Her gün olunca bence bıktırır ya ya da bugünlük ile alakalı değil bence daha çok yaptıkların ile alakalı mesela sürekli kişi değiştirip aynı şeyleri yapan insan da çok sıkılır hatta duygusuzlaşır ama isterse her gün olsun isterse her gün aynı kişiyle olsun farklı şeyler yaptıktan sonra tutkuyu kuruduktan sonra isterse günde defalarca kez olsun doyulmaz
Kişiye göre değişir. Aslında seks bıktırmaz. Zaten fizyolojik açıdan istekli birini bıktıracak kadar yapmak olanaksız olur. Seks aslında çok tehlikeli bir şeydir. Bunun içinde bir yerden sonra vücut ve beyin kendini geri çeker ve erkek erekte olamaz. Tabi her gün 4 5 posta, ve uzun süreli olsaydı iş farklı olurdu ama bu nadir olur. Yanı sıra normal bir hayat düzeni var. İş, yemek ve uyku. Bunları çıkarırsan da bıktıracak kadar yapmaya vakit kalmaz. İzin günlerinde yapsan da arada olduğu için yine bıktırmaz. Ama uyumsuz çiftlerde olabilir. Tarafların biri çok istekli olup hep ister ama diğeri istemezse istemeyen kişi için bıktırıcı olur. Ama tabiki olağan dışı yapılması heyecan kaybına yol açar mutlaka. Her gün 3 4 posta yapılsa bu 3 4 posta yapmayı monoton hale getirir. Her gün 15 dakika yapılsa bu zaten net monotondur. Bazen bir iki gün yapmayıp özlemek heyecanı artırır ve monotonluktan uzak bir ilişki sağlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence sırf yapmak için yapıyorsak yani o an ateşlenmemişiz birbirimizi arzulamamışız ama her gün yapalım gibi bir kuralımız olduğu için yapıyorsak zevk değil görev olur o.. adam dediğin baştan çıkarıp çıldırtmasını bilmeli valla tavus kuşu bile neler yapıyor etkilemek için biraz üretkenlik...😅😅 beni azdırmak için fazla uğraşacağını sanmıyorum zaten 🤣
Seks bıktırmaz... Davranışlar bıktırır.. Hep aynı şeyler bıktırır... Yoksa ben her gun yapilan seksten bikacak birisi degilim.. Fazla da degil zaten, seven sevissin :)