Cinsel Yaşam Sevgilim penisinin boyunun 20 cm olduğunu söyledi, sizce beni kekliyor mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sevgilim penisinin boyunun 20 cm olduğunu söyledi, sizce beni kekliyor mudur? Slçwğwçdğr bunu sorduğuma inanamıyorum Güncellemeler+1 yıl Boyu 1.85 80 kilo ajnsks Sevgilim penisinin boyunun 20 cm olduğunu söyledi, sizce beni kekliyor mudur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. bacım , tr ortalaması 12- 15 arası cok sey etme .ergen arızona kertenkelelrrının ıse hep 18 den buyuk :) cm 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bıkmadınız mk pembe hesap açıp millete kendi çkünüzün fotosunu atmaktan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla ben kızım sjsnsks. Kimseye penis fotosu atamam boxer altında fotoğraf Yorumla
birdost69 Takip Et Xper 5 Yaş: 57 , eic 100% +1 yıl önemli olan boyutu mu işlevi mi diye sor. işlevi diyorsa kesin kekliyordur :-) 0 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Önemli olan kullana bilmek de ülke ortalaması belli babası zenci degil ise düşük ihtimal 😂😂😂 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yok istemem görseli de vardır belki söyle cetvel koysun yanına 😂 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beklentini büyüterek seni hayalkırıklığına uğratacak anlaşılan 😹 0 0 Yorumla
melankoli123 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl İşlevi önemli uzun olmasından ziyade uzun uzun yapabilmesi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla melankoli123 +1 yıl Bendede öyle Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sen ne diyorsun benimki 54,5 cm yağmurda şemsiye olarak kullanıyorum 😃 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani ben bu boy meselesini hiç anlamıyorum. Bezelye boyu olmadığı taktirde ne önemi var ki. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bamya diyecek tin galiba s snjsBencede haklısın önemli olan işlevi ahaaha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seni kışkırtıp göster demeni bekliyor yanında, boy moy hikaye amaç senin çıkarıp eline alman 0 0 Yorumla
Zeusscuk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 20 çok yaw 16 17 dir o seni saf görmüştür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl BencedeÇok küçük olmasında 15 felan yeter ya Yorumla Zeusscuk +1 yıl Yani orta doyurur ideal Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olabilir kanka normal yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Atmış bence ya Yorumla penséespositives +1 yıl Yav 20 değildir 18-19'dur ama olabilir yani niye atsın Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 17 17.5 dese Neyse de20 ne la😂😂 0 0 Yorumla
mrpodda Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl Olabilir bu sitede herkesin en az 20 cm :). 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl o kadar uzunsa çevirsinde g... soksun 0 0 Yorumla
Compedan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çıkarda gölgesinde ferahlayalım yiğidim de 0 0 Yorumla
occiditpassionis95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Varsa o kadar çevirip kendine soksun 0 0 Yorumla
Eyylül_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl kekliyor knk inanma 5 2 Yorumla Eyylül_ +1 yıl at yalanını s.. inananı 😄 Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Boyu benim boyum kadar benim 19 cm olduğuna göre doğru söylüyor olabilir Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Görsel neden 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teyit etmek için zaten boxer altında slsös Yorumla
gokuu Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Foto iste elinle tutsun inanmıyorsan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yalann 4 3 Yorumla derinyalnızlık +1 yıl nadirde olsa var Yorumla burakistan35 +1 yıl @derinyalnızlık varsa gelsin gölgesinde rakı içelim kardeş :) Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Niye yalan olsun Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buyuk ihtimal 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. açsın bak 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. aç bakim de sende 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
bacım ,
tr ortalaması 12- 15 arası
cok sey etme .
ergen arızona kertenkelelrrının ıse hep 18 den buyuk :)
cm
Bıkmadınız mk pembe hesap açıp millete kendi çkünüzün fotosunu atmaktan
Valla ben kızım sjsnsks. Kimseye penis fotosu atamam boxer altında fotoğraf
önemli olan boyutu mu işlevi mi diye sor. işlevi diyorsa kesin kekliyordur :-)
Önemli olan kullana bilmek de ülke ortalaması belli babası zenci degil ise düşük ihtimal 😂😂😂
Yok istemem görseli de vardır belki söyle cetvel koysun yanına 😂
Beklentini büyüterek seni hayalkırıklığına uğratacak anlaşılan 😹
İşlevi önemli uzun olmasından ziyade uzun uzun yapabilmesi
Bencede
Bendede öyle
Sen ne diyorsun benimki 54,5 cm yağmurda şemsiye olarak kullanıyorum 😃
Yani ben bu boy meselesini hiç anlamıyorum. Bezelye boyu olmadığı taktirde ne önemi var ki.
Bamya diyecek tin galiba s snjs
Bencede haklısın önemli olan işlevi ahaaha
Seni kışkırtıp göster demeni bekliyor yanında, boy moy hikaye amaç senin çıkarıp eline alman
Bizle paylaşınca ne oluyor? egonuzu tatminse yeri burası değil.
20 çok yaw 16 17 dir o seni saf görmüştür
Bencede
Çok küçük olmasında 15 felan yeter ya
Yani orta doyurur ideal
Olabilir kanka normal yani
Atmış bence ya
Yav 20 değildir 18-19'dur ama olabilir yani niye atsın
17 17.5 dese Neyse de
20 ne la😂😂
Olabilir bu sitede herkesin en az 20 cm :).
Olabilir çok takılma buna.
at bakalım merak ettim :)
o kadar uzunsa çevirsinde g... soksun
Olabilir neden olmasın
Çıkarda gölgesinde ferahlayalım yiğidim de
Burdan at bakalım merak ettik
Ne güzel işte hoşuna gitti dimi 🙂
Varsa o kadar çevirip kendine soksun
Ona deki boyu değil işlevi var mı
kekliyor knk inanma
at yalanını s.. inananı 😄
Boyu benim boyum kadar benim 19 cm olduğuna göre doğru söylüyor olabilir
Sevgilin beygir mi ablacım 😂
Görsel neden
Teyit etmek için zaten boxer altında slsös
Foto iste elinle tutsun inanmıyorsan
Yalann
nadirde olsa var
@derinyalnızlık varsa gelsin gölgesinde rakı içelim kardeş :)
Niye yalan olsun
aşırı iri
Yalan kesin.
gorsell
Buyuk ihtimal
Sallamıştır
At ulan @ЕлЛе21**
At site kapansın
Yalan
5 cm aşağısını düşün
Knka ac bak
açsın bak