Cinsel Yaşam Sadece mesajla ıslandım, bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Seni istiyorum dedi sadece daha önce sexting yapmıştık bir anda seni istiyorum yazdı ben yine bir fena oldum normal mi? Sadece mesajla ıslandım, bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sevince böyle oluyor kendimden biliyorum bende en ufak şeye ıslanıyorum elim ayağım boşalıyor 1 0 Yorumla
KadinSevgilisı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hanımlardan beyinsel okuyup arzulaniyorlar Mesela erotik bir kitap okuyunca orgazmı yetişebiliyorsun 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. normal tabi bide düşün bunu kulagına söyledigini telefonda 0 0 Yorumla
Sokrat_ART Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Normal yani bir şey olmaz bizim kıza da küfür edince islaniyordu manyak 0 0 Yorumla
Sahincanli Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Degil tabii ki. İki kelimeyle islandiysan. İlerisini dusunemiyirum 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya çok azginsın ya da karşındaki çok hoşuna gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geçen günde ben bir bayana kocasının yapmadığı oral sexin nasıl olduğunu anlatırken öyle olmuştu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olabilir demek ki keyif veriyor bu size. Herkese farklı şeyler keyif verebilir. 0 0 Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Sen artık olmuşsun canım Bir an önce evlen 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gayet normal.. İnsanı bir ihtiyaç buda.. 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Abazalıkta doktora gidiyorsun 0 0 Yorumla
nonick112233 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı. Horny diye bir deyim var yabancılarda gayet normal 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Libidon baya tavan yapmis 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bu yaşlarda normal. 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Normal tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Sevince böyle oluyor kendimden biliyorum bende en ufak şeye ıslanıyorum elim ayağım boşalıyor
Hanımlardan beyinsel okuyup arzulaniyorlar
Mesela erotik bir kitap okuyunca orgazmı yetişebiliyorsun
normal tabi bide düşün bunu kulagına söyledigini telefonda
Normal yani bir şey olmaz bizim kıza da küfür edince islaniyordu manyak
Degil tabii ki. İki kelimeyle islandiysan. İlerisini dusunemiyirum
Ya çok azginsın ya da karşındaki çok hoşuna gidiyor
Geçen günde ben bir bayana kocasının yapmadığı oral sexin nasıl olduğunu anlatırken öyle olmuştu.
Olabilir demek ki keyif veriyor bu size. Herkese farklı şeyler keyif verebilir.
Normal. Evet. Gel ben Sana bi olay anlatayım 😊evli olayı
Havalar ısındı ondandır.
Normal normal güzel bir şey
Sen artık olmuşsun canım Bir an önce evlen
Gayet normal.. İnsanı bir ihtiyaç buda..
Arada olur oyle seyler
normal bence ya foto atsa nolurdu ki
Abazalıkta doktora gidiyorsun
İyiki başka bişey dememiş
Horny diye bir deyim var yabancılarda gayet normal
Normal de niye bu kadar büyüttün ki 😀
Seninkinin akacağı varmış bence
Libidon baya tavan yapmis
bu yaşlarda normal.
tabiki normaldir evet
Anormal
Olabilir