Ben de şu an gayet istekliyim. Fakat sitede gördüğüm hep erkeklerin istekli olduğu yönünde algı. Bir tek hetero kız ben miyim sitede, az dürüst olsanıza kızlar sjsjsjs
İstek neden sadece erkeklere özgü bir durum sayılıyor?
İstek, cinsiyet durumu değil. Her iki tarafta olabilen bir şey. Herkesin saati, arzusu ve uygulama şekli farklıdır. Kimisi yoğun yaşar, kimi kontrollü. Bazı insanlar içinde yaşamayı sever, bazıları dışa vurur. Özel alan olduğu için, çokta dürüst davranılacak bir durum yok.
Yabancı ülkede kadın ya da erkek istediğinde karşı taraf uygunsa ilişkiyi kabul ediyor. ve yaşanacaklar yaşanıyor. Türkiyede böyle değil. Birine ilişki talep etsen (kızlı olmadığını varsayalım) küfür etmişsin gibi davranılıyor. Halbuki isteyen istediği ile birlikte olsa ve sen benim namusumsun modunda olunmasa bence kızlarda istekli olurdu. Bizim ülkede kız biriyle birlikte olduktan sonra erkekler kız için or.. pu damgası yapıştırmayı sevdiği için haliyle kızlarda istekli gibi görünmüyor.
Tamam da senin istekli olmanın buradakilere bir faydası var mı onu söyle yoksa boş duyar kasma lafta libido sevmez buradakiler hemen bir şey beklerler 😂 ayrı ayrıca her an normal sağlıklı genç bir bayan ilişkiye açıktır ama bunu haykırma gereksinimi duymuyoruz usta olan anlasın, tecrübesizleri alalım pistten 😛
Abaza lafını hit gibi düşün birde selam kelam etmeden mesajdan üstüne çıkmaya çalıştıkları için doğal olarak abaza oluyorlar zaten yani çokta haksız bir söylem değil bu. Yol yordam bilmiyor bebeler 😂
Erkekler daha çok bahsettiği için öyle. Kızlar bahsetse de genelde, en azından hoşlandığı erkekle sevişmeye çalışıyor. Ama erkeklerin geneli uçan kuşa bile "kalktı" dediği için de böyle algı oluştu. Şahsen kabanlı fotoğrafımı görüp de "azdırdın" diyen olmuştu. Kim kabana azar ki?
Sen gibi herkes istekliyim dese bu açlık olmaz ama ülke de şöyle bir sıkıntı var istekliyim diyen biri ile yatsalar kaş.. ar oluyo yatmasalar bacım... pu dysnfusnxsixn
şaka bir yana cidden öyle sayfaya bakarsan bütün hanımlar first lady havasından geçilmiyor cinsellik mi ıyyy der gibi sankı kafalında kocaman tüylü bir şapka topuklu ayakkabı vede asil bir elbise gibi ama safe moda çeince fantezi dünyaları çok geniş ayak uyduramaz hiç bir abaza erkek şu zamana kadar cinsel de olsa normalde olsa hiç bir konuya anonim yorum yapmadım yani saklayacak bir şey yok ve tamamen doğalım bence karşı cinste öyle olmalı kadın dediğin bana göre vaşi olmalı ne bileyim dizginlenememeli... net