Ciddi yorumlara ihtiyacım var. Şöyle ki uzun süreli ilişkim var 7 senelik erkek arkadaşımın daha önce birliktelikleri olmuş cinsel anlamda ama benim hiç yoktu bunu biliyordu gizli saklı yoktu ortada libidosu çok yüksek biri ama istemediğim zaman ısrar olmuyor hiç bir zaman dün sanal seks yapmasakta bu konular açıldı ben mastürbasyon yapıyordum tarak soktum o da yara olacak ben gelene kadar dedi bende arkadan yaparız dedim daha önce bir kere denedik ve hoşuma gitmemişti acıdığı için o da şaşırdı istiyor musun diye ben ona daha önce kaç kez yaptığını sordum bid kez dedi bende merak ettim acaba yaptığımı söylesem ne der diye söyledim ve inanmadı aslında ama inanılmaz modu düştü inanmadığını söyledi zaten ama dünden beri morali bozuk sıfır istek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOnun kafası da ayrı güzelmiş, kendin yap ama karşı taraf yapsa olmuyor. Bence seni anlayan saygı duyanla görüş. Yol yakınken bas tekmeyi. Sonra pişman olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o sadece 7 seneden sonra söylememe şaşırdığını söyledi düzeldi şu an iyiyiz
- +1 yıl
Yani bilemiyorum mutluysanız sorun yoksa siz bilirsiniz.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçmalamış inan kendi yaparken iyi sen yapınca bu ne tavır ilk partnerinde bilinçsiz sokmuş ön hazırlık önemli yumuşak kaygan olmalı bende çok yaptım ilklerini analdan acısız ve defalarca yaptık bozuk atsın zaten yapınca onceni umursamaz
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben ilk onunla yaptım zaten öncesi yok 😄
Soran+1 yılBen ona var gibi söyledim ne tepki vericek diye daha sonra da açıkladım ama doğruyu söylediğime inandığı halde bozuldu
- +1 yıl
Ama haketmis ve saçmalamış ilki olup o darlığını onu acincejsende taddiriyorsun
- +1 yıl
Senin gibi güzelim analdan veren kızı bulmuş ne isterki sen ona bak şaka uzatirsan ilkim de tek sensin bunu haketmiyorum ama senin gibi başkasıyla da olup sartlari esitleriz o zaman ne dersen haklısın bunumu istiyorsun de
Soran+1 yılYok ya onu kıramam beni el üstünde tutuyor
- +1 yıl
Şanslı adam ya senin gibisi zor keşke kıymetini bilmesede gel o haketmedi sen gir analima caninmiz çektiği kadar desen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi yapınca sorun olmuyor sen yapıncamı sorun oluyor anala gelince yapmanı tavsiye etmem hem sağlık açısından zararlı hemde anal kadına saygısızlıktır.
00 Yorumla
+1 yılO yapınca iyi güzel sen yapınca neden modu düşüyor , bi de anal genelde kadınlar acıdığı için istemez bence anal yerine oral yapabilirsin
00 Yorumlaaen yaptın mı peki gerçekten
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmadım
Soran+1 yılHayır şu an il dışındayım sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBencikin onde gideni.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamadım.
Anal yaptın mı yapmadın mı111 Yorumla
Soran+1 yılAslında hiç yapmadım onunla denedim sadece yani başkasıyla olmadı ama onun olduğu için ben yapmış olsam ne tepki verir diye başta evet dedim
O da bozuldu inanmadım aslında ama düşüncesi bile moral bozuyor dedi bana
Cevap sahibi+1 yılKızım manyak mısın yapmadığın halde neden yaptım diyorsun
Soran+1 yılKendi yaptığı için daha önce ben yapmış olsam ne tepki verir diye merak ettim inanmadığını söyledi zaten yemin ederim inanmadım zaten ama moralim bozuldu düşüncesi sinir bozuyor dedi ama sıfır istekli şu an mastürbasyon yaparken video çekip attım dün istekliydim baya ama tepkisiz kalkmıyor bu gün dedi şok oldum
Soran+1 yılNormalde elimi tutsa boşalır resmen öyle bir adam
Cevap sahibi+1 yılVay mk ya abartmış.
Videoya da kaldırılmaz mı arkadaş
Cevap sahibi+1 yılAnal mastürbasyon yaparken mi attın yoksa vajinal mi?
Belki analdan soğumuştur
Soran+1 yılVajinal anal yapmam zaten
Cevap sahibi+1 yılCidden abartmış.
Soran+1 yılBence de videoda inliyordum resmen hayatım s… istiyorum falan diyordum
Cevap sahibi+1 yılTamam dışarıdayım zaten detay verme çom hsjshs
Cevap sahibi+1 yılÇok*
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 senedir iyi dayanmışsınız
14 Yorumla
Soran+1 yılBiz birlikte oluyoruz zaten anal bir kere denedik sadece
Cevap sahibi+1 yılAnal için diyorum zaten. Tadı çok başka
Soran+1 yılBen zevk almadım ilkinde ama erkekler daha çok zevk alıyormuş onun için kabul edebilirim
Cevap sahibi+1 yılTarza göre değişir. Acı sana haz veriyorsa anal vazgeçilmez olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce yaptığını anlamadı mı
10 Yorumla
+1 yıl7 senedir surekli seks yapiyomuydunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır hatta son üç senedir hiç bile denir
- +1 yıl
Anal mi yapicaksiniz
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Müsaitmisin
+1 yılEvet sorun
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmadığımı biliyor ama inanmadım sadece böyle söyleyince düşüncesi bile bozulmama sebep oldu diyor dünden beri isteksiz çok istekli olmama rağmen bana havamda değilim dedi
+1 yılNeden ki in ananda
00 Yorumla
+1 yılBiz yapıyoruz partnetomle gayette zevk alıyor
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 YorumlaAnal sorun olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi