#heartoffire

Yırtıcı diyen erkeklerin yarısından fazlası yatakta tırt 😂 yani aslında yırtıcı değilde yırtındıkları bir nokta var tabi haklarını yemeyeyim mesela kaldırmak için yırtınıyorlar
ashh sesli güldüm ya :D
ben genel olarak asabi ve hırçın yapılı biriyim hatta dürüst olayım hasta falan olmadıkça uysallık pek bende göreceğin bişey değil ya da uykum yoksa ama şöyle bir olayım var seks esnasında yırtıcı davranmayı tercih ederim zira BDSM kategorisinde ilk 3 te dominant primal, daddy, master geliyor o yüzden muhtemelen ön sevişme de master asıl seks sırasında yırtıcı/avcı iş bittikten sonrasında da daddy rolü üstlenirdim
Ön sevişmede tasmalı bir köpek, aşağılık bir köle, itaatkar bir kuçu kuçu, sırtımdan kamçının eksilmediği bir mahkum olmayı, seks yaparken ise Spartaküs olmayı severim.
Valla bilemem simdi erkeklere kalsa varya herkes kartal gibi yirtici is mevzuya gelince muhabbet kusu da olabilirler o yuzden soz le degil icraatla is yapilmali :))
Cevap
25Cevap
Son zamanlarda aseksüel oldum asla canım sevişmek istemiyor
Selam gadası 🙃
O an ki ruh halime göre değişiyor.
Partnerime göre ilerlerim
Uysallık bana göre değil yırtıcı tarafım çıkar. Adımın hakkını vermem lazım sonuçta :D
Her ikisininde yeri ayrıdır önsevişmeyi şefkatli severim tutkular arzular şehvet arttıkça daha hırcınlaşırım
Başlarken uysal. İlşki sırasında hızlı sert ve uzun süreli seks yapan bi yırtıcı😂
Normalde uysal bi insanım ama o an ben bile kendimi tanıyamıyorum
Libido yükselince istek arzu artınca ve sevisme anında uysallik kalmıyor
Tabiki yırtıcı bir hayvan ortaya çıkıyor. Sertlik tokat argo sözler buna uyumlu bir partnerle sabaha kadar sürebilir.
Son bir kaç aydır yırtıcı yönüm çok ağır basıyor.
genellikle yırtıcı ama uysal olduğum zamanlarda yok değil bazen teslim olmak gerekir
Normalde yeterince uysalım
Sevişirkene azıcık hayvanlaşıyor olabilirimz
ortama ruh halime ve partnerime bağlı olarak bu değişir
Sevişirken içinde ki kaplanda çıkmıyorsa ne bileyim
Akrep burcuyum ona göre diyelim hahah
Çoğunlukla yırtıcı tarafım ortaya çıkar 😸
Çoğu zaman yırtıcı 😎
dost gibi sever, düşman gibi sevişirim 😅
Moda göre olmalı spontane hangisi gelişirse o
Ben sert olurum genelde
Yırtıcı yanım
Kaplan gibi yırtıcı ve hard