sözlüme aşık değilim öpüşürken de zevk almıyorum heycanda yok çok iyi biri ayrıl demeyin zaten 1 2 kez öpüştük onda zevk almadım daha öncesinden de kimswetle öpüşmemiştim sizce yeni oldugum için mi yoksa hep böyle mi olucak ilerde de beraberlikte de aynımı olur sanırım ten uyumumuz yok yoksa hiç zevk alınmazmı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevk hiç alamazsın demiyorum sonuçta bu kadar sevişen seks yapan insanların hepsi birbirine aşık değil. Aşık olduğun kişiyle aldığın zevk kadar zevk alacağını düşünmüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılhiç almamaktan iyidir. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Kadinlar bu gibi durumlara alisik ozellikle maddiyat iyi ise bir maymun ile bile mutlu olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılmaddiyatı da iyi değil ama maddiyatla alakalı değil bu durum
Soran+1 yılbatıyorda zaten çok doğru
Soran+1 yılagaaa aşıkmışsın hakkaten
+1 yılSakın o topa girme. Cinsellik yaşarken bitse de gitsem moduna girersin.
05 Yorumla
Soran+1 yılben cinselliğe düşkünüm nasıl yani gercekten zevk almazmıyım
- +1 yıl
Tabii ki almazsın. Karşındakinden etkilenmezsin doğal olarak yaptığı hareketler itici gelmeye başlar. Mesela sen oral yaparken sevmediğin bir insana yaptığın oraldan zevk alır mısın? Miden bulanır.
Soran+1 yılzaten birine oral yaparken sen değil karsıdaki zevk alır öyle değilmi
- +1 yıl
Değil. Oral yapmaktan tat almayı bilen insanların kendisi de zevk alır. Karşındakinin kıvranışını, senin ona verdiğin zevki görmek seni de zevke getirir. Fakat bu sevmediğin insan olursa kendini bir dağ ayısına kullandırtıyormuşsun gibi hissedersin
Soran+1 yılteşekkürler haklı gibisin
+1 yılBenimde nişanlım ilk zamanlar böyleydi şimdi benden istekli. Zamanla düzelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumunuz yok büyük ihtimalle ve gelmez de yoksa böyle gider yaşlar kaç burçlar nedir
08 Yorumla
Soran+1 yıl19 21 boğa boğa
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız genç ve burçunuz iyi cinsellik olarak ama ten uyumunuz yok büyük ihtimalle
Cevap sahibi+1 yılSevişirken sulanıyor musun peki
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılOlmaz o zaman benim eşki sevgilim öpüşürken bile ıslanıyor
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yıldoğrudur
Cevap sahibi+1 yılDaha önce biri ile seviştin mi
+1 yılZevk alacağını sanmam
10 YorumlaDaha da kötü.. soğuyacaksın ne zevk alması
16 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya çözümü yokmu
- +1 yıl
Evlenince zart zurt osurucak parmağını burnuna sokup karışstıracak gaaak diye birden geğirecek.. tuvaletine su dökmeyi unutacak bokunu göreceksin. Lavaboya sümüğünü bırakacak kuruyacak temizlemekle uğraşacaksın. Banyo yapmadığından pis pis ter kokacak. Sarımsak yediğinde ağzı kokacak. Zart zart tuvaletini yapma seslerini duyuyacaksın. Zaten aranda çekim yok arzu yok nasıl daha iyi olabilir?
Soran+1 yılevlilikten soğuttun ama sonuna kadar haklısın umarım evlenince öyle olmaz 😂
Soran+1 yılbunları hepimiz yapıyoruz ama emin ol ki toplulukta değil veya sevdiğin kişinin yanında yalnızken veya tualeteyken zaten oluyor ona bir şey demedim ama gözümün önünde geğirirse soğurum
- +1 yıl
Sonuçta en rahat olduğun ortam evdir ve evinin tuvaletidir. Ama mesela 30 yıl boyunca evli olduğunu düşün oturup tv izlerken birden kalkıp wcye gidip osurup geri mi gelecek? İlk 6 ay falan öyle yapar sonra yanında bir başlar osurmaya geğirmeye artık senden yorum yaparsın önceki daha uzundur bu kısa sürdü falan diye.. ya da bu sefer koktu ne yedin muhabbetleri yapmaya. Gece de yatağa girince hadi öpüşelim hadi bana oral yap der. Zaten aşık değilsin arzu yok çekim yok. Zart zurt ossurduğu popon şeyinden oral yaparsın artık. Üzgünüm ama gerçekler bu.. çocuk olsaydın daha tozpembe şeyler anlatırdım 🧡🧡
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Almazsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol aklıma gelmemişti
- +1 yıl
Ne diyek Allah akıl fikir nasip eylesin o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHissedersin
00 Yorumla
+1 yılDene gor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Aşık olmadığım biriyle evlenirsem beraber olmaktan zevk alır mıyım yoksa bir şey hissetmez miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat