Eşim göğüsümün sarktıgını vajinamın karardığını söyledi üzücü bir durum mu yoksa benmi avuntu yapıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Türkçeyi düzgün kullanmalısınız.
Avuntu, değil kuruntu olmalı.
Avuntu: olmayan veya çok küçük de olsa bir şeyden yine mutluluk çıkarmak.
Kuruntu ise avuntunun zıttı, kafaya takmak...
Bebek dünyaya getirdiyseniz elbette sarkar ve bu kadına söylenecek bir söz olmamalı.
Erkeklerin bazen can sıkıcı konuşması oluyor ama bunu yaparken içinde kötülük ve laf vurma amacı gütmeden yaptıklarını bilin.
Sizi beğenmiyorum demiyor, kendine bak, dikkat et anlamında söylemiş ama yine de üzecek bir söz... Katılıyorum...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyin bir bedeli var ve anlaşılan eşin görüntüye çok önem veriyor. Güzel gördüğü sürece seni cinsel olarak yoğun şekilde kullanıyor. Yoğun kullanılan her şeyin belli bir ömrü var ve zamanla sarkma ve bozulmalar gayet normal, olacaktır böyle şeyler. Bu noktada zaten yaş farkı ile tatlı dil ve güler yüz devreye giriyor. Yaş olarak küçük hatun tercih etme sebeplerimizden biride bu tür yoğun kullanımlara karşı çabuk pörsümemeniz. Yani erkek ve kadın eşit oranda yaşlanırsa tadından yenmez.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldogum sonrası evet olabılır.
ne beklıyormus arizona kertenkelesi rihanna vanessa hudgens falan mı?
sende ona kıllı kokuyor çükünde göbegınden gozukmuyor de. , girer girmez patlıyon de
ha bırde airbag'ler sarkmıssa ver para diklestireyim dıyebılırsın .
kukundakı kararma ıcınde karbonat lımon karısımı uygulayabılırsın . ıce laser etkıyı azaltır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin çok biliyormuş!
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ona bsplı olabilir ya da kiloyla alakalı olabilir.. versin parayı sen ona söyle silikon ile hallederiz koçum de!
Çocuk veriyorsun adamlara sarkmış diyor ne nankörler00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
141Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki kendine bakmıyorsun Çünkü profile bakarsan daha 30 yaşında bile değilsin de bu hale gelmiş olman senin eserin
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Her zaman söylerim. "Erkek gözü ile kadın kulağıyla..." Alışılmış bir görüntü artık eşini rahatsız ediyor olabilir. Evliliğinizin ilk zamanlarına karşı özlem duyabilir, kadının diri vücudu her zaman erkeği cezbetmekte bir numaradır.
Göğüs için küçük bir estetik operasyon geçirebilirsiniz. Eşiniz şu an ki görüntüsünden rahatsız olduğu için bu konuda destek olacağını düşünüyorum.
İlerleyen yaş; yaşın ilerlemesiyle vücutta meydana gelen cilt yapısındaki ve hormonlardaki değişimler vajina bölgesinde kararmaları beraberinde getirmektedir. Zaman içerisinde kullanılan kıl alma yöntemleri, bölgenin havasız bırakılması ve sürekli nemli olması da kararmalara etkendir. Çözümü oldukça basit. Güzellik merkezlerinde dipowhite olarakta geçen bir işlem sonucu ve devamında kullanılan ürünlerle bikini ve koltukaltı kararmaları giderilebiliyor.10 YorumlaO yaşta bakımlı bir kadının vücudunda bir değişiklik olması imkansız, hele vajinanın kararması ihtimali yoktur, tek fark iki tarafta ilişkinin maksimum tadına varır. Bu arada adam artık çevreyide izleyip başkalarında görür onlarlada bu işi yapma içgüdüsel hareket eder daha tanelerini tahayyül ederek onlarda dik göğüs beyaz vajina hayaliyle sana saşmak ve senin moralini bozarak ilişkiden soğutmak istiyor olabilir, sen adamı iyi tatmin eder enerjisi kalmazsa diğerlerinin hayali suya düşer diye daha ilişki için moral bozmaya olabilir. Şunu iyi bil o yaşta vücutta değişim olmaz aksine ilişkiye iyice tecrübe kazanmış istekli biri olursun her erkekte böylesini tercih eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerin sarkması iyi bir şey çoğu erkek sever, özellikle doggy pozisyonunda mıncıklayarak iyi oluyor ya da diğer pozisyonlarda göğüslerin hareketlenmesi hoş oluyor. Bir de normal giyinikken göğğsler hareketlenir o da tahrik eder. Vajina kararması da kaçınılmaz gibi çoğu kadında oluyor zamanla, hatta erkeklerde de. Eşin öyle dese de sorun etmez fazla hatta bu değişim hoşuna gitmiş bile olabilir. Erkekler pek sorun etmez öyle şeyleri. Ama sen yine de vücuduna dikkat et, vajinanı yıkadığın neyse değiştir onların da etkisi çok kararmada. Vajina için özel yıkama şeyleri var onlardan al bir tane dene. Bu arada eşinin ağzını yokla nasıl meme ve vajinadsn hoşlanıyormuş sor, kızmayacağım gerçek neyse söyle de.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada kaç yıllık evlisiniz? Çocuk var mı?
+1 yılGöğüslerim sarkıyorsa sende ona göre sütyen al ve biraz göğüslerin için spor yap, spor yapta sarklığı gitsin sertleşsin. Eşin senden hoşlanmaz ise kötü olur. Sen eşine göster göğüslerinin sarkmaması için spor yapıyorum ve ona göre sütyen aldım de ki eşin uğraştığını görsün yine sana sıcak bakması için
00 Yorumla
+1 yılSende gidiceksin diceksin askim kredi cekde memişlerimi yaptirayim senin icin ya da dicen agdadan karariyo epilasyonla beyazlatma islemine gitsem bole olmaz bana kartini verde yaptirayim bebegim diceksin erkekler kendileri ne halde bilmezler kadinlarin herseyine elestiri yapmaya bayilirlar oysaki kadinlarda erkeklerden tum vucut epilasyonlu olsun istiyorda yaptiran erkek az bakımlı erkek herzaman dierlerinden once tercih edilir
05 Yorumla- +1 yıl
Para her kapıyı açar. Eğer kartını isterse kocası dicek ki yok yok böyle de iş görüyoruz :D
- +1 yıl
Para hemen hemen her kapiyi acar esi zengin olsa bunlar sorun olmazdi esi derdi al su parayi yaptir kadinda yaptirirdi esi zengin dilse bosuna konusup kadini yormasin kararmayipda nolcakdi agdayla yol yol deri tahris oluyor yaş ilerlemesi esinin artik iliskide emiyomu somuruyomu skıyomu oda etkiler ya da cocuk emzirdiyse bunlar hep sarkma sebebi millet memisi sarkcak die cocuk emzirmeyen var parasi yoksa erkek cok konusmamali bence bu konuda parasi olsa esi yaptirirdi yani ne var anwkwkw
- +1 yıl
Somurup minciklarken bisey yokdu zamaninda sen sarkittin desin sjwkwkwk
- +1 yıl
Erkegin o turde konusmasi yanlis tabikide sizin konusmalarinizdada yanlislar var epilasyonlu erkek isteyen cok az iken ulke kadinlarimizin erkekkerden farki yok kil konusunda ve yine ulke kadinlarimuzin %70 bankamatik olarak goruyor ayni sizin gibi sonrada kadinlarimiz bakimsiz paragoz yuruyen ego diye dogrulari soyleyincede kiziyorsunuz ulkemizde zengin olmak icin. ugrasan bir tane kadin bulamazken zengin koca avcisi bol miktarda var sizin gibi
- +1 yıl
Öğretmen anadolu lisesi mezunuyum hedefim icin mezun sinava hazirlaniyorum ailem destek veriyor bir yer acicak olursam ben kendime bakan biriyim zaten vucudumun her bir yerine bakarken ayri ayri temizlerken heryeri kıl dolu olan kendine bakmayan biriylede olmam o tiksiniyosa kıldan ondan bundan bende tiksiniyorum onun killarindan kıssasdan hisse paragöz degilim bir erkegin parasina ihtiyacim olmayan bir yerdeyim meslegim olmasa bile gecinirim calisip hatta esim yemek temizlik yapabilcek biriyse o evde dursun ben gider gelirim ise calisirim insanlari tanimadan genelleme yapmak en rahat istir
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kızlar Bir Adım Öne ya bu dış guzellik vecicidir neden insan esini bu konularda hic dusunmeden kirar ki? asla anlamam. ulan diyelim yakisiklisin en yakisikli sensin, kafana saksi duser felc olur kalirsin yakisikliligin biseye yaramaz. ya da fizigin super bi araba carpar topal olursun ne isine yarar? 3 gunluk dunya hanimini boyle uzmeye deger mi be
00 YorumlaUygun bir dille söylemesinde bence sakınca yok. Avuntu değil, kuruntu yapmak bu arada. Avuntu başka bir şey.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylenmez, Eşin yanlış konuşmuş, Ayrıca memeler sarkınca daha doğal ve iyi görünüyor ne var ki bunda mesele yapacak, Vajinadaki kararma için de pamuklu külot giy o bölgenin devamlı hava almasını sağla ayrıca banyo yaparken lifle biraz ovala zamanla geçiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılEsin boş konuşmuş takma kafana ve onunda zaman içinde illaki eksileri oluşmuştur. Bunu kafana takıyorsun eşini karşına al sana söylediklerine karşılık eksikliklerini söyle ve empati yapmaya davet et nasıl kötü hissedildiği anlasın...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öyle olmayan yok ki, özellik ile büyük her meme sarkar. Vulva da çoğunlukla traş veya lazerle kararır.
kafana takacak bir şey yok bunda. Ama sana beğenmiyorum artık derse, parayı hazırla estetikle dikleştirme yapayım diyebilirsin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Iri göğüs güzeldir. Güzel olduğu gibi zamanla sarkması da normal. Ancak sarksa da küçük göğüsten hala çekici olduğunu kocanin bilmesi lazim. Vajina kararmasına iyi gelen şeyler bugun paylaşılmıştı, çaresiz değilsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende ona seninki porsudu artik eskisi gibi sert degil hem cabuk yoruluyirsun de adama bak sarktiysa baskasi sarkutmadiya karardiysada baskasi karartmadiya yine kendisi karartti
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Yasınız kac bilmiyorum ama sarka bilir önlemını alın ve vjına illaki kararacak bunun için hüsnü kuruntuya gerek yok kusurabakmayında fabrikadan cıktıgınız gibi zannetmeyin kendinizi
00 YorumlaModunu düşüyorsa modunu düşür bence sende onun anlasın biraz. ya da beğenilmek istiyorsan sıkılasman ve sekillenmen için egzeriz tavsiyesi verirdim ama yorumları pek iplememissin
00 Yorumla
+1 yılVajina zamanla kararabilir , bu genetik olur genelde, yani engelleyemezsin bunu,, tıpkı göğüslerinde yer çekimine yenik düşmesini engelleyememen gibi.. kaç yıllık evlisiniz?
00 YorumlaYer çekimi ivmesi hayatım de al eline kağıt kalem yaz formülü çarpı yaşını yaz sonra kocanın yaşını yaz çarp formülle bak de senin çükünde bu yaşta sarkacak ben de seni mi tersliyim o zaman de
00 Yorumla
00 Yorumla
+1 yılAkisine söylemesi düzetmem için bana fırsat verir tabi söyleyiş tarzı çok önemli kırmak yerine düzeltmem için söylyürsan üzmez :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim :)
Sende ona seninkide çok küçük ama idare ediyoruz işte de
34 Yorumla- +1 yıl
Büyüklük önemli mi 19 cm kalın damarlı benimki bir Cok kadın zorlandı zevk acıya döndü
- +1 yıl
19 cm nasıl Sence
- +1 yıl
Küçük mü geldi
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Kendisinin yaşla performansı hiç azalmadı sanar gören de önce kendine baksın. Erkekler 35'ten sonra çöp. Performansları yarı yarıya düşüyor.
00 YorumlaVajina için beyazlatma işlemi yapıyorlar sanirim bi yerde okumuştum. Yaptırabilirsin. Fakat meme bu sarkar ne varmış yani
00 Yorumla
+1 yılGüzellik geçici olduğunu yeni anlamış gibi ama çok kırıcı bir şey bu düşüncesiz insanla yuva kurmuşsun
00 Yorumla
+1 yılEşin haksızlık etmiş bence sana
Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
Bu dedikleri olmuş olsa Bile sonuçta onunla oldu00 YorumlaEşinde sorun olmasın ilık defa böyle bir şey senden duydum kadinların daha vucudu olsun daha kışkırtıcı tabii erkek ilişki yaşamayı birirse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılSarkmışsa,çok emmiş demek ki. Yani bunun sorumlusu o olabilir. Kararma işi de gayet normal. Halk arasında güneş görmeyen yer derler boşuna mı demişler :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yer çekimi diye bir şey var... Oral yapmıyorsanız renginin bir önemi de yok.. takma kafana bir şey. Sadece toka kullan..
00 YorumlaSen de ona cok fakir olduğunu söyle zira vajina bryazlatılir, memeler diklestirilir ama olmayan beyin için halâ çözüm yok
00 Yorumla
+1 yılBacım valla senin adam biraz değil baya eşeklik etmiş. Düşüncesizlik bu başka bişey değil. Üzücü yani haklısın.
00 YorumlaÖncellikle sizin düşünceniz ne vücut sizin ediniz dahi olsa kendinizi nasıl hissediyorsunuz ona bakin
00 Yorumlaböyle şeyleri duyunca sinirleniyor insan napalım yenisini mi takalım kesip olan bu boş yapmasın sanki kendisi gençleşiyor zaman geçtikçe
00 YorumlaBeden değişimleri normal. Sorun ediyorsa birlikte çözüm yollarına gidebilirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi çözüm yolları
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani bu tür şeyleri sölemesi onun densizliği peki bu densizliği acaba sen ekndne bakmıyorsun diye yapmış olabilir mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Bu kadar da odun olmasın bir insan. Hiç öyle söylenir mi
10 Yorumla
+1 yılSende kendine bakıp yap al parasını çatır çutur harca
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sende penisinin bana yetmediğini artık tatmin olmadığını söyle
10 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatın kocan da olsa kimsenin seni üzmesine izin verme.
10 Yorumla
+1 yılEsin sonuna kadar. Kadın bakımlı, erkek ise temiz olmalıdır. Bakımlı olmalısın,
00 Yorumla
+1 yılEveet işte hayatın gerçekleri. İnsanlar doğar büyür yaşlanır ve ölür. Vücutta saçta gider. İnsan seçerken bunları dikkate alarak seçin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinize , p*rno yıldızı olmadığınızı söyleyin. doğal olarak insanın yaşı geçtikçe sarkmalar , bozulmalar yaşanıyor. koysun cebinize parayı , bi bakım yaptırın istediği gibi olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılAmeliyat olursun düzelir kasma bu kadar her şeyin çözümü var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz yüklü bir kredş kartı koysun cebinize. Herşeyin çaresi var
00 Yorumla Olabilir. Sen kendine fzik olarak bak. İsterse sarksın , isterse büzülsün. Ne yani seni mi bırakacak
00 Yorumla
+1 yılAz elleseydi sarkmazdı sende onun şeyiyle dalga geç
00 YorumlaGöğüslerin için mı seviyor? Bu çok saygısızlık ve vicdansızlıktır...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler bunu sorun edebilir eğer gerçekten dediği gibi kararma ve sarkma varsa
01 Yorumla- +1 yıl
Üzücü bir durum değil ama saygısızca görgüsüzce bir davranış olmuş
Bence üzücü bir durum neden kararıyo bakımını temizliğini yapmıyor musun
00 Yorumla
+1 yılÜzülecek bir şey yok adam gördüğünü söylemiş yaptırılabilen şeyler bunlar
00 Yorumla
+1 yılOyle olmayabilir belkide , bunu ogrenmenin bi yolu var aslinda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa doktora gidersin bu problem varsa ortadan kaybolur bunlar mesele değil.
Fakat anladığım kadarıyla kırıcı bir şekilde söylemiş galiba, söyleyiş biçimine mi kırıldın?00 YorumlaSende deki, sende de eskisi gibi performans kalmadı bana az geliyor de varya kahrından kudurur😂
00 YorumlaÜzülmene değmez. Hangi kafayla bunları söyleyebilir bir erkek anlamıyorum. Öküz desen onu bile aşmış
00 Yorumla
+1 yılHerkes için kaçınılmaz son takılma en azından dürüst
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUygun bir dille söylediyse kuruntu yapmana gerek yok ki zaten zamanla olucak bir şey bu hep aynı kalıcak degilya kuruntu yapma o yüzden aşalayıcı bir şekilde söylemediyse takma derim ben
00 Yorumla
+1 yılEşiniz boş insan, siz eğer onun kalbini kırmadıysanız!
00 Yorumla
+1 yılSenin için harcanan gençliğin ve güzelliğin ispatıdır bu diyeceksin. Bakım istiyorsa paraya kıyacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ama benim farkedip göremeyip dikkat edicegim şeylere se de söylemesini isterim
00 Yorumla Çaptan düşüyorsun düşüyorsunuz yenisine bakabilirim diyor yani
00 Yorumla
+1 yılBu biraz bakımlı ol kendini salma sana ilgim devam ederken demek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılrencide etmek için söylemiştir de takma olmaz bişey
00 Yorumla - Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim artık göğüslerimin sarktığını söyledi, üzülmekte haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım