil o senin s. kgilin dhsysysgvsbajs
Belki ona attığı için zamanla pişman olmuştur
Pişman olduysa ne yapabilirim? Beni kısıtlamaya hakkı var mı üstelik ben onu daha çok seviyorken değer veriyorken?
Seni kısıtlamıyor ki? Beden onun bedeni, seni nasıl kısıtlamış oluyor? Ayrıca nude için sevdiysen bu sevgi değil.
Nude için elbette sevmedim kendisi de zaten bunun farkında ama sırf sevgi de karın doyurmuyor insan sevdiğini bir zaman sonra görmek arzulamak istiyor. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve buna hakkım var. Eski sevgilisine atmış olup bana gelince burun kıvırması hemen duygusallığa burması ağrıma gidiyor. Ona da atmasaydı o zaman? Bu durumda ben kısıtlanmış oluyorum ve kendimi eski sevgilisiyle kıyaslıyorum. Olay resim atıp atmaması da değil aslında, kızın benim isteklerimi ve arzularımı anlayamaması.
Eski sevgilisine yaptıklarını tıpa tıp yapmak zorunda mı? Belki ona daha ileri de attı, belki o daha çok tahrik etti ve kızın kilidini kırabildi, belki de daha çok güven vermişti. Sen eşitlik istiyorsun ama acaba sen o adam gibi davrandın mı? Bence ayrılın, nude için olay çıkarırsan çok tartışırsınız.
O adam gibi niye davranayım bana ne ondan? Eski sevgilisini yerden yere vuruyor o adam değildi diyor. Ona niye attın diyorum meraktandı şuydu buydu diyor. Ben onu daha çok seviyorum ama beni kısıtlayamaz böyle. Bu sefer aklı hala onda olduğunu onu unutamadığını düşinüyorum. Ah keşke biraz da olaylara erkek kafasıyla bakabilseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız..
O adama yaptığını isterken, banane o adam yaptığından demiyorsun ama 😀 Belki sonradan değişmiştir o adam. Ne biliyorsun? Belki başta çok güven verdi. Ama sana şu kadarını söyleyebilirim. Bir kadın olarak, ben de nude atma taraftarı değilim. 1 kere heves edip atsaydım da sonra kendimi tutardım. İçine sinmiyor olabilir ve baskı yapman da onu soğutur. Yani ya kabul etmelisin ya da ayrılmalısın.
Kadınlara kalsa kimse nude atma taraftarı değil ama istenilince çok da güzel atıyorlar. Bana ne değiştiyse ayrılmasaymış ondan o zaman? İçine sindirmek için ne yapmalıyım onun güvenini nasıl sağlayabilirim bunu düşünüyorum. Bir erkek olsaydın ne düşünürdün? Böyle bak olaya.
Bakıyorum ve saygı duyardım 🙂 Elbette isterdim ve hatta erkek olarak hayal ettiğim de daha çok tahrik olduğumu da hesaba kattım. Evet, teklif ederdim belki yalan olmasın. Sonuçta önceden atmış ve belki atar diye isterdim. Biraz ikna etmeye çalışırdım ama olmuyorsa da dururdum. Bence sen de öyle yapmalısın. O da seni zorlamamalı aynı şekilde. Hiçbirimiz obje değiliz.
Bak dediğim noktaya nasıl geldin :) Hani nude isteyen erkek sevmiyordu 😃
Neyse en azından seninle düzgünce konuşabildik 🙏 ben de kısacası çok istiyorum. Onu ikna etmek için her yolu denedim ama istemiyor. Onu elbette nude için sevmiyorum zaten bunu biliyor ve biz daha şimdiden evlilik hayali bile kuruyoruz ama ona atıp da bana gelince edebiyat yapması hoşuma gitmiyor. Mesele de bu zaten. Zorlamıyorum ama zorlamasam sanki hiç atmayacak gibi hissediyorum. Sanırım ona biraz zaman vermeliyim. Baya erken açıkçası acele ediyorum gibi.
Hoppaaa 😀 Orada dur 😂 Nude isteyen bütün erkekler sevmiyor demedim. Nude atmıyor diye sorun çıkaran erkek sevmiyordur dedim 😀 Yoksa hepimiz de nefis var canım, içinden gelmiş olabilir. Bence birbirinizi anlayın yaa, zaten uyum olursa ileri de evlilik de olabilir ve bol bol izlersin 😂
Ya bakalım inşallah anlarız ben onu anlıyorum da o da beni biraz anlayabilse keşke. :) 🙏
Hiç güvenmiyor güvense atmazdı yine
Evet güvenemediği ve hala aklımda eski sevgilisinin olduğu belli
aklında*
Kız ayrılmalı diyenler
Kendi bakış açınızla at gözlüğüyle bkmayın olaya
Hahahahahha bizimki mi at gözlüğü oluyor. Biz her yönden ele alırız sen anca bel altını düşünüp konuşuyorsun
Sana göre öyle olabilir ama ne düşündüğn inan umrumda değil.
Öğk kk