Sizde oral seksi kısa mı tutuyorsunuz?

Erkeğe yapılan oral seks kısa sürmesinin nedeni, birleşmeden olmadan boşalmasını önlemektir.
Ereksiyon haline geldikten sonra oralın sonlandırmak gerek. Sonrasın da 2. seans için beklemek şart oluyor.
Kadın için yapılan oral bana sorarsanız en son final de olması lazım. Kadınlar erkeklere göre geç boşaldığı için erkek finali bu şekilde gerçekleştirebilir.
Bizde isterdik saatlerce bize oral yapılsın ama işte 😏
Ben oral yapmayı da yaptırmayı da çok seven biri olarak kısa kesilen oral olduğunda yaptığım seksten lezzet alamıyorum. Uzun uzun yalanmanın tadını çıkarmalıyım, uzun uzun yalamalıyım. Ateşlenip tutuşmakıyım ki seks yaparken partnerimle beraber uçmalıyım.
Onlar görev icabı yaptıkları için kısa tutuyorlar halbu ki bakımlı ve temiz bir kadına yeter oldum diyene kadar oral yapılmalı..
Yani bende kiler uzun sürüyordu. Eski sevgilim vardı baya dayanırdi
Cevap
41Cevap
Deneyimsizlikten olabilir oral seks yavaş başlanmalı ve partnerin zevkine öncelik verilmeli
ben kadına odaklı ilişki yaşarım ve sevişme odaklıyım. ilişki sonuç odaklı cinsellik yaşayanlar bencil insanlardır.
ben kadınımı 1-2 kez oral olarak mutlu ettikten sonra ilişkiye başlarım. ayrıca severim de oral yapmayı. hem yapmayı hem bana yapılmasını severim o nedenle 69 favorimdir
Ön sevişme ve oral seks genelde uzun tutulmalı
Partnerimle cinsel ilişkiye girerken 2 de bir oral ve ön sevişme yapıyoruz başka gün sevişiyoruz
Ön sevişme uzun sürmeye severim, partnerim uzun oral seks de sever
On sevişme yaparken , orgazma ya da çoklu orgazmı ya da zevk sürmeyi kadar sürdürüyorum yoruluna kadar, oral seks de ona kendimi veriyorum, penis çalkalamaya yemeye, çoklu boşaltmaya yoruluna kadar, oyun gibi
Ahh siz kızlar anlam vermek çok zor yokken saatlerce diyorsunuz ağzna verdiğinde ise hemen bitsin diyorsunuz
Ya evet neden yaa ben kadınıma sastlerce yapıyorum ama bana yapan yok delirecem yahu nerden bulurum oral seven hatunu acaba 🤔
Karşılıklı oral yapıp örneğin 69 pozisyonunda uzun uzun birbirinin tadını çıkarmak varken kestirip atanları anlayabilmek ne mümkün.
Bende kısa diye bir şey yok bana yeter deneme kadar devam ediyorum şahsen
Bence ön sevişmeyi en renkli kılan şey en az 20 dk mı ona ayiririm
Has yüksek olduğu için ama tavsiyem üst üste yapmak
Kadınımı oralde defalarca nirvanaya çıkarmayı çok severim hemde kostüm fantazili olarak
Kisa tutulur mu hic yaa dilimi yormaktan boğaz ağrısı çektiğimi bilirim
Temizliğime fazla dikkat eden birisi olduğum için karşımdaki orali uzatır. Ben de eğer karşımdaki hijyenine dikkat ediyorsa çok uzun süreler yaparım
Ben şahsen yapmayı çok seviyorum uzun tutulmasından yanayim
Iyi oral yapan oldumu kisa tutarim yoksa bisalirim cunku
Oral seks kısa tutulmamalı kısa tutuluyosa cinselliğin henüz keşfedilmemiş oluşundandır
Ben çok seviyorum onu iki sefer oral yaparak boşatmasam olmaz bu benim huyum
Adam babanın kolesimi saatlerce yapsın.
Maaşa bağlasan yine kimse yapmaz😀😀😀
Partnerin olduğunda söyle oralı uzun tutsun o zaman
Bencede olabildigince uzun olmali 🙈
Saatlerce yapacak olsam çıldırırsınız belki🙂
her şey zamanında güzel
Benim eski eşim oral hiç yapmaz yaptırmazdı 😭
Uzun uzun yalıyor ve yalatıyorum
Uzun süre olunca ağızda aşırı kötü tad bırakıyor
Değişiyor bazen uzun, bazen kısa.
Kosa sürdüren erkek erkek değildir..
Tadını bilmeyenler kısa tutar
Senin partner kısa tutuyor
Uzun olmalı, keyifli olsun.
Partnere bağlı olan bir şey
Kadinimi zevkten cildrtana kadar yapabilirim.
Uzun tutanlar var size gelenlrr kısa 🙄
Bana pek zevk vermiyor
oral seks candır gerisi heyecandır
Bir gün yaşarsam epey uzun sürer
Dayanamam ki brn kadını bilemem ama
ben ıslanma olana kadar uzun tutarım
Sabaha kadar yapabilirim.
isteklısınnn ya
Güzel değil
Kim kısa tutuyor
En az 40 dk
Kısa tutmam