geçmişi ile ilgili sorun oldu mu? kafaya taktınız mı? bu evlilikte zamanla sorun oluyor mu ya da kabullenebildiniz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili eşim inanılmaz ötesi dürüst olmuş ve kimle ne yaşadı ise ilişkimizin daha başında özeli dahil anlatmış gayet olgun kafada bir kimsedir uzun yıllardır evliyiz kendisi ile bakire bir bayan değildi Ama bende sonradan bir merak hastalığı oldu bunun nedeni benim yapımdan kaynaklandı Sanırım ve onun benim aklımda kalmasın diye özelini fazla açıklamasından kaynaklı sanırım bu merak bakire olmamasından değil kesinlikle iki damla kan görme meraklısı kült sert kafa değilim olmadım zaten hiç bir zaman Bende sonuçta bir sürü sevgilim ile olmuştum o hiç onları merak dahi etmedi ben anlattım boş ver dedi kestirdi arttı hep benim merakım eskiden onlar ile yaşadığı cinsellik merakı değil bir şekilde iyi veya kötü olmuştur zaten merakım onlar ile olan genel anlamda bir merak oldu nasıl bir ilişkisi vardı ne yaparlardı ona Nasıl davranırlardı yarın bir gün acaba ararlar sorarlar mı gibi aslında düşündüğüm merak ettiğim başımada geldi eşim hiç istemese bile bir tanesi mesaj atmıştı ve irtibatı koparmak istemiyordu evli olduğunu bildiği halde beraber okuduk ve aramızda sorun oldu bu durum açıkçası ben direk hani bir irtibatın kalmamıştı diye sorun çıkarttım eşim ile bu durum neden oluyor dersen dostça ayrılıklarda erkek milleti geri dönüş yapmak isteyebiliyor bazen ve yaşadık işte biz bu durumu arada bir yaşanmışlık var o senin safça gezip tozduğun eli tutuğun lise aşkın değil sonuçta özelin olan yattığın bir kimse bu adam ve sana yemin ederim kardeş bakire olmaması olayına takmadım geçtim onu ama geçmiş yaşananlar bu gibi yaşadığım olay yüzünden takılıyor kafaya zaten çok erkek bırak benim gibi düşünmeyi geçmişte yaşanan basit bir sevişmeyi veya öpüşmeyi bile kabul etmiyor biliyorsun sende sana başka gerçek bir olay anlatayım bir bayan arkadaşım eşimden boşandı geçmiş yüzünden eşi evlendikten sonra bir yıl geçmeden değişti eski sevgili ile aynı semte oturuyorlar diye ev bile taşıdı ama eşi hep geçmişi yüzüne vurdu ne yaptın nerde oldun gibi sorular abartıp özel şeyler sormalar evliliğinin bitmesine neden oldu
bize gelince kabullendin mi demişsin kabul etmekten başka çarem varmıydı sence kabullendim ama eşim ile tek taktığım konu o hiç istemese bile sonradan aranırmı sorulur mu eskileri tarafından gibi şeyler oldu bu hep aklımda abi eşin senin ile beraber artık arasalar ne yazar diyeceksin belki şimdi ama biliyorsun bu biz erkekleri rahatsız eden bir konu geçmişte olanları takmasak bile kafaya kendi adıma bu aranma meselesi benim kırmızı çizgim ve bu konuda rahatsız hep oldum ve halen geçmişi aklımda erkek milleti arıyor abicim onu bilir onu söylerim git kime sorarsan sor geçmişi kabul ettim dese bile sonradan bir herif ararsa bu büyük sorun yaratır eşim diyor bir irtibatım yok çoktan bitmiş gitmiş ilişkiler diyor ama bir şekilde geri dönüş olayı yaşanıyor çok erkek eşinin geçmişini bilmez söylemez zaten bayanlar eskisi arasa mesaj atsa eşine söylerimi sence çok bayan yazdı burada eşim bilmiyor halen eski olduğum arıyor mesaj atıyor nasıl kurtulurum diye dert yanarlar kısaca benim çekincem buydu başıma geldi aklına bir konu takılırsa yaz cevaplayacağım kardeş bir çekincem yok fakat özele gelmiyorum ben burada cevaplarım bir çekincem yok saygılarımla17 Yorumla
Soran+1 yılSizinle özelden konuşmak isterdim ama istemediğinizi baştan belirtmişsiniz… peki sorun kıskanma sorunu mu? Mesela araması mı tek sorun oldu
Cevap sahibi+1 yılKıskanma gibi değil asla zaten eskiden yaşamış kıskanmak İçin zaten çok geç onlar ile cinselliği iyi benle kötü bir durumda yok ortada olsa ne olur zaten ben başka bir bireyim onlar başka bir birey fark illaki olur eşimin zaten beni onlar ile kıyaslama gibi bir durumu olmadı asla öyle bir insan değil olgun kafa bir kimse kendisi zaten kıyaslasa biz olamazdık zaten iş başka boyuta taşınırdı benim sonradan geçmiş yaşantısı ile bir merak hastalığım oldu kardeşim bu cinsel ilşkiye nasıl girdi nasıl yapıyordu gibi değil bir şekilde olmuştur zaten ben yaşantısını merak etmeye başladım çok
Cevap sahibi+1 yılYalanda söylemeyim sana cinselliğini de merak etmedim değil zaman içerisinde ama bu sapık boyutta asla olmadı dedim ya zaten sana bir şekilde olmuştur diye bu merak hastağımı tetikleyen kendisinin bana özelini çok anlatması filanca otelde bile kaldık demiştir bana bunlsrın açıklanması gereksizdi sen sakın böyle şeyler açıklama kardeşim sorun yaşarsın ben bir sürü sevgilim ile olmama rahmen otelde kalmadım kimse ile bınu kıskançlık olarak algılama ama ben kısksnmıyorum bunları benim olayım hastalık Merak hastalığı birde üstüne biri mesaj atınca çok etkilendim ona gider görüşür olayı da değil gitmez biliyorum erkeklerin tekrar görüşürü mü benle diye mesaj atması o kadar tel no Nike değiştirdi zaten sonrasında sosyal medyası dahil sıfırladı aklıma bir şey gelmedin diye bir nevi bana taptı sonrasında bu hadisede mesaj olayı ilk zamanlar yaşanmıştı yıllardır rahatsız eden olmadı adamlar evlenmiş çocuk çocuğa karışmış bana isimlerini ilk zaman söylemişti beraber kim olduklarını göstermişti bana kısaca genelleme yaparsak mesaj olayı aramızda sorun olmuştu çünkü ben ona en başında bak bir irtibatın muhabbetin var mı diye sormuştum yok demişti ama erkek milleti işte yine arzular arar sorar çünkü bir yaşanmışlığın azda olsa hatırı var diye düşünür erkekler acaba gelirmi der yaşadım işte ben bunu ve çok etkilendim bir ara dedim eşim ile sobamı geliyorum diye durum bu kıskanma değil nşsrın iyi yapması benim kötü yapmam onu değil olay burada seni temin ederim kardeşim
Cevap sahibi+1 yılYine aklına bir konu takılırsa yaz cevaplayacağım hatta bekliyorum cevabını senin sorun nedir anlatırmısın yarın yazarım sana vaktim bitti şu an
Soran+1 yılburadan bazılarıyla yazıştım özelden olsa anlatmak dertleşmek isterdim ama zor gibi sanırım sizinle
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni ama dediğim gibi özele gelmiyorum ben benim yaşadığım durum bu sen de çekinme ayrıntı vermene gerek genel olarak yazabilirsin durumu eşin senin geçmişini mi kafaya takıyor sen mi onun geçmişini?
Cevap sahibi+1 yılÇok utanç verici bir durum mu söz konusu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yaşamadım yaşayacağımı da tahmin etmiyorum evlilik yapmadım ama sorun etmem böyle şeyleri benden önce olmuş bitmiş şeyine sağlık der geçerim
00 Yorumla İlk zamanlarda olmuştu. Sonra unutuldu her şey zaten yola devam
13 Yorumla
Soran+1 yılkimde onda mı sende mi
Soran+1 yılanladım zor olsa gerek canım :(
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski sevgilisiyle birliktelik yaşadığını ve çocuk aldirdigini öğrendim eşimden migdem bulandı ayrıldım
10 Yorumla
+1 yılEşim için mis gibi geçmiş ayarladım hiç sorun yaşamıcaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgililerimde bile sorun ederim eşim olursa direk boşarım
00 YorumlaEvet cinsel ilişki çok olmuş hata evliykende oldu ama şimdi iyiyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişini sormadım, o da benimkini sormadı.
02 Yorumla
Soran+1 yılgeçmişinde biri var mıydı
- +1 yıl
benim oldu. onu bilmiyorum.
+1 yılgeçmişi sorun edeceksem evlenmem zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş geçmiş de kalır benim için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. bunun geçmişinde neler olduğuyla ilgili ama
00 Yorumla
+1 yılMesela ne gibi durumlarda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılgizli geçmiş dert değil ama ifsa olmus gecmiş dert
00 Yorumla evet olsa yaşardım
20 Yorumlaevlımıısn
00 YorumlaHayır sen
00 Yorumla
+1 yılGeçmişi asla sorun etmem
00 Yorumla
+1 yılEşim yok
00 YorumlaNe oldu sizde
00 Yorumla
+1 yıleşim yok
00 Yorumla