Kaosa dönen bakirelik?

Arkadaşlar üç yıldır biriyle görüşüyorum fakat aramızda çok uzak olmasa da mesafe olduğu için onun çok istediği şeyi ona veremedim yani bekaret, aşırı kapalı görüşlü değilim evlenince yaparım diye bekledim ama o insan karşıma çıktı ve bunu benden çoook istedi ama uzak meaafe ve çok kıskanç biri olduğum için bunu yapamadım, oda gittikçe çirkinleşti yapmazsan gelme dedi her çirkin olan şeyi söyledi ama beni hiç bırakamadı bende ona çok saygısızlaştım neler yaptım neler dedim hep geldi. Beni sahiplendi geç saatte dışarda olduğumda hep tedirgin oldu aradı bırakmadı kaybetmekten hep korktu bunu hissettirdi ama üç yıl bizden hiçbir şey olmadı. Evine gelen bir iki kız yakaladım kıyamet koptu, bu sefer sen yapmazsan bana karışamazsın dedi ezdi beni sürekli ama biz hala kopamadık. Onla birlikte olmuyorum hep kavga hep kötü davranıyorum yine kopamadık. En son yakaladığım kızı gözüme soktu mesajlarda ‘evde biri vardır belki erkeğim ihtiyacım hesap mı soruyosun demeye başladı. Bana ters cevaplar yazıp kaybetmeyi göze alan insan, tatile gittiğimde arayıp sen kimle gittin diye hesap soruyo kıskançlık krizine giriyo. Sizce beni kudurtmaya mı çalışıyo kin mi tuttu bana, ben mi bi yerde hata yapıyorum? Kafam çok karışık amacı cinsellik olsa o bende yok çoktan kopardık diyorum bi yanımda o ruh hastası diyo ama çok üzülüyorum acı öekiyorum lütfen ciddi cevap verin. Bu arada yaşalarımız küçük değil yirmili yaşların sonundayız. Arkadaşlar biz ne yaşadık bende mi sorun onda mı bu nedir?
Kaosa dönen bakirelik?