Oyunları çok seviyorum oynayanları izlemeyi daha çok seviyorum. Onlarla yatmayı onları boşaltmayı arzuluyorum hep nedir bu arzu bir tek bana mı bu kadar seksi geliyor?
Güncellemeler
+1 yıl
🥺🥺🥺Kendisiyle sevişeceğim bir gamer'ı nereden bulabilirim
Tabikideee 😂😂 Bazen etraftakiler oynarken görüyor beni diyorlar bu ne git CS, call of duty falan oyna diyorum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.. Dünyanın en iyi oyununa laf söyleme cesaretini nerden buluyorlar 😂
Yani bu dedigin bende yok ama boyle csgo gta gibi oyunlari falan oyanayan ve gayet hani bilen oynayan kizlar da ne bilim komik hosuma gidiyor pozitif anlamda tabi, genelde erkekler oynadigi icin boyle oyuncu gorunce vay len dedirtiyor kdfgkjfd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Peki valorant, CS tarzı sıradan oyunlar mi yoksa benim gibi Red Dead Online oynayanlar mi? Hahahahahaha
Buldum seniiii
Tabikideee 😂😂 Bazen etraftakiler oynarken görüyor beni diyorlar bu ne git CS, call of duty falan oyna diyorum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.. Dünyanın en iyi oyununa laf söyleme cesaretini nerden buluyorlar 😂
Boşalmak ister misin?
Kanıma giriyorsun hshshshshsgsv
Oh boyy içimdeki arzuyu bir bilsen🥺
İstiyosan at mesaj
Panel açık hshsh
Sana göre normal. Peki o gamer seninle sevişmek ister mi?
Zevkler farklıdır tabii ama neden olmasın
Eğer bulduğun birine teklif edersen olabilir tabii.
Bi bulsam🥲
Senin için tanınmış tanınmamış fark ediyor mu yoksa iyi oynasın yeter mi?
Tanınma kısmı farketmiyor iyi oynasın yeter hatta o oynarken onu seyrediyim direkt tahrik oluyorum zaten🥺
Hmm güzelmiş :) Ben iyi oynarım mesela.
🤫tanışmak ister misin?
Olabilir.
Yani bu dedigin bende yok ama boyle csgo gta gibi oyunlari falan oyanayan ve gayet hani bilen oynayan kizlar da ne bilim komik hosuma gidiyor pozitif anlamda tabi, genelde erkekler oynadigi icin boyle oyuncu gorunce vay len dedirtiyor kdfgkjfd
Hahahah adam şimdi herkes gamer kesilir demiş sesli güldüm yav
şimdi herkes gamer kesilir ama güzel oluyor oyunda yenilince falan stres güzel atılıyor xD
Hahahahahha😄😄😄
Bir ben gamer değilim yav normal benceeee olabilir yani
Oyun oynarken oral yaptırmakta güzel oluyor fark atmışlığım var
Burdan
ilk defa gamer erkekleri çekici bulan kız gördüm
Normal olmadığını biliyordum ama ben de oyun oynamayı sevdiğim için herhalde
ee bize niye denk gelmiyor gamer kız?
Bana bi denk gelsin başka bir şey istemiyorum
işte bana da denk gelsin
Lol kasıyordum eskiden
Birlikte pre girebilirdik 😃
Keşke gizli sormasaydın