Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Beyinde başlar kesinlikle. Netflix’te Hazzın İlkeleri’ni izliyorum bu ara. Orada da erotizmin beyinde başlandığı söyleniyor, ben de benzer düşünüyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında bu durum değişik ya. Herkes beyinde başlar demiş ama ben bedende başlar diyeceğim. Çünkü erkeklerde malum bir yerler şişiyor. Adam kendini tutsa da beden buna reaksiyon veriyor ve en nihayetinde hiç bir şey yapmasa da rüyada bunu dışarı atıyor. 😀
Kadınlarda ise yumurtlama döneminin daha ateşli geçtiğini düşünürsek önce bedenin verdiği reaksiyona göre beyin bu düşünceyi alıp şekillendirip tekrar bedene gönderiyor.
Durduk yere insanın aklına seks yapmak gelmiyor. Tetikleyen kesinlikle beden olmalı.
İki cins birbiriyle yakınlaştıgında da beden ısıyı yükseltir temas alevlendirir ve nihayetinde de beden sıvıyı dışarı attıgında rahatlama meydana gelir.
Yani acıkınca nasıl ki mide beyine sinyal gönderiyor ve beyinde yeme vakti geldi diyor sana bu da onun gibi bir şey.😀23 Yorumla- +1 yıl
Soru çok güzeldi ama. Üzerinde düşünülecek bir soru. Düşünmeden yanıtlasam bende beyinde derdim direkt.
Ama ilk aklıma gelen kadınlarda menopoz sonrası cinsel isteğin azalması durumu geldi. Beyin hala aynı beyin ama beden birşeyleri eksik yaptıgı için istek daha az ve daha sönük oluyor.
Tabi ilk tetikleyen beden olsa bile beyin bu sinyali aldıgı andan itibaren düşünceden çıkarmıyor o da bir gerçek.😀 - +1 yıl
Rica ederim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeyinde başlamayan cinsellik eylemi bedende de yaşanmaz. Boşa dememişler en büyük cinsel organ beyindir diye.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeyinde başlar daha sonra yavaş yavaş bedene taşınır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZihinde sonra da bedende
10 Yorumla
+1 yılBeyinde başlar.. Bedende yigun arzu ile devam eder. Giderek daha da yoğunlaşır..
20 Yorumla
+1 yılBu kadar bilimsel sormayin ya su sorulari lslsl bu sitede onu cevaplayacak kapasitede olan kisi sayisi 3ten fazla degildir onlarda bibilenlerdir zaten gerisi atar en fazla tutarsa tutar tutmazsa sansa ssmzmm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBeyinde başlar dayı. sonra omurilikten sinirlere yayılıp tüm bedeni kapsar. Saç diplerindenn tırnak uçlarına kadaar😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılŞehvet beyinde duymanın işareti erkeğin organında bir uyanma uyanıksa uyanışının artması kadının da kalbinin heyecanla çarpmasıdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılŞehvet kesinlikle beyinde başlar ve devamında beden arzular ile dolar taşar.
20 Yorumla
+1 yılBeyinde başlar, doğru noktalara doğru temas etmeyi sağlar.
10 Yorumla
+1 yılÖnce düşüncelerini ele geçirir sonra bedenini
10 YorumlaBence gözlerde başlar😅
16 Yorumla- +1 yıl
İlk sorumu da bulsana.. 😄
- +1 yıl
Hep merak etmişimdir ilk sorum neydi diye.. 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim..
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Beyinde başlar ama her bedende yaşanmaz!
10 Yorumla
+1 yılKafamdan kafasına doğru yayılır
10 Yorumla
+1 yılBeyinde, içte başlar bedenle hayat bulur
10 YorumlaBaşdan aşağıya doğru gider
10 Yorumla
+1 yılbeyinde baslar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. kesinlikle beyinde
20 Yorumla
+1 yılBaşlar
20 Yorumla
+1 yılbeyin
20 YorumlaBeyinde başlar
10 Yorumlaİkisinde de
10 YorumlaBeyinde
10 Yorumlabeyinnn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle beyinde.
10 Yorumla
+1 yılBeyinde 😎👍
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi biri eksik olunca olmuyor
10 Yorumla
+1 yılBeyinde
10 Yorumla
+1 yılBeyinde
10 Yorumla
+1 yılİkisi de
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Beyin