Uzun süreli ilişkim var ama 2-3 senedir adam akıllı birlikte olmuyoruz bir akrabama kalmaya gelecek erkek arkadaşım 4-5 gün gündüz başbaşa olucağız fantezi kıyafetleri falan aldım ama önceliğim bu sefer sadece onun zevk alması gözlerini bağlayıp çikolata sürüp yalamayı düşünüyorum ama en uç nokta önerilerine açığım ne yapılsa zevkten deli olur en önemlisi hiç unutamayacağı bir gün olsun istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Uçuk cevaplar bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yorum bekliyorum
Zevk alır mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şöyleki 7 senedir birlikteyiz ve bu konularda ısrar eden biri değil libidosu çok yüksek olmasına rağmen çoğu zaman sevişip beni boşaltıp istemediğim için 31 çektiği oldu istemediğim hiç bir şeyi yapmaz oral yapmıyorum mesela o bana yapıyor önceliği benim boşalmam önce Cinsellik dışında da ilişkide çok iyi saygılı sevgili ilgili e böyle olunca bende onu mutlu etmek istiyorum yanlış olan ne? Değer görmesem kimse için kılımı kıpırdatmam zaten ilk birlikteliğim :)
Birlikte olduğumuz zamanlarda hep öncelik benim yani birlikte olmasak bile istemediğim zaman beni yalayıp boşaltıp kendi boşalmadığı çok oldu o yüzden sadece ona özel bir gün olsun istiyorum başka neler önerirsin
Erkek arkadaşım benden iğrenmiyor hatta garip bir şekilde bir tek senin vajinanı yaladım diyor daha önce ilişkileri olmasına rağmen tiksinirdim hep ama seni saatlerce yalarım diyor öylede zaten Ama ben ağzıma aldığım an o sıvının geliceği saniyeyi bekliyorum ve odaklanamıyorum
Gerçekten p*rno izleyip çıldırıyorum nasıl yalıyorlar diye çok zevkli ama yapamıyorum zorluyorum olmuyor genel olarak çabuk midesi bulanan biriyim onunla alakalı değil sadece yani
Erkekler Ne Diyor
Sadece doğal ol, en unutulmaz şeyler en doğal anlarda yaşanır
Orası öyle tabi ama sana ne yapılsa unutulmaz olurdu?
Gözlerim bağlıylen yapacağın Rimjob mesela
Sanki yanınızda ikinci bir kadın varmış gibi davran. Sen o kadınmış gibi davran. Çok hoşuna gidecektir.
O nasıl oluyor olmayan kadını kıskanırım ben ahhhahah
Hahahahahah adı üstünde fantezi ya 😂😂
Şimdiden kıskandım bak jajajaja
Delirme ya 😂😂 öğreneceğin çok şey var
Lan şokellanın kilosu olmuş kaç TL bu herife sürüp yalıycam diyor
Oho ona fabrikayı bile satın alırım
Çikolata sürmek derken o nasıl oluyor
Vücudunun belli noktalarına sürüp işaretleri takip ederek yalamak 😅
Sen bir insana kendini bu kadar kaptirirsan çok uzer seni o kişi. Cebinde görür. Biraz kendini üstten al. Vücudun güzelse yeter zaten iş
Şöyleki 7 senedir birlikteyiz ve bu konularda ısrar eden biri değil libidosu çok yüksek olmasına rağmen çoğu zaman sevişip beni boşaltıp istemediğim için 31 çektiği oldu istemediğim hiç bir şeyi yapmaz oral yapmıyorum mesela o bana yapıyor önceliği benim boşalmam önce
Cinsellik dışında da ilişkide çok iyi saygılı sevgili ilgili e böyle olunca bende onu mutlu etmek istiyorum yanlış olan ne?
Değer görmesem kimse için kılımı kıpırdatmam zaten ilk birlikteliğim :)
Anladım ben bilemiyorum böyle şeyleri bakirim çünkü. Sen benden daha iyi anliyorsundur
Demek istediğim sadece cinsellik açısından değil ilişkimde iyi 7 senedir birlikte olmazdım yoksa
7 sene birlikte olacağına evlen
Yaşım 23 daha erken
Çok merak ediyordum bir kızla cinsellik yaşamak nasıl his.
Sevdiğin biriyle yaşamak güzel bir şey ama ondan ayrılırsam sanırım rahibe olurum 😅
Ahaha hiç güleceğim yoktu. Çok tatlı birine benziyorsun bu arada
Teşekkür ederim 🤩
adam şanslıymış. rimjob yap bence kesinlikle.
Birlikte olduğumuz zamanlarda hep öncelik benim yani birlikte olmasak bile istemediğim zaman beni yalayıp boşaltıp kendi boşalmadığı çok oldu o yüzden sadece ona özel bir gün olsun istiyorum başka neler önerirsin
her erkekte anal sevdası vardır istiyorsan önceden hazırlığını yapıp anal da yaşayabilirsin.
Ne gibi hazırlık anal deneyimim yok o yüzden soruyorum
fitil miydi neydi bir şey koyuyorsun önceden sonra kayganlaştırıcı falan sürüyor karşıdaki girmeden önce
Ona pek oral yapmıyorum midem bulamadığı için buna bir çözümün var mı ya
kremşanti falan sık böyle tadı hoşuna gidecek bir şeyler sür.
öncesinde kesin duşa gir ama, duşa girdikten sonra zaten penisin ya da vajinanın o iğrenç tadı gidiyor zaten.
Erkek arkadaşım benden iğrenmiyor hatta garip bir şekilde bir tek senin vajinanı yaladım diyor daha önce ilişkileri olmasına rağmen tiksinirdim hep ama seni saatlerce yalarım diyor öylede zaten
Ama ben ağzıma aldığım an o sıvının geliceği saniyeyi bekliyorum ve odaklanamıyorum
o sıvı geleceği zaman penis çok fazla sertleşiyor ve bunu söyleyebilir yani uyarabilir geliyorum diye, niye korkuyorsun ki?
ayrıca anlamadığım şey tavuk yumurtasında o dölü yiyorsunuz insan dölü mü iğrenç oluyor, tuhafsınız valla kızlar 🤣🤣
Gerçekten p*rno izleyip çıldırıyorum nasıl yalıyorlar diye çok zevkli ama yapamıyorum zorluyorum olmuyor genel olarak çabuk midesi bulanan biriyim onunla alakalı değil sadece yani
Emin ol en uç zirve bende yarim etmek isterim
Nasıl
?
Müsaitmisin
Yok teşekkürler özelden iletişim kurmuyorum kimseyle
Nasil istersen
cok fena ya 🙂
Nedennnnn
tahrik edici geldi solediklerinn