+1 yılAdabı ahlakı bozulmamış olanı kucaktan kucağa geçmeyeni bakire olmasının bir önemi yok ar damarı çatlamasın yeter. Ahlak bi zarda olmuyor insanız hatalar yapabiliriz battı balık yan gider değilde ben ne pok yedim türünden olan varsa başımla beraber ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadının bir kadın hakkında böyle konuşması ne kadar içler acısı ne kadar utanç verici çok yazık, umarım insanlıktan nasibini alırsın. Ayrıca şu var ki kadın bakire ama ruhu o... Olabilir ne yazıkki ve bakire olup kültürsüz hoppa sohbeti sarmayan derdi maddiyat olan beyni olmayan biri ne boka yarar
23 Yorumla- +1 yıl
Herzaman bir kadinin dusmani baska bir kadindir bir kadin bozulmus kelimesini kullaniyorsa sozun bittigi yerdir size katiliyorum kadinlar kendi kendilerini mal emtiya yerine koyuyor soyledigi sozun nereye gittiginden haberi yok yine sizin dediginizgibi zari duruyordurda karakteri dahil herseyi gitmistir ve kadinlar bir zardan ibaret olmadigi gibi yuruyen nefes alan vajina degillerdir kadinlarinda kalbi ruhu ve akli vardir
Cevap sahibi+1 yılBu soruyu soran yarım akıllı erkekler yapar ama kadınlar yapamaz kafasındadır ve kadını bir mal ve vajina olarak görüyordur gelişme miş toplum da kafa bu kadar çalışıyor
- +1 yıl
Aynen katiliyorum size
+1 yılBakire isterim yapmadım kendi fikrim bakire olmayan ile işim olmaz kendi düşüncem kişisel tabikide onlarda insan ama kolay kolay kanım ısınmaz dul olsa sorun yok ciddi ciddi ama bekar bakire değil ise bosveriririm onu ben
01 Yorumla- +1 yıl
Örnek ister iseniz kimse 2. El araba istemez sıfır km araba var iken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Daha çok zekası ile hareket eden insan tercihimdir. yoksa bakirelik bacak arasında değil beyinde olmalı. Kendi bakire beyni orr... çok kız var ya da erkek
00 Yorumla
+1 yılBozulmuş gibi çirkin bi kelime kullanmayan kızı tercih ediyorlardır, zorlama pek.
30 Yorumla
+1 yılBakire diyen erkeklerin çoğunun da bakir olmaması...
13 Yorumla- +1 yıl
Nokta atış geldi 🤣🤣
Soran+1 yılAynen öyle katılıyorum
- +1 yıl
Emin olun bu devirde karşılaştırma yapsan bakir erkek daha çoktur kızlar daha bozuk bakire değil çoğusu erkekte öyle et zar yok ama çoğusu yapmıyor yapan daha az
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBozmak tabiri bir defa kulağa hiç de hoş gelmiyor. Ayrıca, benim için bekâretin bir önemi yok. Bir kadın beni gerçekten kalbiyle sevsin, bu bana yeter.
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir soru ya sen kendini vajinadan ibaret mi görüyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma bir soru yaaaa🙄🙄🙄🙄bu işin tercihimi olur... sevdiysen zarı naapcan
00 Yorumla
+1 yılfark etmez sevişsin saatlerce yete
birde küçük dik göğüslü olsun00 YorumlaŞimdi kızmı değilmiş belli olmuyor 100 kere ilişki yapan bile kızlık zarı diktiriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dusunmuyorum fakat karakteri saglam olsun yeter
00 Yorumla Ya öyle bir şey mi var bakire veya değil önemli olan bir araya gelince mutlu olman gerisi boş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozulmuş diye tabir kullanmasan iyi bakire veya bakire olmayan olarak nitele bozulmuş rencide edici
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bakir bir erkek bakire istemekte haklıdır ama heşeyi yapıp bakire istemek komiklik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamana kadar 2-3 kızla çıktım. Sadece bir tanesi ilişki yaşayalım dedi ama yapmadım. Ben kimseye cinsel anlamda birliktelik yaşamadım o yüzden bakire isterim
00 Yorumla
+1 yılBozulmuş ne vizyonsuz seni.
10 Yorumla
+1 yılBakire
Bnde temizim 👍00 Yorumla
+1 yılFark etmez öyle bir takımtım yok
00 Yorumla
+1 yılKokuşmuş olmasın fark etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBozulmuş demek ne kıro bir kafa yapısı... Kimi seviyorsam onunla evlenirim.
00 YorumlaBozulmuş ne mk
İğrenç bi tabir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan Sevgi saygı gerisi bos
00 Yorumla
+1 yılBozulmuş ne ya.
Ne çirkin ifade!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozdur bence öylesini seviyolar
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKullanılmış birini kim tercih eder ki
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen bakir misin?
Cevap sahibi+1 yılBakir olarak evlendim diyelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe istediklerini çok önemseme bence
10 Yorumla
+1 yılBen sormadım sormamda çokta önemli değil
00 Yorumlabakire
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen bakir misin
bakire
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki bakir misin?
Soran+1 yılEe o zaman bakir olmayan biriyle evlen sen
+1 yılBozulmuş isterim deneyimli olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakire isterim 😛
00 Yorumla
+1 yılBozulmuş ne la 😂😂
00 Yorumla
+1 yılEvlilik yapmış boşanmış düzgün kız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBozulmuşu napiyim ıyk
00 Yorumla
+1 yılbeni sevmesini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenilir olanı tabiki
00 Yorumla
+1 yılBakire tabi
00 YorumlaEvlilik için bekaret
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam