Sevgilim eski sevgilisini özlediğini söyledi, ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar. 2 yıllık bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz. dün akşam birden onu işletesim geldi. fake bir hesaptan mesaj attım biraz dalga gırgır derken bana sen * mısın dedi eski sevgilisinin adını söyledi. dalgayla karışık sorular sordum onu özlüyorum dedi değerini bilemedim dedi. bana aramızda bir şey olmadı demişti ama beraber olduklarını söyledi her gece evinden alıyordum ona istediğimi yapıyordum dedi. bunları söylerken beni hala o sanıyordu o yüzden o kadar rahat konuşuyordu. kızın vücudundan bile bahsetti hatta bakire değildi ama sevdim dedi. beynimden vurulmuşa döndüm onunla yazışırken nasıl durumda olduğumu kimse anlayamaz bilemez. sonra ben dayanamadım evet benim dedim senin bu yüzünü şimdi beraber olduğun kıza göstereceğim mesajları SS aldım dedim beni engelledi. sonrada beni görüntülü aradı çok endişeli görünüyordu beni sevdiğini söyleyip durdu sabah uyandığımda telefon hala açıktı ben uyuya kalmıştım o beni izlemiş bütün gece. şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum kötümüyüm onu da bilmiyorum düşünemiyorum hiç bir şeyi
Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme. bana fake bir instgram hesabı lazım acil 🥺🥺🥺🥺
Sevgilim eski sevgilisini özlediğini söyledi, ne yapmalıyım?