Eşimle dün gece ilk defa doggy denemek istedik ama olmadı yapamadım ya ikimizde de hata var bu kesin ama eşim beni suçladı napmalıyım çok dert ettim kendime. Tecrübesi olanlar anlatsın detaylı ( özelden kimseyle konuşmuyorum anlatmak istiyen kendini gizleyip soruda anlatabilir bana detayları)..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sadece sana suç atması hiç hoş da değil etik de değil... Her ikinizin isteği varsa ortak bir karar ise deneyin bunu. Kendine dert edinirsen istemeden kendini kasarsın hiç yapamazsın. Bilmiyorum hiç yaşamadım lakin psikoloji ile etkisi çok fazla var bunu söyleyebilirim. Kendini kasma rahat ol madem dün olmadı biraz kendini toparla denemeye hazır olduğun vakit teklif et
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Oncelikle selam. Doggy seks de en basit pozisyonlardan biri bunu başaramamak şaşırtıcı. Önerim sizlere ayaklarınızı aynı çaprazda açmaya dikkat etmeniz eşinizin muhtemelen penisi ufaktır beceremedigine göre bence suç eşinizde bunu belirtiyim. Girer yani en kolay pozisyon sonuçta siz bunu kendinize dert etmeniz anlamsız hanımefendi. Ayaklarınızı aynı çaprazlıkta ve geniş açmaya dikkat edin. Gerisi onun sorunu.
07 Yorumla
Soran+1 yılİnanın dün geceden beri kötü hissediyorum kendimi ben beceriksizmişim gibi geldi ama bu ilk denemeydi doggy de
- +1 yıl
Olur kimse anasının karnında seksi öğrenmiyor. Eşinde problem var dediğim gibi penisi ufaktır %90 ve bilmiyordur seksi cidden aşırı basit bir pozisyon çok çok zorları var bunu beceremeyen biri bazılarını asla yapamaz. Yapacağı şey aç bacaklarını giriyim veya üstüne otur olur sadece bunları mı yapıyor sadece eğer böyleyse sorunun kaynağı anlaşılır.
Soran+1 yılMisyoner yapıyoruz ama
Soran+1 yılEvet bacaklarını aç felan diyor sanırım seksten anlamıyor pek
Soran+1 yılHayır hiç ufak değil gayet büyük
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılBöyle mi yaptınız yoksa?
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy off evet
- +1 yıl
puahahahahaha
+1 yılDoggy nasıl beceremediniz anlamadım. Ayrıca senle ne alakası var eşin doggy bile yapamamış ise o nasıl eş. Trol müsün
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçekten trol değil yapamadık işte
- +1 yıl
Ya nasıl yapamazsınız en başt pozisyon imkansız ne mesela engel oldu
Soran+1 yılHiç bilmiyorım
- +1 yıl
Sen bilmiyor isen biz nasıl yardımcı olalım
Soran+1 yılCevap vermeye mecbur değilsin okey
- +1 yıl
Hayır nasıl anlatayım sen domalavakskn o girecek bunu bile yapamadı ise kuzum çocuksunuz o zaman
Soran+1 yılE demekki duzgün domalmadım oda yapamadı
- +1 yıl
İnterne bak öğren onada göster yapamıyor ise ondadır suç
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
Expert olanı yapacaksın işte.
04 Yorumla- +1 yıl
Dakikalarca böyle durursa beli tutulmaz mı
- +1 yıl
@sudesiyahseven belli aralıklarla elleri saçlara dolayıp kendine çekip boyuna öpücük kondurunca bir şey olmaz.
- +1 yıl
Ne alaka ağrı ile 😂
- +1 yıl
@sudesiyahseven sabit tutmuyon işte hareket ettiriyon, tutulmaz.
Çok rahat bir pozisyon aslında neden yapamadınız ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendiğimizden beri biz de hiç yapmadık. Çok istiyorum ama eşim istemiyor. Bir de burada en basit pozisyon laflarını duydukça çıldırıyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılAl benden de o kadar ya
Cevap sahibi+1 yılSizdeki problemi anlayamadım ben. Eşin yapamadı mı? Bizde eşim istemediği için yapmıyor.
Soran+1 yılEşim de yapamadı bende düzgün duramadım
Cevap sahibi+1 yılYeni evliyseniz zamanla alışılır. Yavaş yavaş tecrübe edinirsiniz.
Soran+1 yılDaha bir yıllık bile değiliz
Soran+1 yılBe ikimiz de daha önce hiç seks yapmadık
Cevap sahibi+1 yılTamam hemen moral bozmayın yapa yapa öğrenilecek şeyler bunlar. Denemeye devam 😉👍
Soran+1 yılPeki çok saol
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar 🙋♂️
Soran+1 yılSizede
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin evde yokken o pozisyonu al kendine arkanda onu hayal et
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelinin altına yastık katla koy
Eger o pozisyonda duramıyorsan da
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç deneyimim olmadı ama bildiğim kadarı ile bu pozisyonda erkeğin becerisine kalmış bir durum değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum deliği tutturamiyor suç sende mi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde kızlığım o pozisyonda bozulduğu için korkudan bende yapamıyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapamadık sonra böyle deneyelim dedik gitti
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoş zamanlarinda hafif doggy benzeri egzersizler yapabilirsin veya farkli pozisyonlar deneyebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılİyice kayganlasıtıyır musunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Aslında gayet basit ama nasil yapamadıniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumda detsy mı anlatılır!
01 Yorumla
Soran+1 yılMillet hepsi haho diyor
+1 yılYapamadığın nedir
00 Yorumla
+1 yılNasıl ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri