Cinsel Yaşam Hemcinsinizle cinsel ilişkiye girmeyi hiç istediniz mi? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hemcinsinizle cinsel ilişkiye girmeyi hiç istediniz mi? Güncellemeler+1 yıl Evet veya hayır demeniz yeterliydi. Sizin o çirkin laflarınızı okumak zorunda değilim💆♀️ Hemcinsinizle cinsel ilişkiye girmeyi hiç istediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
axntv Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 80% +1 yıl Hali hazırda yaşıyorum öyle şeyler. Bence bir sakıncası yok. 1 0 Yorumla
Arsheあ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hemcinsime aşık olmuşluğum var ama hiç öyle bir şey istemedim doğrusu..:) 4 4 Yorumla MertAltunkynk +1 yıl Peki o istese kabul edermiydin Yorumla AntikA0009 +1 yıl Aşk değildir o.. Başka bir duygudur aşkla karıştırıyosun Yorumla Arsheあ +1 yıl @AntikA0009 her türlü sevmisim iste Yorumla Arsheあ +1 yıl @MertAltunkynk tabiğkiiğ Yorumla
Emreask0616 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Kesinlikle irenç bir durum bayan erkek olarak yapılan seks en güzel seks 0 4 Yorumla ashleyww +1 yıl İlk önce yazmayı öğren canım. İrenç değil iğrenç Yorumla Emreask0616 +1 yıl Sonuçta anladın Yorumla ashleyww +1 yıl Cahil olduğun buradan belli oluyor. Yorumla Emreask0616 +1 yıl Aynen çok anlayışlısin balim Yorumla
52_ORDULU_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 68% +1 yıl Ya hiç istemedim hiç de düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. hayır istemedim istemiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır bu saatten sonra dayımı s2mem 0 2 Yorumla ashleyww +1 yıl İlla dayı olsun demedik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dayıyı hemcins bakımından söyledim işin esprisi o Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. İstemedim, sen? 0 11 Yorumla ashleyww +1 yıl Kanka biseksim ben Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl İkisini bir arada denedin mi Yorumla ashleyww +1 yıl Kız ile cinsel ilişkiye girdim. Erkekle girmedim. Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Nasıl karar verdın o zaman biseks olduğuna Yorumla ashleyww +1 yıl Erkeklerden ve kızlardan hoşlandığım için olabilir mi? İlla ilişkiye girmek gerekmiyor. şu an erkek sevgilim var zaten. Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Onunla neden ilişki yaşamadın, erkek sevgilim ile Yorumla ashleyww +1 yıl Kanka şöyle diyeyim hani kızlar kızlarla sevişirse bakirelik gitmiyor. Erkeklerle sevişirse gidiyor ya. Ondan. Evlenmeyi bekliyorum. Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Bakire kalarak seks yap o zaman Yorumla ashleyww +1 yıl Gerek yok Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Peki mutluluklar Yorumla ashleyww +1 yıl teşekkür Yorumla
arielx Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl isterdim 0 2 Yorumla AntikA0009 +1 yıl Bütün erkekler hayır ama kızlar isterdim diyor.. Ya bu kızlar bizden daha sapık ha Yorumla arielx +1 yıl sapikliktan degil ona bakarsan yakin arkadas olarak kizlar her zaman birbirlerine askim bebegim der iltifat yagmuruna bogar ama erkekler oyle degil Yorumla
zxkaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl 🤢🤢🤢 yapan gaydır 0 2 Yorumla ashleyww +1 yıl Zaten? Yorumla Mapustayım +1 yıl Biz de değiliz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hali hazırda yaşıyorum öyle şeyler. Bence bir sakıncası yok.
Hemcinsime aşık olmuşluğum var ama hiç öyle bir şey istemedim doğrusu..:)
Peki o istese kabul edermiydin
Aşk değildir o.. Başka bir duygudur aşkla karıştırıyosun
@AntikA0009 her türlü sevmisim iste
@MertAltunkynk tabiğkiiğ
Kesinlikle irenç bir durum bayan erkek olarak yapılan seks en güzel seks
İlk önce yazmayı öğren canım. İrenç değil iğrenç
Sonuçta anladın
Cahil olduğun buradan belli oluyor.
Aynen çok anlayışlısin balim
Ya hiç istemedim hiç de düşünmüyorum
hayır istemedim istemiyorum
Hayır bu saatten sonra dayımı s2mem
İlla dayı olsun demedik
Dayıyı hemcins bakımından söyledim işin esprisi o
Evet yaptık ben yaptım onu 🙈🙈
İstemedim, sen?
Kanka biseksim ben
İkisini bir arada denedin mi
Kız ile cinsel ilişkiye girdim. Erkekle girmedim.
Nasıl karar verdın o zaman biseks olduğuna
Erkeklerden ve kızlardan hoşlandığım için olabilir mi? İlla ilişkiye girmek gerekmiyor. şu an erkek sevgilim var zaten.
Onunla neden ilişki yaşamadın, erkek sevgilim ile
Kanka şöyle diyeyim hani kızlar kızlarla sevişirse bakirelik gitmiyor. Erkeklerle sevişirse gidiyor ya. Ondan. Evlenmeyi bekliyorum.
Bakire kalarak seks yap o zaman
Gerek yok
Peki mutluluklar
teşekkür
yakisrrr
Pihhh
Ben lez istedim
kesinlikle hayır
isterdim
Bütün erkekler hayır ama kızlar isterdim diyor.. Ya bu kızlar bizden daha sapık ha
sapikliktan degil ona bakarsan yakin arkadas olarak kizlar her zaman birbirlerine askim bebegim der iltifat yagmuruna bogar ama erkekler oyle degil
Evet
Defalarca istedim
Hiç düşünmedim
Hayır
yok daha neler
Çoook
Bazen kadınsı olanları affetmeyesim geliyor
çok istedim
🤢🤢🤢 yapan gaydır
Zaten?
Biz de değiliz