Aşık olduğum adamla ilk defa beraber oldum ama ona aşık olduğumu bilmiyor bu ilişki bitmeli mi?

Ben aşırııı çapkın birine aşık oldum ve onunla beraber oldum. Bakire olduğumu söylemedigim için kızmıştı. Ama 1 hafta sonra kapıma çiçekle geldi. Bilmiyorum benden hoşlanıyor sandım ve birkaç defa yine beraber olduk vakit geçirdik bir yerlere falan gittik. FB gibi takılıyorduk galiba bilmiyorum kafam çok karışık. Ben çok duygusal bakıyordum bugüne kadar. Bana seninleyken hiç gulmedigim kadar gülüyorum çok eğleniyorum mutlu oluyorum falan dedi ama bugün onu bir başka kadınla alışverişte gördüm. Sevgili gibi değillerdi belki de flörttuler. Adam alışveristeyken de beni aradı sesimi duymayı özlediğini söyledi. Çok kızgınım, napmaliyim çok üzülüyorum ayrılmalı mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Bir gece onunla oturup konuştum eski sevgililerimden, benden hoşlanan insanlardan falan bahsettim sabırla dinledi ama hoşuna gitmediğine eminim hatta birinin hala arkadaşım olduğunu söyledim falan gösterdim o da telefonu elime alıp rehberimden sildi sizce bunu FB miyiz diye mi yaptı?
Güncellemeler
+1 yıl
O kadını sordum ablasiymis benimle görüntülü bir halde bile tanıştırdı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ve bana sanırım sen beni ciddiye almıyorsun o yüzden bu teklifi yapıcam dedi ve sevgili olmak istediğini söyledi ÇOK MUTLUYUM
Aşık olduğum adamla ilk defa beraber oldum ama ona aşık olduğumu bilmiyor bu ilişki bitmeli mi?