Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var elbette ama benim tarafımdan yok🤭 onlar da kendileri gibi ayda bir birlikte olmaktan keyif duyan kişilerle bir arada olmalı.
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbi ufkunu genişletsin, cinsellik üzerine bir şeyler okuyup öğrensin, kendini geliştirsin, beslenmesine dikkat etsin, kendisiyle barışık olmayı öğrensin, içindeki kadının önce kendisi farkında olsun, libidosu yükselir. Ondan sonra gelsin. Kimse de "yok Türk erkeği kadını ateşleyemiyor" demesin. Ocağa gaz gelmiyor, tüp boş, kıvılcım çaksan ne olacak? Kadının sevişmeyi "istemesini" sağlamak da mı bizim işimiz?
110 Yorumla- +1 yıl
Kadındaki düşük libidonun ihalesi de bize kalmasın be abi
- +1 yıl
Naabıcaz be Kamil? 😀
- +1 yıl
Vay arkadaş... Şimdi okudum erkek görüşlerini. Nasıl da kabullenmişler, yazık... Bunları bi Hollanda, Danimarka, Norveç, Brezilya turuna götürmek lazım, libidosu yüksek kadın görsünler.
- +1 yıl
Ahahhhaa kadının libidosu düşükse sorun erkekteymiş 😂😂😂 Kadının seksin s sinden, zevkin z sinden haberi yok, kendini geliştirmemiş, Kezolukta kalmış, sorumlusu yine erkek
- +1 yıl
EİG için teşekkürler 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yükselyitmek bize kalıyor her türlü hakkı vardır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence libidosu düşük kadının sevilmeye hakkı yok
10 Yorumla Girbacla beni demeyen garı da..
Ne bilim bir değişik geliyor kulağıma12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sevilmeyi hak ediyorlar tabii ki..
İşini bilen erkek libidosu düşük kadını kıvama getirir ve libidosunu yükseltir.20 Yorumla
+1 yılBana nedne hep yüksek libido denk geliyor:)
Üç diyorum beş diyor, beş diyorum yedi istiyor:)11 Yorumla
+1 yıllibidosu düşük olsun ama zeki olsun. arkamda dursun. fısıldaısn bana zekasını. bu benim için yeterli
10 Yorumla
+1 yılBunu libidoya bağlamamak gerek hadi diyelim bağlandı bende o zaman şöyle bir şey diyorum libidosu düşük kadın yoktur libidoyu yükseltemeyen erkek vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevilen kadın onu seven erkekle anında libido anında zirve yapar. Önemli olan erkeğin onu severek libidosunu zirveye taşıyabilmesi. Kadının libidosu düşükse sorun erkektedir.
00 Yorumla
+1 yılLibidosu düşük kadın yoktur. Yükseltilmeyen kadın vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevmeyin bizi ölelim 🤣🤣
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Her kesin, her canlının sevilmeye hakkı vardır🙂
14 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevmek duygusu libido ile ölçülecek ise o zaman sevmenin , aşkın , hislerin hiçbir anlamı olmamaktadır. Herkesin sevilmeye hakkı vardır. Libidosu düşük olan kadınlarında sevilmeye hakkı olmaktadır.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAseksüeldir ama tutkuludur. Benim gibi 😏
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstekli olması sıkıntı. Herkese mi istekli. Sadece sevdiğine mi istekli. Bu önemli. Tutkulu romantik bir demiseksüelse sadece kendisine istekli olmasını ister. Hastalıklı durumlar :) aynı seviyede olmaları ikisinin de yararına olur.
Cevap sahibi+1 yılR y? Hayır seninle hiç konuşmadım ilk defa görüyorum.
O değilde benimle aynı görüşlere sahip olan insanlar olduğuna sevindim. İyi forumlar :)
Libidosu düşük biriyle yapamam asla
10 YorumlaYok bence onlar bekar kalsın
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat