Sizde durum adetliyken yapılması, adetlik olunca oral olmaz saha çamurlu halde o durumdadır ilişkinin olmayacağını biliyorsunuz karşıda seni bulmuşken kafayı bir göreyim sıcağa kafasında burada sende istek yok sulanma çok zayıf saha çamurlu bu durum sana zevk vermez, keşke norma dönemde olsaydı iyice sulandırılmış daldirsaydi durum farklı olurdu. Zevk dolu günler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılZevk vermeme sebebi kalın olması değil yeterince sevişme olmaması. Yeterince ıslanmış olsaydınız ya da regl durumunuz olmayıp ön sevişmeyi güzelce yapsaydınız partneriniz size güzelce bir oral yapsaydı ıslaklığınız yeterli olsaydı penatrasyon sonucu acı değil zevk alırdınız. Regl durumunda iken tekrar sevişmemenizi öneririm hijyenik açıdan da özellikle sizin için doğru bir durum değil regl durumu mikroplara karşı en savunmasız olduğunuz andır.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. verir ama senin istekli olman lazım. o özel anda hormonlar alt üst olmuş. orasının biyolojik yapısı değişmiş. senin zevk almaman tamamen olaya bağlı. başka zaman yine dene.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet verir aşırı derecede uzun olsaydı kesinlikle evet verir yazmazdım ama kalın olan bir cinsel organ her zaman zevk verir garantidir çünkü vajina duvarlarına uyarır
10 Yorumla
+1 yılpardon ama *ptalmısınız regl ken ilişkiye girersen olacağı bu ne bekliyorsun partnerinde harbi hayvn mış kalınlık olarak değil regl bir kadınla ilişkiye girecek kadar soruna gelince birde regl olmadan dene genelde aldığım tepki içimi tamamen dolduruyorsun hiç şikayet gelmedi bizim şikayet ve öneri kutusuna
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adet doneminde ılıskı ye girmek yanlıs tır bu yuzden kalınlıkta degıl adetten dolayı o baskıyı hıssrtmıssondır
00 YorumlaÇişini tutma hissi g noktana baskı yapmış, ondandır, ama ağrı hissetmen kuru girmiş acele etmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yeterince ıslanma olmuyor ise o baskıyı hissetmek doğal.. Yoksa vajina her duruma uygundur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. regl iken zevk alman zaten normal olmazdı ve cidden rahatsızlık verir
00 Yorumlapenis kalın ve büyğkse yapar. Onun yapması gereken seni iyice gevşeymesi. Çok girmemesi lazım
00 Yorumlaadetli olmadığında dene ve tadını çıkar farkı göreceksin :)
00 Yorumla
+1 yılVerebilir kiza gore degidir tabi cok yemiş kiza verir yememis koza aci verir
00 Yorumla
+1 yılRegl oldugunda nasıl ilişkiye giriyolar asla anlamıyorum kan revan olur her yer seksten sogutur insanı ya regl oldugunu söyleseydin de bekleseymişsiniz biraz daha
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla sevk verir yapan erkek bencim ve hayatında vajina görmemiş gibi abanmış hassas yerine zevk yerine acı ve anlamsız duygular vermiş sana
04 Yorumla
Soran+1 yılAbanmadı cok yumuşaktı
- +1 yıl
Öylesi büyüğü aldinmi küçük hiç zevk vermez alışınca o kalınlığa ama
Soran+1 yılZvk almadım ztn acı sadece
- +1 yıl
Kıyamam baya dar demek senin o güzellik
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşi bilen kişi olursan zevk verir kendini düşünen erkek ile olursan sadece kendisini tatmin eder nasıl yaptım der övünür
00 Yorumlaİnce uzun veya kısa kalın olması değil işlevi ve sertleşmesi önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Alışman lazım ilk bi süre sonrası seni rahatlatır önerim var sana ama
00 YorumlaSen dar sındır ondan kayganlastirici falan surseydiniz iyi olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılMesanemde hissedıyorum baskı oluyor bu da uzun zamandır cısımı tutuyor hissi veriyor rahatsız edıyo bu his
+1 yıl17 cm uzunluğunda 3 parmak kalınlığında. Zor alan oluyor ama keyifli bitiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMesanemde cok hissettim uzun zmndır cişimi tutuyor gibi oldum bu da bni rahatsız etti
- +1 yıl
Zamanla alışırsın
Benimki de çok kalın zevk aldıklarını söylerler hep
00 YorumlaKayganlastirici sur anladık kalın jel sür sonra yavaş sonra hızlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalın ince uzuk kısa önemli degil içerde çok duran her zaman kazanir
00 Yorumlaİlk olduğu için böyle hissetmişsindir
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire degılım
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Benimki Kalın zevk alıyordu birlikte olduklarım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılMesanem hissediyor rahatsz oldum
+1 yılYeterince ıslandığına emin misin
00 YorumlaDenemek isteyen var mı
00 Yorumla
+1 yılSen almadıkça zevk boş..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıladetliyken konsatre olmaadın
00 Yorumla
+1 yılKalın kısa gerdirir uzun ince erdirir 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVermemiştir kalın acı verir ancak
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım oyle
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama birde on ıslanma önemli
+1 yılAdetken ilişkiye girilmeyeceğini bilmiyor musun 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜfff fenaaa
617 Yorumla- +1 yıl
Kalının tadını bilenler tahrik oldu bile
- +1 yıl
Abartma knka..
Cevap sahibi+1 yıl@Diyarbakıırlı_21 😅😅
- +1 yıl
Sana da hak veriyom ama gizli 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Diyarbakıırlı_21 tabi canım
- +1 yıl
Daha önce konuştuk mu acaba bir kafede falan senle 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Diyarbakıırlı_21 yok hayır
- +1 yıl
He bir ara yaz Türkiye'nin nerden nereye gittiğini konuşalım 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@diyarbakiirli_21tabi bebeğim emrin olur 😅😅
- +1 yıl
Yok ya ne emri ben sevmem Oyle lider gibi ğörünmeyi..🤭
- +1 yıl
Kanka kız hesabı sildi sen hala burdamısın 🤣
- +1 yıl
Efe ne dion olm JAJFKSKKASD
- +1 yıl
JWJFJSKAKS komiksin
- +1 yıl
La gidin yatın gece gece dünya savaşı birde siz çıkarmayın volla aşiretimle gelir basarım ha 🤣🤦🏿♂️
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zevk alırsın regl olduğun için ıslanamamışsındır
00 Yorumla
+1 yılVermez
00 YorumlaNormali iyidir
00 Yorumla
+1 yıl22 ve kalın yeterlımı
01 Yorumla- +1 yıl
zamanla alısırsın banada bu kadar buyuk alamam dıyenler oldu sonra en ıyısı bu dedıler
+1 yılO dediğin kim.
00 Yorumla
+1 yılEvett
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Arkadan mı girdi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt battı spontane gelıstı ıste o yüzden
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım