Cinsel Yaşam Neden istekli oluyoruz gece gece ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Hayir yani hiç yapmadım bile o şeyi. Şimdi böyle istekliysem ileride evlenirsem falan düşünemiyorum. Neden istekli oluyoruz gece gece ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Perisuuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bilmediğin biseye istekli olamazsın! Demek ki biliyorsun.. yemek gibi düşün tadını bilmediğin şeyi ister mi canın? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Canım benim biliyorum ama uygulamadım anlaminda Yorumla Soran +1 yıl Vücudum benden istemsiz kasılıyor Yorumla erdem47 +1 yıl Belli peridiyotlarda vücut boşalmak ister bu da normal Yorumla Perisuuuu +1 yıl Anladım kolay gelsin 😊 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kanka her şey boşalana kadar çok takma bende asılacam da ne zaman bilmiyom xhsnxjanc 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla çok beter durum da beterin beteri var diyorum allahtan erkek değilim 😂 Yorumla ErayCsrr +1 yıl Yok be çok şey yapma git mastürbasyon yap boşal geçer dhsncusnf bende gidip yapam bare fjsnfisnv Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İlerde rahat olursun belki hiç sorun olmaz. Şu an erişemediğin için daha çekici geliyor. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Siz kadinlar sonradan sapıtıyorsunuz zaten 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Oooo kızımız aşka yelken açmış 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ask yok ya kaptan Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Ne diyeydim, kızımız azmış, düz duvarlara tırmanıyor mu deseydim 😄😄😄 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Ya hahahahahhaaha Yorumla Soran +1 yıl Kız olunca azmış erkek olunca koçum benim Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Boşta kalınca aklın oraya çalışıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doluya koyayım diyorum kafam almıyor Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Erkeğin iliğini eritirsin sen 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 yohh Yorumla xgerard +1 yıl Ne güzel ya öyle istekli kız olması uğraşmam uzanır keyfime bakardım 😂 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. düşün bebeğim güzel oluyoo ama püf noktaları var 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yatt aşşa tut taşşa derler ama tutacak taşın yok😂 0 0 Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Yokluktsn dolayi istek fazla oluyor 0 0 Yorumla
ufukgürerrr Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Şeytan dürtüyor dimi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıyor pislik Yorumla ufukgürerrr +1 yıl Sorma sabahtan beri benide dürtüyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin derdin ne ve ne istiyorsun bizden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Of ne bilem soru işte Yorumla Soran +1 yıl Bir tek ben olmadigimi bilem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok sıkıcısın Yorumla
Ömerrxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Hiç mi 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim dışında yapmam 😂 Yorumla Ömerrxxx +1 yıl Yapmışsın demek ki Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sizin yüzünüzden 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bizle ne alakası var yav Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Sürekli cinsellik kategorisinde sorular bitmiyor! Yok onu mu emcen yok buna mı gömcen yok kamçımı alayım kırbaç mı !!! Bitmiyor ki Yorumla Soran +1 yıl Hani nerede o sorular kim kızdırdı seni agabey😂😂😂 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Filtrele diyecem gerek yok 3 sorudan biri cinsellik kategorisi? Kimide mesaj atıyor gidiyor! Ya arkadaşım atma mesaj konuşmayacaksan :) Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Yani ya da usturuplu yaz ! Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük dert abi geçmiş olsun😂 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl :) yok be ! Ama artık mesaj atmasınlar :))) Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. helede şu an degilmi 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sakin ol sampiyon 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olabiliyor bazen 0 0 Yorumla
ckr035 Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Parmaklara kıvet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bilmediğin biseye istekli olamazsın! Demek ki biliyorsun.. yemek gibi düşün tadını bilmediğin şeyi ister mi canın?
Canım benim biliyorum ama uygulamadım anlaminda
Vücudum benden istemsiz kasılıyor
Belli peridiyotlarda vücut boşalmak ister bu da normal
Anladım kolay gelsin 😊
Kanka her şey boşalana kadar çok takma bende asılacam da ne zaman bilmiyom xhsnxjanc
Valla çok beter durum da beterin beteri var diyorum allahtan erkek değilim 😂
Yok be çok şey yapma git mastürbasyon yap boşal geçer dhsncusnf bende gidip yapam bare fjsnfisnv
İlerde rahat olursun belki hiç sorun olmaz. Şu an erişemediğin için daha çekici geliyor.
boş ver istekli olmak iyidir.
Erkekler sever istekli kız :D
Siz kadinlar sonradan sapıtıyorsunuz zaten 😂
😂😂😂
Oooo kızımız aşka yelken açmış
Ask yok ya kaptan
Ne diyeydim, kızımız azmış, düz duvarlara tırmanıyor mu deseydim 😄😄😄
😂😂😂😂😂😂 Ya hahahahahhaaha
Kız olunca azmış erkek olunca koçum benim
Boşta kalınca aklın oraya çalışıyor
Doluya koyayım diyorum kafam almıyor
Daha önce yapmadınız mı
Erkeğin iliğini eritirsin sen 😂
😂😂😂 yohh
Ne güzel ya öyle istekli kız olması uğraşmam uzanır keyfime bakardım 😂
düşün bebeğim güzel oluyoo ama püf noktaları var
Yatt aşşa tut taşşa derler ama tutacak taşın yok😂
Yokluktsn dolayi istek fazla oluyor
Napıyorsun oyle olunca
aman elle gitsin napalım
Şeytan dürtüyor dimi.
Öyle yapıyor pislik
Sorma sabahtan beri benide dürtüyor
Senin derdin ne ve ne istiyorsun bizden
Of ne bilem soru işte
Bir tek ben olmadigimi bilem
Çok sıkıcısın
Normal canim ya bu saatte. Cogumuz boyle
Evlenmen şart değil sevgilinle yap
Hiç mi 😂
Sevdiğim dışında yapmam 😂
Yapmışsın demek ki
Sizin yüzünüzden
Bizle ne alakası var yav
Sürekli cinsellik kategorisinde sorular bitmiyor! Yok onu mu emcen yok buna mı gömcen yok kamçımı alayım kırbaç mı !!! Bitmiyor ki
Hani nerede o sorular kim kızdırdı seni agabey😂😂😂
Filtrele diyecem gerek yok 3 sorudan biri cinsellik kategorisi? Kimide mesaj atıyor gidiyor! Ya arkadaşım atma mesaj konuşmayacaksan :)
Yani ya da usturuplu yaz !
Çok büyük dert abi geçmiş olsun😂
:) yok be ! Ama artık mesaj atmasınlar :)))
helede şu an degilmi
Ne yedin yine
Mastürbasyon yapabilirsin iyi gelir
İşsiz olduğun için
Sakin ol sampiyon
😂😂😂
Olabiliyor bazen
Parmaklara kıvet
Kocan doyurur