Normalden fazla sert sevişmeyi seven, her defasında vücudunuzda morluk ve ısırık izi bırakan bir partneriniz olsa bu duruma tepkimi koyarsınız hoşunuza mı gider? Sizce bu bilinçli yapılan bir şey midir, sadece zevkten midir?
Her sevişmenizde vücudunuzda morluk bırakan bir partneriniz olsa ne yaparsınız?
Görünmeyecek bir bölgede ise sorun etmezdim. Ama görünür yerlerde her sevişmede söylemelerime rağmen buna devam ediyorsa bir daha sevişmek istemem. Tamam güzel bir şey bu ama sınırı olmalı biraz daha dikkatli olunmalı insanım ben sonuçta insan içine çıkıyoruz türkiye haritası gibi ne gerek var bu kadar vahsilesmeye.
Partnerim neredeyse her sevişmemizde izler bırakır farklı farklı yerlerime😄 Sonrasında o izleri görmek bana o anları hatırlattığı için daha da hoşuma gider aslında😊
Seksin en guzel yani onun vucudta biraktigi izler zaten.. izlerini taşımak ve o izlere dokunup, aynaya bakp o anları hatırlamak hissetmek mukemmel bir şey
Beni çok mutlu eder demekki gerçekten istiyor çünkü aslında bıraktığı izler onların hepsi tamamen zafer izleri bence demekki beni istiyor beni seviyor bana karşı içinde bir tutku var ve yaparken kendini kaybediyor.
Öpüp ısırılirda görünmez yerler olmasına dikkat edilmelidir, karşı taraf şer ve ısınmadan haz etmiyorsa yine yapmamak lazım, sevenede sonuna kadar iz bırakıp azami hazzida vermek gerek
Ne demek bilerek yapilan bisey degil. Kendine hakim olabilirsin bazilari operken icine cekerek opuyo yanaginda koca iz asiri sinir bozucu ergenler yapiyodu eskiden onu