Arkadaşlar merhaba, kimi zaman hemcinsimize gıcık oluyoruz. Biz erkekler olarak hiç sevmediğim şey;Bir ortama girdiğinde veya bir yerde kızlar varken böyle vıcık vıcık konuşmalar, yılışık hareketler ve ortamdaki kızı etkilemek için laubali davranışlar sergileyen erkekleri sevmiyorum.
Erkek dediğin delikanli olur, mert olur adam olur. Ortamdaki kızları etkilemek için Iguana kertenkelesi gibi kıçı başı oynamaz... Diğer konu ise üç erkeğin bir araya gelip cinsellik konuşulması. Bazı şeyleri espiri olarak konuşursun ama saçmalamak doğru değil...
Sizin hemcinsiniz de sevmediğiniz davranışı, huyu nedir !
Erkek dediğin delikanli olur, mert olur adam olur. Ortamdaki kızları etkilemek için Iguana kertenkelesi gibi kıçı başı oynamaz... Diğer konu ise üç erkeğin bir araya gelip cinsellik konuşulması. Bazı şeyleri espiri olarak konuşursun ama saçmalamak doğru değil...
Sizin hemcinsiniz de sevmediğiniz davranışı, huyu nedir !
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşırı derecede geri kafalılar hiçbir şekilde zevk almayı bilmiyorlar bildikleri tek şey birkaç kere gir çık yaptıktan sonra sırtını dönüp uyumak böyle olunca insan ister istemez kendini geri çekiyor ve soğuyor.
Egosu yersiz şekilde kendini övmesi