Yaklaşık 1 senedir eşimle ilişkiye giriyoruz fakat ben hala pozisyonlarda yapmaya utanıyorum. Hareket etmemi istiyor ama çok çekiniyorum. Yaptığım zaman veya yapmadığım zaman yanlış veya doğru şeylerde bana tepki göstermiyor ama ben rahat olamıyorum. Birde başka tavsiyleriniz varsa da cinsellik açısından eşimi mutlu etmem için bana tavsiye verirseniz sevinirim :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinden utanmak? 😂.
Sen bu adamı çırılçıplak görüyorsun bu adam da seni çırılçıplak görüyor; bide yetmiyor cinsel ilişkiye giriyorsunuz daha ne olacak 😂
Utanmak falan yok.
Tavsiyeye gelince.
Senin kocan çok iyi olsa dahi cinsel güç arttırıcı doğal besinler yedir. Sperm arttırıcı besinler falan yedir.
Kocanla temas halinde ol.
Öpüşün sürekli.
Kocanı işe geçirince öp dudağından ne bileyim boş kaldığınızda geç yanına otur koy kafanı kocanın omzuna…
Beraber pörnö izleyin mesela. Fantezi kostümler alın. Mesela sallıyorum sen Hemşire kılığına girsen kocan da Çöpçü olsa değişik olur…
Ve söyleyin neyi beğenmiyorsa uyarsın.
Bakın cinsel ilişkide bazı şeyler beğenilmiyorsa veya yetersiz geliniyorsa bunun şakası olmaz…
Aldatmaya kadar gider iş.
Kanuni Sultan Süleyman gibi bir padişaha (ki haremde bir sürü cariye var…) Hürrem Sultan tek başına yetmiş…
Bu iş böyledir.
Ayrıca karşınızda da manipüle olmaya dediklerinize inanmaya çok müsait bir erkek türü var…
Cem Yılmaz’ın dediği gibi; kadın ikna etmek için erkek ikna olmak için yaratılmış.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBak şimdi canısi erkeği Bi kenara koy önce sonra sen kendin hangi pozisyonda zevk alabileceğine inanıyorsan o pozisyonu işte o yapmak zorunda zaten sen kendi zevkini düşün o esnada senin en çok hoşuna giden neyse sen onu yaşamaya bak..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk bende aynı durumdaydım. Partnerim beni çok fazla etkiledi en son dayanadım o an utangaçlık duygusu felan tamamen gitti zaten bi kere yenince daha rahata erdim sonrasında tamamen bitti.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. çok sey var aslında ufak dokunuslar bakışlar ya da inleme bunlar sadece başı derinleri daha da var.. dilersen yaz
00 Yorumla
+1 yılYasadikca alisirsin canim esin o senin helalin gittikce kalkar utangacligin veya utangacliginiz dert etme kafanda buyuttukce daha cok zorluk cekersin
00 YorumlaSana bir ekstra Yardımcı lazım canım böyle olmaz önceden prova yapman lazım Yardım ister misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ananı yolla o göstersin
+1 yılOral yapiyorsan uzun tut ve en zevk aldigi yere daha cok odaklan. Ve hareketleride daha iyi yapman icin netten video izle ve evde kendin dene
00 Yorumla
+1 yıl1 senedir ot gibi sırtüstü yatmışsın. Umarım senin gibi bir eşim olmaz...
00 Yorumla
+1 yılNerden baslasam bilemedim ;)
Bence senin rahat etmen eşine bağlı. Rahat degilsen esinin sorunu00 Yorumla
+1 yılOna bırak hakimiyeti ama öyle 2 80 uzanma ve utanılıcak bişey yok eşin sonuçta daha iyiyye gidicegini düşün utanma yalnızken dene alısırsın
10 Yorumla
+1 yıl1 senede alışmış olman lazım bence. Zevk almaya bak ya ne takıyorsn seni nasıl gördüğünü
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Hangi pozisyonda utanıyorsunki
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi yapmam gereken hepsinden
Soran+1 yılHareketsiz kalıp onun yapmasını istiyorum sadece utandığım için
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanmaya devam bu iyi bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonları nasıl yazacam yav
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sekste utanma olmaz ya artık rahat olmaya çalış
00 YorumlaDomal işte
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım