Açıkçası ben sevgili olmadan bu konulara girmiyorum. Soru gelmedikçe de cevaplamıyorum. Merak edilen şeyi olduğu gibi söylerim ama geçmişe takılı kalmaya gerek yok. İleri de yaşanacak olan şeylerin ona sürpriz olması gerekiyor.
Kendisi adına yalan söylüyorsa kendini kandırır.. Sevişme esnasında ortaya çıkacak neyin ne oldugu.. Benimle ilgili teselli ya da üzülmeyeyim diye yalan söylerse de bu da onun tercihi.. Beni istediği şekil yönlendirmeyi akıl etsin, ikimizde zevk alalım..
Çünkü bu işte iyi olmanın dünya lideri olmakla eş değer pozisyonda olduğunu toplum bilincine aşıladılar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bunun sebebi ülkemizin eğitim seviyesinin düşük olmasıdır eğitim seviyesi yüksek bir toplum cinseliği rahatça Yaşar ve bir yalan dolan söz konusu olmaz her şey açık ve net olur.
Evet ozellikle cinsiyeti onemli olmaksizin ilkim sensin deme olayi bu konuda yalan soyleyen kimseyi esiniz yapmayin yani demek istiyoki ben zamaninda bi halt yedim suanki esim olan sana sadik kalmadim gunumu gun ettim bolca fingirdedim ama simdi aklim basima geldi o heveslerin hepsi gecti artim kurulu bi duzenim olsun bedava cinsellik yasiyim milleti ikna etmeye calismadan nasi olsa hersey toplum baskisi hersey bi imza imzaya bakiyo seninde aslinda bi onemin yok benim icin de iste dis kapinin mandalisin nasi olsa ilerde ayrilcaz ama benden soguma diye ilkim sensin yalanini soyluyom aslinda it gibide biliyom evliligin onemli oldugunu ama uckuruma sahip cikamadim beynim kasiklarimda oldugu icin
Ben bazen çok kararsız kalıyorum birileriyle yüzeysel seviştim demeli miyim yoksa bu bana mı özel kalmalı diye.. karşımdaki sevişmediyse söylemeye cesaret edemem mesela basitlik olarak alır çünkü onu. Zihniyetlerimiz o şekilde erkeklerde bekaret kavramı olmadığı için. Bizlerin de duygularının kabarıp kabarıp taştığını yatağa sığamadığımızı arzudan ateşten uyuyamadığımızı düşünemiyorsunuz.. varsa yoksa kendi istekleriniz kendi mağduriyetleriniz.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence sebep özgüvensizlik olabilir. Yalan söylemeye ihtiyaç duyuyorsa demek ki kendini yeterli bulmuyor. Karakter olarakta yalana yatkın biriyse zaten atış her türlü serbest oluyor. Bu sadece partnerini kandırmaktır ama kendin gerçeği bilirsin. Zaten ilk fırsatta partnerinde anlar.
Bir diğer sebep partnere yetemeyeceğini düşünmek olabilir. Partner çok istekli ve yüksek performans bekleyen birisi olursa karşıdaki insanın gözü korkup kaybetme korkusu yüzünden o anlık yalan söyleyebilir.