Daha sık seks yapmak değil de keyifle seks yapmak güzeldir. Seks yapıldığında boşalma sonucu rahatlama olur ama bu durumda kısa bir mola gibidir. Ama mutlu iken yapılan seks daha keyifli ve daha unutulmaz olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sık olunca monotonluktan ister istemez oluyor, oda alınan hazzı azaltır, özlemle ve arzulu olması için bir gün ara vermek, annesine göndermek veya seyehate çıkmak gibi kısa süreli ayrılıklar arzuyu artırır, veya kadınların seksi erkeklerin olduğu yerde göz banyosu, veya erkeği seksi kadinlarin olduğu yere gönderilip göz banyosu yaptırılması arzuyu artırır o da seks kalitesini artırır, iyi günler
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Seks yapmak vücut için bir ihtiyaç ve iyi geleceği de aşikar. Ama bunu sürekli hale getirip sınırı aşınca o yarar zarara dönüşür ve bir yerden sonra da o önceki hazzı vermemeye başlayabilir diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılÖnemli olan seks yapmak değil önemli olan bunu kiminle yapıyorsun isteyerek mi istemeyerek mi önemli olan şey bu şahsen her gün hiçbir şey hissetmediğim bir adamla yapmaktansa yapmak zorunda kalmaktansa daha doğrusu böyle gerçekten sevdiğim adamla ayda bir kere ya da iki ayda bir kere yapmayı isterim daha iyi olur özlemek gerekiyor hem de sürekli olunca hiçbir yeri kalmıyor
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılEğer sevgi ve saygı varsa daha sık seks iki insanı birbirine daha sıkı bağlar. Ama bunlar yoksa seks kötü giden ilişkiyi kurtaramaz.
20 Yorumla
u +1 yılMutluluğu iyi yönde etkiler güzel bir ilişkide her zaman seks yapılmalı
10 Yorumla
+1 yılBenim merak ettiğim cinsellik sorularını bu kadar çok soran kızlar cinsel partner mi arıyorsunuz hala bulamadiysaniz biz erkeklerde sorun var kesin 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik sorusu sormak demek partner arayisi demek mi senin icin
- +1 yıl
Benim için demedim zaten ben soru bile sormuyorum belki içinde yatan arayışın dışa vurulmuş halidir ne yani cinsel arzularin ve istekleriniz yok mu demek oluyor her insan gibi kadın ve erkeğinde cinsel arzuları ve istekleri vardır ve bu gayet doğal bir dürtüdur belkide sorulariza yorum yapan kişilerden etkilenebilir ve cinsel birliktelik isteyebilirsiniz cinsel tercihi kişinin ne olursa burada bir çok kişi var cinsel tercihi farklı olan karar vermek içindir belkide bilinmez ya da sadece fenomen olmak. icindir
- +1 yıl
Fenomen olmak icindi. Ve oldum da.. Sormaya devam ediyorum. Cinsellik yasamak icin birini bulma ihtiyacim olmadi hic..
- +1 yıl
Belki bir gün yaşamak istersen bulursun iyi geceler rahatsızlık değil. merakti sadece
+1 yılÖzleyince yapılmasından yanayım.. Sırf yapmış olmak için yapmak hoş olmuyor..
31 Yorumla- +1 yıl
Mutabığız.
+1 yılSık tan kasıt. Haftada iki veya üç tür.
Bunda da duygu, tutku, his, ruh ve de kalite önemli. Ön sevişme, ile uzatılan keyifli seks gibisi yoktur...
Elbette, bunun için karşılıklı arzu, şeffaflık, güven şart10 YorumlaSevdiğin insanla tatmin edici bir cinsel hayata sahip olmak elbette insanı baya mutlu eder.
60 Yorumla
+1 yıl@tiryakinimtiryakin
@Redamancy-4 görüşlerde mütabığım.30 YorumlaHormanel olarak insanın seks yapmaya ihtiyacı var. Eğer aktif bir seks hayatın varsa ve bu bir anda kesiliyorsa insan ister istemez gergin oluyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında düzenli günlük yapmak iyi yönde etkiliyor hem mental açıdan hemde sağlık ve özgüven açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılSık olan seks kısa sürüyorsa hiç bir anlamı yok ne uzunu ne kısası için de daha uzun süre kalanı. Makbuldür
10 YorumlaSıklığı değil, kalitesi önemli mutlu etmede.
110 YorumlaYapabilen iyi etkiler tabi ben mi ben buyum ♿ evlenmeden yapamam tabi evlenebilirsem
10 Yorumla
+1 yılHer gece seks yapın ve bakın nasıl da dünyanız çiçekler acıyor heryanınız.
10 Yorumla
+1 yılBana kalsa hergun 2-3 kere rahat yapılmalı seks ben şahsen böyle düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılDaha sık yapmak değil de duygu ve içten gelen istek oldukça kaliteli seks iyidir.
10 Yorumla
+1 yılsıkıcı sıradan olmaya başlarsa kötü. ama aeğlenceli renkli ise iyi yönde etkiler
10 Yorumla
+1 yılDozunda olması iyidir heyecanı ve hevesi sıcak tutar.
10 Yorumla
+1 yılSıklık değil alınan zevk kalite ve tutku önemli bunlar iyi yönde etkiler
10 Yorumla
+1 yılSık sık seks yapmak, seksin değerini düşürür.
20 YorumlaSeks en büyük antidepresan diyorum
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğin insanla yapılan seks tabii ki ama sıklığından çok kalitesi etkiler bence.
10 Yorumlaİyi yönde etkiler ve cinsel hayatın düzene girmiş olur
10 Yorumla
+1 yılseks yapmak mutluluğa katkı sağlar stresi alır pamuk gibi yapar insanı, sabah öğlen akşam yapmak lazım
10 Yorumla
+1 yılDüzenli bir ilişki de haftada iki kere yeterlidir
50 Yorumla
+1 yılDoyurucu vurduktan sonra sık yapmaya gerek kalmaz
10 YorumlaBaslarda ıyı sonra kotu
10 YorumlaBilmem
Hala bakirim10 Yorumla
+1 yılEvliysen etkiler arayı çok açmamak lazım
10 Yorumla
+1 yılİyi etkiler kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılNe kadar sık yaparsam o kadar mutlu olurum...
10 Yorumla
+1 yılMutluluk veren hormanlar sacıyor..
10 Yorumla
+1 yılAraştırmaya göre seks yapmak ömrü uzatıyor.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle olumlu etkiler.
10 Yorumla
+1 yılsık olan hicbisey guzel degildir
10 Yorumla
+1 yılHer şeyin ortası iyidir
10 Yorumlaİyi yönde etkileyeceğini düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılÖzlemediğin şeyden sıkılırsın
10 Yorumlasevdiğin insanla yapıyorsan iyi etkiler
10 Yorumla
+1 yıliyi etkiler