@AskeriiMühendiss ezikliğin asıl sebebi sahip olması gereken niteliğe değil de sadece niceliğe odaklanması. bugün en çokan satılan kadın seks oyuncaklarının boyu bile ortalama penis boyundan küçük oluyor. azcık araştırma yapan ve seks tecrübesi olmuş birisinin böyle endişeleri olmaz.
p*rno başka biryerde ç..ük görmemiş hemcinslerin maşşalah daha yemeden "beni 20 cm den aşağısı kesmez yiaaaa" diye diye komplekse soktuğu için p*rno abazanları ne yapsınlar.
Benim bir sıkıntım yok. Diğer kişilerin medya ile çok meşgul olduklarını ve akıllarını bulandırdıklarını düşünüyorum. İnternet sayesinde yapmacık şeyleri ve aldatmacaları görüyor, buna kanarak kendilerinin yetersiz olduklarını düşünüyorlar.
Bu zaten gerçekten sorun) Bizim kadınlarımızda serbest olamadıkları için yalanla kurulan dünyanın içinde dönüyorlar. 10 cm olsa ne 20 cm olsa ne. Neye yarar karsindaki insan sonuçta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
çoğu erkek garanti ezik zaten
penis uzunluğunu böbürlenerek anlatanlar da tam hanzo oğlu hanzo
boya takılan adamdan hayır gelme olasılığı sıfır zaten
Penisi küçük olan ezik mi oluyor
@AskeriiMühendiss penis boyunu sorun edip sıkıntıya giren her erkek ezik bence
Sorun etmenin sebebide sevdigi kadına acaba yetebilir miyim korkusu yoksa erkekler sorun etmez ki öyle yaratılmış yani
@AskeriiMühendiss ezikliğin asıl sebebi sahip olması gereken niteliğe değil de sadece niceliğe odaklanması. bugün en çokan satılan kadın seks oyuncaklarının boyu bile ortalama penis boyundan küçük oluyor. azcık araştırma yapan ve seks tecrübesi olmuş birisinin böyle endişeleri olmaz.
Anladım
Kadının zevk alması için min 8 max 17-18 olmalı 13-15 arası ideal aslında ama insanlar po*no bağımlısı onlarınkilerle falan karşılaştırıyor
Bencede takilacak bisey degil
Canı isteyen ameliyat olabilir 3-4 cm uzayabiliyor
Senin kac
14-15 civarı
Iyi gayet
p*rno başka biryerde ç..ük görmemiş hemcinslerin maşşalah daha yemeden "beni 20 cm den aşağısı kesmez yiaaaa" diye diye komplekse soktuğu için p*rno abazanları ne yapsınlar.
Kim neyinden memnun ki herkes sürekli bir yerinden şikayetçi:)
Sen pekı
Benim bir sıkıntım yok. Diğer kişilerin medya ile çok meşgul olduklarını ve akıllarını bulandırdıklarını düşünüyorum. İnternet sayesinde yapmacık şeyleri ve aldatmacaları görüyor, buna kanarak kendilerinin yetersiz olduklarını düşünüyorlar.
Benim ki kısa hiç yalan diyemem şimdi memnun değilim.
Ne kadar
8 cm.
Kalkik hali mi
Evet.
Olsun
Nasıl olsun kardeş kısa işte kızlar bile 18 altı istemiyor.
burada memnun olmayan erkek yoktur sadece ondan bahsedebilmek büyüklüğünü anlatabilmek için yaziyorlar
Benimki gayet iyi ve kalın memnunum görmek isteyene de gösteriyorum 17 cm kalın ve iri
Bende memnun değilim kendisinden o yüzden ayrılıp ayrı eve çıkıcam , ne hali varsa görsün şerfsiz
Kimlerle karşılaştında , mevzu böyle :)) memnun değl
Sensin ler😀
Kadinlarin meme kalca takintisi nasilsa erkeklerde de penis takintisi var
Bu zaten gerçekten sorun)
Bizim kadınlarımızda serbest olamadıkları için yalanla kurulan dünyanın içinde dönüyorlar.
10 cm olsa ne 20 cm olsa ne.
Neye yarar karsindaki insan sonuçta.
Ne alaka aksine erkekler övmeyi sever. Pireyi de deve yapmaya bayılır
İnsanın kendisiyle barışık olması gerekir zaten. Ben abartmam. Bilen gören bilir. 17 cm. Epeyce de kalın.
memnun değilim kestim attım. asıl abartan kadınlar çünkü beklentiniz 25 cm siz ne beklerseniz erkeklerde o yalanı söyler
Ben memnunum da şikayetçi olduğum tek konu biraz fazla kalın sokarken zorlanıyorum
Takilacak bisey yok ben penisimden cok memnunum fazlasiyla
Yooo sekil a da bakabilirsin
Neteye
Profill
bence de abartıyoruz ya :)
ne alaka ya dürütst olmamak falan :)
yo ben gayet memnunum iyi ki benim olmuş :)
Bfnsnskwksna
Ben gayet memnunum vala 🤭
Küçük diye
Kucuk mu
4 cm
Gayet iyi
Serçe parmak kadar nasıl iyi fmkf
Baya dgahejw
Skkff aglıcam
Neden ybaa
İşte kalkmıyor
Ciddi misin