Cinsel Yaşam Erkek arkadaşım eski sevgililerinin görüntüleriyle tahrik oluyor, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Sevgilimin eski sevgililerinin görüntüleriyle 31 çektiğini yakaladım birkaç keredir çok kötüyüm ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Ayrılmalı mıyım sizce? Erkek arkadaşım eski sevgililerinin görüntüleriyle tahrik oluyor, ne yapmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Cowman Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç normal değil. Onları saklaması bile sıkıntılı bir durum. Ayrıca özel hep özel kalmalı. Ya siz mıknatıs gibi çekiyosunuz he nerede kişisel gelişimini tamamlayamamış bir insan varsa hepsi sizde 0 0 Yorumla
ibrahimsaygi95 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Bu nasıl bir ilişki veya adamdaki bu nasıl bir yokluk anlamadım. 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Ayrıl tabi bu nasıl soru. Yarın senin de o arşive girmeyeceğin ne malum? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çocuk sapıkmış tek bir tane de değil eski sevgililerinin görüntüleriyle m@st yapıyor yolla şu akılsız abqzanı 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Hâlâ yanında barındırmaya devam et sen. 2 1 Yorumla Pars288 +1 yıl Sorun trol bence Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Neden saklıyor onları 0 0 Yorumla
Geceyarısı_ekspresi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ayrilmak icin anani mi becersin neyi bekliyon 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Sen ver yoksa elinden kayıp gider 0 0 Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Beraber çekin :d 1 1 Yorumla Selimm0099 +1 yıl En mantıklısı. d Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Vaziyet kötü :') 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sacmalamış bence 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ayrıl 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Nasıl la 😅 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Seninle yapsın 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ağzına iskele kur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hiç normal değil. Onları saklaması bile sıkıntılı bir durum. Ayrıca özel hep özel kalmalı. Ya siz mıknatıs gibi çekiyosunuz he nerede kişisel gelişimini tamamlayamamış bir insan varsa hepsi sizde
Bu nasıl bir ilişki veya adamdaki bu nasıl bir yokluk anlamadım.
Ayrıl tabi bu nasıl soru. Yarın senin de o arşive girmeyeceğin ne malum?
Çocuk sapıkmış tek bir tane de değil eski sevgililerinin görüntüleriyle m@st yapıyor yolla şu akılsız abqzanı
Hâlâ yanında barındırmaya devam et sen.
Sorun trol bence
Olmaz yani Oluru yok ayrılmam lazım
Sen gostermiyonmu vermiyonmu
Neden saklıyor onları
Ayrilmak icin anani mi becersin neyi bekliyon
Ayrılmak neden aklınıza gelmiyor acaba
Ayrıl tabi ki senle cinsellik yaşadı mı
Bak sen üzülünce şimdi ben de kötü oldum.
Bence adını bile anma
Sen ver yoksa elinden kayıp gider
Ayrıl?
Görmemiş gibi yap
Beraber çekin :d
En mantıklısı. d
Vaziyet kötü :')
sacmalamış bence
Olabulir
Ayrıl
Siz yapmıyomusunuz
Nasıl la 😅