Sevişeceğim adamın bakire olduğumu anlamasını istemiyorum. Seks sırasında bunu belli etmemek mümkün mü? İlla ki anlar mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben yasamadim ama illa anlasilir diye biliyom ben... Hem onu da gectik o bilmese de sen kendin ele vermezmisin ne bilim acisindan aa demenden kivranmandan kanin gelmesi sonucta bu elinde olan bir sey degil, tabi gelmeye de bilir ama genelde geliyor ya hani ona ne yapacan onun onune gecemezsin ki...
Ya aslında okuduğum ve insanlardan duyduğum kadarıyla genelde kanama olmuyormuş eğer kadın rahatsa ve kendini kasmazsa 🤷♀️
Yok canim bunun rahat olup kasmamakla alakali degil. Zar sonucta yirtilinca kaniyor, nasil kendini kesince kaniyor ayni sey, boyle bi sistem yani yok ayak kustu yok sirt ustu yok karin ustu yatmayla degisen bir sey degil, ne ise o. Belki senin zarar kanamaz yirtilmaz anca dogumda yirtilir ya da ne bilim 10 kere yaptiktan sonra o biraz yapisiyla alakali ama rahat olmakla alakali hic sanmiyom. Yumurta zari gibi dusun, kabugunun hemen altinda zari olur onu da deldin mi yumurtanin icine girersin icini gorursun sivisini, onu delmeden sivisi disari akabilir mi akamaz ayni mantik...
Hem neden boyle bir sey olsun istiyorsun bide adam dedigin aranizda kac yas var, sen kac yasindasin?
Ya jinekoloğum aslında öyle yumurta zarı gibi falan anlatmadı ki hiç 😂
Ben 24 o 33
Mantik ayni ama - herkesin kendine ozgu anlatis seklin var ne de olsa..
24 yasina kadar hic yapmayip neden simdi yapasin var ki, bide neden anlamasin istiyorsun..
Mantık farklı bence yumurta zarından 😂
Yani daha çok hiç kimseyi bu kadar çekici bulmadım sanırım ve de güvenmedim. O biraz yani rahat ve tecrübeli biri diyelim. O yüzden bilmese de bunu olur bence 😅
sen anlamamissindir o zaman, olsun..
Insanin cekici olmasina gore mi yapiyorsunuz bu isi, ilgincmis gercekten. Her cekici olanla yapalim madem oh ne guzel..😅
Sirf merakimdan soruyorum acikmisin...
Çekici ve güvendiğim dedim dikkatini çekerim 😅 evet kapalı değilim
Ne kadar buyuk ve onemli bi ayrinti tabi kdfgd zaten genelde cekici buldugunuz kisilere guvenmiyormusunuz, hic cekici bulmadiginiz begenmediginiz ama guvenebildiginiz biriyle yaparmisiniz yapmazsini tab simdi kandirmayalim birbirimizi😅
Çekici bulduğum ama güven vermeyen biriyle de birlikte olmam ki. Öyle olsa bugüne kadar beklemezdim zaten 😅 çekicilik ve güvenilirlik doğru orantılı değil bence her zaman
Ama illa cekici olacak yani ne kadar guven veren birisi de olsa bile😅Bu soyledigine gore aslinda tam da oyle olmus oldu ama neyse hadi senin dedigin gibi olsun😅ya bide jinekolodfogkgjsun ya neden boyle seyler sordun ki simdi hahaha her turlu anlar ki insan yani bir seyler yasamis birisi😅
Eh işte sadece biri olunca boş oluyor işler. İkisi de aynı anda olunca da tadından yenmiyor 😂 o kadar para veriyorum tabi ki merak ettiklerimi soracağım
yaa bilmezmiyim yeme de yanindan yat oluyor😅nereye para veriyorsun bu siteye mi😅
Yok doktora 🤣
Doktora ne sordun ben anlamadim konu ne ara oraya geldi😅ben buraya sordugun icin demistim jinekologmussun ya, sen bana para mara doktor diyon kafa yandi bende kjfdgkjd
Jinekoloğa neden sordun zaman okudum ben orasını. Biraz değişik yazmışsın sanki 😂😂
ya jinekologmussun bide, neden boyle seyler sordun ki simdi - dedim cok mu kafa karistirici bence gayet normal bi cumle😅
‘jinekolodfogkgjsun ya neden boyle seyler sordun’ diyor ilk mesajında 🤣
aynen yazilmasi zor geldigi icin kdfgjk yazip sonuna "sun" ekledim iste, sirf bunu yuzunden konu doktorlara mi gitti😂😂ne sordun peki doktora simdi merak ettim dogrusu😅
O hasta doktor mahremiyetine giriyor. Anlatamam 😂
hee oyle seyler mi pardon o zaman😅yani kisacasi bu konu hakkinda mi sordun
Evet 😅
tamamdir o zaman😅ama bunun icin de doktora gitmezsin sanki ya hahah
Rutin kontrollerde her şeyi sormak serbest 😅
neyin rutini bilmiyorum tabi ama sor tabi aklina gelen her seyi😅
Kanama olabilir. Ya da sen her ne kadar ben rahatım desen de ilk ilişkide kasılabilirsin ve zorlanabilirsin.
Hem sana hem karşındakine bağlı anlaşılması. Ama neden anlaşılmasını istemiyorsun
Bunlar gott cu belli
Kasmadan tecrübeli davranıcaksın ama kanama olursa her türlü aar
*anlar
Anlasın ne olcak daha iyi değil mi senin için
Neden daha iyi olsun ki
Valla bakire kız daha iyidir erkeği özel hissetirir
Yani öyle şeylere takılan bir erkek olduğunu sanmıyorum
Yani duygusuz mu olcak sizin
Yoo duygulu
O zaman takar genede azda olsa genelde bakire yapmış olamaz
Önce sen yolu aç. ozaman🙄🙄🙄
Eğer cinsel ilişkiye girerseniz kesin anlar.
Yani anlar tabi salk değilse
Mutlaka anlar yani 😊
Kızlık durumu var en başta zaten
Tabiki anlayacak açıkça konuşarak yap
Bunu tecrübeli birinden bilgi almak ister misn
Anlayamaz. Söylemezsen.
Anlasa ne olurki sorun ne
Sevişiyorsan nasıl bakire oluyorsun ki zaten
Anlarrr
Sokunca zaten kan gelecek
Anlamasını niye istemiyorsun yapmaz diye mi
Verirsen