Kendinizin ya da partnerinizin vücudunda çatlaklar olsa bunu sorun eder misiniz?
Ben sorun etmem insanlar neden bunu bu kadar kafaya takıyor onu da anlamış değilim
Ben sorun etmem insanlar neden bunu bu kadar kafaya takıyor onu da anlamış değilim
şimdi ne derece bir çatlak olduğu önemli. misal hızlı kg alıp vermişse yer yer çatlak olması çok çok normal. veyahut kadın doğum yapar çatlaklar olur o da çok normal. zap zayıf incecik insanlarda bile vücut ne kadar güzel olursa olsun çatlak olabiliyor sivilce gibi normal bir şey. ama ileri derecede bir şey ise estetiksel değilse onun tedavileri işlemleri var ona başvurmayı daha iyi olcağını teklif ederim. dediğim gibi ama hemen hemen herkeste var
Cevap
18Cevap
Bende var ama fiziksel olarak 1 tık rahatsız ediyor beni
etmem doğal olması hoşuma gidiyor kanka
nerelerde catlak anlamadım
Vücudun herhangi bir yerinde
Allah korusun knk penısımde olmasın da 21 cm e her erkege nasıp olmaz ordan kaznaıyorken catlak olsa yıkılırım ya
Carlagim yok kuru kemigim
Belki ibraz hoş olmasadabenidurduramaz
Benimkiler gibi fazlaysa takılır
@Kuzqunnn hamilelik
Etmem olabilir
Hızlı mı kilo verdiniz
Genel olarak hızlı kilo alıp verebiliyorum çok yok hafif kalçada var benim sadece
Genelde hızlı kilo alıp verme kalça da sorun olmaz karın bölgesi ve bacaklar kötü gözüküyor bunlarda beğenmeyen erkek çok oluyor
Hızlı kilo alıp verme derken öyle büyük kilolar değil kilolu biri de değilim ama mesela bir iki gün az yesem bir iki kilo gider çok yesem aynı şekilde gelir. Vücudumda başka yerde çatlak yok söylediğim gibi sadece kalça kısmında biraz var
Az yemek ile 1-2 kilo alınmaz ki boy kilon nedir yaşın kaç
Az yiyip kilo almıyorum zaten. 163 52 23😅
İlginç doğrusu hızlı kilo vermek 1 ayda 8-10 kilo bu çatlak yapar mesela popo da karın ve bacak böylesinde
Boy kilon iyi popon büyük mü peki oda etken
1 ayda 8-10 kilo hiç vermedim ben. Birkaç gün düzenli beslenmeyince veriyorum yani normal bir şey bence. Çok büyük değil 90
Popo mu 90
Evet
Etmem
Sorun etmem
Etmem
Etmemmm
Hayır etmem
fazla derin değilse hayır
Hayır etmem
Bende sorun etmem
Hayir
Etmem aşkım etmem mesaj yol