Eşimse bir miktar bozulabilirim. burada taş gibi karıcığı varken neden izliyor milleti diye ama sevgiliyken falan karışmam lakin bunları dillendirmemek lazım.
Aşkım napıyorsun Napim bebeğim açmışım şöyle bir oral videosu ona bakıyorum Tamam aşkım keyifli izlemeler
Partnerinin kendisi için bir şey ifade etmediğini, onu heyecanlandıramadığını ve aradığı keyfi veremediğini düşündürür.
Aksine bunu nadiren yapanlar tecrübe için yapar ve partneri için bunları yapabilir.
Sıklıkla yapanlar ise hastadır ve tedavileri şarttır. Erken boşalma, yeterli ereksiyon noktasına ulaşamama ve dokuların hazzını kaybetme durumları bu şeylerin sıklıkla yapılmasına sebep olur.
Ben yardım ederim ya bir şekilde ne bileyim öyle uzanıyorken mesela yapıyorsa gider bir şekilde arkasından sarılırım ön taraftan bir şekilde ben de yardım ederim ya da oral filan yaparım ama bir şekilde yalnız bırakma çünkü yalnız bırakamam ben de tahrik olurum o görüntüden
Mesela Erkeğin Sırtına sarılıp penisine mastürbasyon mı yapardın (bana yapılsa çok acayip hoşuma gider açıkcası hele birde gömleğimin üstünden hele birde Sırtıma doğru hafif hafif üflemesi)
Sanirim kendinin yetmedigi hissi olusur ama tabi bunu sormadan bilemessin belki de bu hosuna gidiyordur esinde olsa insanlarin ic dunyasini bilmek cok ama cok zor
+18 deyip genel konuşuyosun. Hangi tür olduğu da önemli bence. Belki fantezi adamı. Belki swinger düşünüyor belci cuckold hisler barındırıyor. her şey olabilir.
@hayatistanbul77yanlış mı düşünüyorum? Belki de swinger düşünüyor. Yenilikçi. Sıkılmıştır artık monotonlaşan cinsel hayattan. Belki de cuckold olayını yaşamak istiyodur. Belki de FFM istiyodur. İzlediği film türleri bu yüzden önemli. Yanlış mı düşünüyorum?
Boşanmak işin kolay tarafı. Peki bi de şöyle bakalım olaya. Türkiye de yaşıyoruz. Toplumda boşanmış kadın a hangi gözle bakıldığı, neler düşünüldüğü açık. Bunu hepimiz biliyoruz. Belki de kimsenin size bu gözle bakmasını istemediği için boşanmıyodurç Belkide halaaa seviyodur fakat cinsel hayatına renk arıyodur. Olamaz mı?
Yanlış bişey de söylemek istemiyorum açıkçası. Aklıma gelenleri ve toplumdaki önyargıları söyledim. Ama mantık yürütecek olursak kişinin doyumsuz olduğunu düşünüyorum. Ya da artık yıllardır aynı cinsel hayatı yaşamaktan sıkılmış olabilir. İlişkiye farklı heyecanlar katmak istiyo olabilr. Eşi ile +18 filmler izleyememek onu üzüyo da olabilir.
Herkesin kendi bir iç dünyası ve kimseyle paylaşmak istemeyeceği veya paylaşamadığı fantezileri olabilir ve bunu da bu tarz film izleyerek ve mastürbasyon yaparak bastırabilir bu gayet doğal bir durum
Partnerin bu filmlere gerek kalmadan karşısındaki kişiyi anlaması ve icraati beraber yapmaları lazım. İki taraflı olarak ihtiyacın giderilmemesi insanları farklı yollara sürükler 🙂👍🏻