Cinsel Yaşam Bir erkek neden kalça öper? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Eşim her ilişkiye girdiğimizde kalcalarimi öpüp yalıyor Bir erkek neden kalça öper? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu bende yaparım cunku kalcan güzel ve seksi gorunuyor onun için ki domaltınca felan da sert sert avuclayıp sıkıyordur 0 0 Yorumla
Huzurkokulu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Edepsizliğine hayran kaldım gerçekten yatak odanı burada anlatacak kadar mı kudurdun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Köle ruhlu muhtemelen. Aşağılanma duygusunun dışa vurumu. Seni sahibesi olarak hayal ediyor olabilir. Sadece ihtimaller 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kocanla aynı dili konuşamamak ne kötü değil mi?Soruların var ama soramıyorsun filan 0 0 Yorumla
Miskin_Sid Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Beğeniyorsun. Benim arkadaşım var kizin arkadan bile yaliyo 0 0 Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Her yerin bir güzelliği var orada ayrı bir yer 0 0 Yorumla
Aspirings Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl Öpülecek yerlerden biri olduğu için yumuşacıklar 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Severiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Fetişi vardır, çok sorgulamamak lazım..
bunu bende yaparım cunku kalcan güzel ve seksi gorunuyor onun için ki domaltınca felan da sert sert avuclayıp sıkıyordur
Edepsizliğine hayran kaldım gerçekten yatak odanı burada anlatacak kadar mı kudurdun?
Köle ruhlu muhtemelen. Aşağılanma duygusunun dışa vurumu. Seni sahibesi olarak hayal ediyor olabilir. Sadece ihtimaller 😀
Oranın temizlenmesi zor olduğu için eşiniz yardımcı oluyor
Kocanla aynı dili konuşamamak ne kötü değil mi?
Soruların var ama soramıyorsun filan
Beğeniyorsun. Benim arkadaşım var kizin arkadan bile yaliyo
Erkeğe bile kalça yakışıyor.
Her yerin bir güzelliği var orada ayrı bir yer
Kadınlar neden öperse
Merkeze ordan ileiyor demekki😊😊
Öpülecek yerlerden biri olduğu için yumuşacıklar
Seni zevke getirmek için yapiyor
Severiz
Öpmesinde ne sakınca var
demeki tadi guzel
Ben sevıyorum çünkü