bak kardeşim biz eşitiz erkeklerle diyorsunuz. Sonra aciz insan gibi keşke boyu soule olsa isi soyle olsa diyorsunuz acizsinniz işte güçlü kadın tanimi yapıp aciz bir varlikli uzun boylu istiyorsunjz. bu bizi koruyuculuk guven veriyor diyorsunjz kendinizle celisiyorsunuz bu kafadan cikin biktirdiniz bizim sevilmeye sevmeye gram hakkimiz yok kusura bakma sevilmedigin zaman delilirsin
Siz de aynı şeyi yapıyorsunuz. Balık etli olsun. Kıllarını almış olsun. Kalça göğüs büyük olsun.150 gibi kısa boyda olsun. Sizde bizi obje yerine koyuyorsunuz. Bizde boyu olsun işi olsun diyince orspu mu oluyoruz? Sen kadınlara orspu demiş isen hiç bir kadının sevgisini de haketmiyorsun.
Yav niye boyu boyuna birisi olmasin ne var mk o insan değil mi hayvan mı farkli bir ikrtan gelmis ben boyle dogdum ne yapabilirim insanlarin beni begenmemsi benim agrima dokaniyor arttik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vücut yap , mizahın geliştir , doğuştan gelen güzel özelliklerinin farkında ol. İstediğin kadınların yüzde 90'ını tavlarsın bro
Orta boylu zayıf bir erkek istiyorum manken gibi mi cidden ya
Orta boydan kastın ne senin
170 178 arası bir boy
Tamam biz ölelim
Siz bilirsiniz
Allah belamı vermesin birine gbertirim ben bir gün
Kardeşim saçmalama seni ben zamana kadar sevecek kız çıkmamış karşına seven kız boya bakmaz ki
Kendimi asicam biz niye dogduysak ya da zorla birini karim yapicam az kaldi sizin gibi zihniyete boype muamele mk bundan sonra
B, k bakmiyor boya
İyice saçmaladın sırf bir kadın olsun diye zorla birini karım yaparım diyen bir zihniyet zaten herşeyi hak ediyor beter olun
Asil siz beter olun bizim yasamaya hakkimiz yok bu sizin soylemlerinizle kimse tarafindan begenilmezsen kafayi yersin mk
Geldim
Sen beter o, l mk İnşallah bulamazsın iatediğin birini
Ben bulurum da sen bu psikopat halinle zor be
Lanet olsun ya sizin sevginize yeter Allah kahretmesin ya biktim ne yapiyorsaniz yapin ya
Dostum isteklerin sınırı yok. Yokta boşvermek lazım
Siz neden manken gibi kadın istiyorsunuz?
Yav siz bizden daha da şekilcisiniz mk kabul edin artik
Hayır. Biz manken gibi istemiyoruz. Boy takıntımız var. Bizden uzun olmalı o kadar.
Of ablacim biktirdiniz ya biz ne yapalim o zaman olelim mi mk bizim birlikte olma hakkimiz elimizden aliyorsunuz yettiniz artik
Kadınlara orspuluk yapmayın demişsin bunu dediğine göre ölebilirsin.
Asil sen öp senin gibi zihniyetler yok olsa mk
Benim zihniyetim nasılmış söyle bakalım?
bak kardeşim biz eşitiz erkeklerle diyorsunuz. Sonra aciz insan gibi keşke boyu soule olsa isi soyle olsa diyorsunuz acizsinniz işte güçlü kadın tanimi yapıp aciz bir varlikli uzun boylu istiyorsunjz. bu bizi koruyuculuk guven veriyor diyorsunjz kendinizle celisiyorsunuz bu kafadan cikin biktirdiniz bizim sevilmeye sevmeye gram hakkimiz yok kusura bakma sevilmedigin zaman delilirsin
Siz de aynı şeyi yapıyorsunuz. Balık etli olsun. Kıllarını almış olsun. Kalça göğüs büyük olsun.150 gibi kısa boyda olsun. Sizde bizi obje yerine koyuyorsunuz. Bizde boyu olsun işi olsun diyince orspu mu oluyoruz? Sen kadınlara orspu demiş isen hiç bir kadının sevgisini de haketmiyorsun.
B, k hak etmiyorum tam bir yil sevdigim kizin pesinden koştum ne oldu sonucunda yuz bile vermedi. Ben oyle erkek zohniyetini de karsiyim merak etme
Yav niye boyu boyuna birisi olmasin ne var mk o insan değil mi hayvan mı farkli bir ikrtan gelmis ben boyle dogdum ne yapabilirim insanlarin beni begenmemsi benim agrima dokaniyor arttik