Kocama ne zaman iyi davransam, ona bakıp gülümsesem seks mi istiyorsun diyor. Erkekler neden her şeyi cinsellik olarak algılar?

Kocam yaş olarak benden büyük ben 21 o 32 yaşinda sorun yok her şey iyi güzel ama her gözlerinin içine baktiğimda ona sarılıp iki çift güzel söz söyleyip gönlünü hoş etsem direk benimle seks yapmak istiyor beni yatağa atıp üstümden inmiyor. Mesela traş oldu dün gidip bir anda arkasından yapiştim yanağindan öptüm seks mi istiyorsun diyor bende hayir neden her şeyi cinselliğe bağlıyorsun seni öpüp bakamaz mıyım diyorum ne biliyim öyle hissettim dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kocama ne zaman iyi davransam, ona bakıp gülümsesem seks mi istiyorsun diyor. Erkekler neden her şeyi cinsellik olarak algılar?# Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin👍
Güncellemeler
+1 yıl
Her seye ragmen seviyorum ya ben onu 🙈💕
Kocama ne zaman iyi davransam, ona bakıp gülümsesem seks mi istiyorsun diyor. Erkekler neden her şeyi cinsellik olarak algılar?