Böyle birine nasıl yaklasilmali ne yapılmalı?

. Biraz uzun ama okuyun lütfen. Eşimle iki aydır birlikte olamıyoruz 6 yıllık evliyiz suriye ye gitti geldi bir bicuk sene 7 aydır evimizdeyiz ilk aylarda cinsel ilişki oluyordu ben tam anlamıyla tatmin olamasamda oluyordu yani on sevisme yok bir şey yok sadece kendi boşalıyordu bitiyordu ben bir şey demiyordum yine de en son iki ay önceki ilişkimizde içime girecegi sırada indi birden ne oluyor dedim bilmiyorum anlamadm dedi bir sonrakinde de aynı şey oldu en son hastaneye gitme kararı aldı ve gitti pskolojik demişler iş stresi yoğunluğu etkisi olabilir demiş doktoru bir ilaç vermiş bu ilacı ilişkiden bir saat önce alması lazım yani önce bir istek olması lazım işte o eşimde olmadığı için ilaç da almıyor tatlılar yapıyorum kuruyemiş yedryorum karşısında hep bakimliyim yaklaşmaya calssanda olmuyor bisey isten gelip uyuyor direk yerinden kaldırıp yatağa geçiriyorum bu konuda laf söyleyince de sanki bana anormal bir şey istyorum gibi ne meraklisin ya diyip kızıyor susturuyor napmam lazım nasıl yaklaşmak lazım lütfen akıl verin bu arada biraz açık olacak ama ciddi anlamda eski halinde değil yani eskiden kalkmamış halı bile bu durumda değildi aşırı küçülmüş sebebi ne blmyorum sadece pskoljik olan bir durumda bu hale gelmesi normal mi
Böyle birine nasıl yaklasilmali ne yapılmalı?