Burada çok fazla paylaşımlar görüyorum bu konuyla ilgili yok çocuk kurtarır mı cinsellik kurtarır mı gibi şimdi siz söyleyin bakalım kötü giden evliliği ne kurtarır bana sorarsanız hiçbir şey giden gitti ile kalır kalan ise geçmişiyle başbaşa kalır Bu yüzden her zaman geleceğe bakmak lazım biten bir şeyi sürüklemeye gerek yok geçmiş günlerde yaşamaya da gerek yok bir şeyleri zorlamanın anlamı hiç yok tabi bunlar benim görüşlerim sizlerin görüşlerini de merak ediyorum buyrun yoruma
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kötü giden evliliği kurtarmanın sihirli bir formülü yok. Bunun tek yolu, sağlıklı bir ilişkinin parametrelerini kötü giden evliliğe uygulamak. Eğer sorun sevgisizlik ve saygı eksikliği ise bunun üzerine konuşmak ve bu yolda çaba sarf etmek. Sorun kötü cinsel yaşamsa bunun nedenlerini derinlemesine konuşmak ve fikir birliği çerçevesinde çözüm aramak. Görüşte herkesin dikkatini konuşmak kelimesi çekmiştir sanırım. Konuşmanın da kalitelisi şart tabiki. Karşıdakini anlamaya çalışarak ve empati kurarak iletişim hâlinde olmak ve geçmişe dair güzel anıları hatırlamak ve canlandırmak bence iki tarafın da çabası yeterliyse kötü giden bir evliliği kurtarabilir. Yıkmak kolay, yapmak zordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kötü giden evliliği kurtarmak için çocuk yapmak kadar canım ötesi bir şey olamaz... iğrenç bir anlayış. Evlilik kötü gidiyorsa ve çocuğun yoksa zaten ortada büyük bir sorun yoktur. Bakarsın olmuyor boşanırsın ve 2 yabancı oluverirsin. Ama çocuk varsa o zaman sıkıntı doğuyor işte. İyi gitmeyen evliliğe çocuk yapmak ney7e benziyor biliyor musunuz? Tekinsiz bir saatte kapın çalınıyor kötü niyetli biri olabileceğinden şüpheleniyorsun ve kapıyı açmaya korkuyorsun ama açman da lazım çouğunu gönderiyorsun kapıyı açmaya belki o kötü niyetli adam çocuğunu görünce insafa gelir diye... aynen bu kadar mantıksız ve egoistçe
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum sana, ben iliskimin karşılıklı konuşup bitti dediğimizde değil de bittiğine emin olduğum zaman tüm hatıraları bir günde imha eder daha da aklıma gelmemesi için kendimi meşgul edecek birşeyler bulurum. Bence kurtarmaya çalışmak zaman alıyorsa bitirmeli.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kesinlikle kötü giden bir evliliği cinsellik kurtarmaz sadece süreci uzatır zaten ne gibi evlilik gitmiyorsa hiçbir şekilde bunda cinsellik olayının da payı vardır eğer arada cinsel uyum yoksa bitmeye mahkûm
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kötü giden evliliği kötü gitmesine neden olan kişilerden başka hiç bir şey kurtaramaz. Saygı olacak başta. Bunlar olmadığında ve kişilerin arasına soğukluk girdiyse ne yapılsa boş diyebiliriz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk ve cinsellik olabilir bunun dışındakiler kurtarmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Kötü giden evliliği diyalog kurtarır ha diyalog bitmişse evlilik bitmiş demektir. Cinsellik kurtarır mı duruma göre bir taraf isteksiz ise o da çare olmaz
00 Yorumla
+1 yılAslında tahammülsüzlük çok fazla herkes en ufak sorunda boşanayım derdinde, bir de en ufak ödün verme yok herkes bencil benim dediğim olacak diyor çiftler. Halbuki orta yolu bulma taraftarı olsalar her sorun aşılır.
00 Yorumla
+1 yılKötü giden evliliği iki taraflı empati kurtarır. Vicdan varsa insanlarda bunu kullanmanın vakti gelmiştir. İyi niyetli olmak zor ama niye yapmayalım bunu
00 Yorumla
+1 yılOturucaksin kenari cekileceksiniz sakince konusucaksiniz biz bunu yapamiyoruz bunu yapiyoruz sen bu konuda daha dikkatli davranicaksin ben bu konuda kendinize daha farkli aktiviteler bulucaksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef kavga tartismalar cok olsa da, evliliklerini sürdüren cift sayisiz cok. insanin psikolojisin de bozuyor. valla zor. keske herkes evlenmeden önce gercek yüzünü gösterse bu tarz sorunlar cikmaz. keske birazz daha acik oynayip dürüst olunsa.
21 YorumlaHcbir şey kurtarmaz boşanmayı geciktirebilirsn ama engelleyemezsn
20 Yorumla
+1 yılPara kurtarabilir. Boşanılacak olan kişi zenginse para 360 derece dönderir. Milyoner trilyoner değilseniz seks hayatı da kurtarmaz boşanmak kurtarır
00 Yorumlaçok doğru söylemişsin yapıcağın her şey sadece zamanı uzatır başka hiçbirşeye yaramaz sonrada bakmışsın zaman geçmiş geç olmadan bitir derim
00 YorumlaBazı ufak dokunuşlar kurtarabilir, taraflardan birisi taviz verirse kurtarır bazılarından hiç bir şey kurtarmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet cinsellik kurtarır yine ama bunu normal şekilde değil fanteziler ile ksıkanmalar ile deneyin birde evlilik terapistine gitmenizi öneririm
00 Yorumla
+1 yılFarklı çılgın fantezilerden haz alıyorsanız kesinlikle çok etkili olur. Renk katar ilişkiye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. özgür zaman ve özgür alan kurtarır.. başka hiç bir şey kurtarmaz mein ol.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan soğuyup ayrılacağım dediği kişi ile çocuk yapabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuk kurtarmaz çocuğa yazık olur kavga ile büyümesin. ama eşler daha çok ortak yönlerinde vakit geçirirlerse sevgi saygı ve sadakat varsa yürür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbir şey, Bikere dönüşü olmayan yola girersen sonunda adaya veda edersin net :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılikiside kurtarabilir ama maddi problem ve aldatma yoksa
00 YorumlaIki taraftan biri fedakarlık ederse iyi niyetli olur hoşgörülü olursa bence kurtulur
00 Yorumla
+1 yılAnlayış kurtarır. Bu yoksa biter.
10 YorumlaAyrı kalın biraz özlemi biribirini yoklugunuzu anlarsiniz
00 Yorumla
+1 yılBunun bir metodu var aslında
01 YorumlaHiç bişey kurtaramaz.
00 YorumlaBiraz uzak kalmak gerekir Özlem olsun
00 Yorumla
+1 yılson kullanma tarihi var aşkların
00 Yorumla
+1 yılEvlilik kötüyse zaten cinsellikle kötüdür
00 Yorumlacinsellik olduğunu sanmıyorum
20 YorumlaSaygi bitmisse olay biter
00 Yorumla
+1 yılBosanma kurtarir
115 Yorumla- +1 yıl
yok kurtarmiyor be kanka etrafimda bir suru bosanan var
- +1 yıl
Senle evlenmesinler bari adi ustunde lslslsl
- +1 yıl
O konu ayri uye adin gibiysen tebrik edilesisin o tiplerin birinden uzak kalinmis olur boylece
- +1 yıl
Dogrudur
- +1 yıl
Yazdik gitti ariza cikarma geri alinmiyo hosuna kacmadiysa sikayet ete tiklayarak gerekli islemi yaparsin
- +1 yıl
Peynirrr
- +1 yıl
Bunu soylenebilecek en son kisilerden birine soyledin kuzum
- +1 yıl
gülümse çekiyorum hshdhd
- +1 yıl
Acda gtunu cek
- +1 yıl
kendim nasıl çekiyim gel de sen çek ahdhb
- +1 yıl
Hah bak o olur knk sonra sende benimkini cekersin slslls
- +1 yıl
zevkle agdhhfh
- +1 yıl
Seninki daha guzelmis kiskandim dldllsls
- +1 yıl
seninkini henüz görmedik ahdhxhx
- +1 yıl
Yorumda mi yapmayah sllslsls cek hadi sende ay bacaklarim agridi
yiaziarsian konuşalım aynı durumlar
00 Yorumla
+1 yılBir şey kurtarmaz
00 Yorumlacınsellık evet
00 Yorumla
+1 yılbaşka bir eş
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak
00 YorumlaSana katılıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurtarmaz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem