yani saçma ama videoda duydum🙈😅yani kadın biticek boşalıyorum falan diyor ama kadınlar bir kere olmaz ki saçma geldi. yda boşaldı erkekler bitti mi sanıyor anlamadım
hım okey sıvı gelmesi gibi erkekteki gibi değil yani bosaldın bitmiyor onu merak ettim. atıyorum ilk org da geldi erkek bitti sanmasın. sizde öyle galiba ya
Orgazm zevkin üst seviyelere çıkması gibi bir şey. Orgazm olursan mastürbasyon çok zevkli oluyor. Orgazm olsan da olmasan da boşalabiliyorsun. Olmadan boşalırsan biraz zevkli ve rahatlatıcı sadece. Boşalma dediğimiz de bişey fışkırmaz sadece rahatlamış olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kadının titreyerek zevkten boşalması Orgazmdir o 🙈😂
Kadın erkek gibi gelmiyor bu savsata vajina içinden biraz sıvı akışı olur
Sen daha iyi bilirsin
yaşamadım bilmiyorum
Her kadın yaşamaz bunu biliyorum da hiç ihtimal yok mu sende
ya ne olığunu anlamadım. org sa kendim denedim ok de bu baska bir şey diyen var o nemonu sordum
Benim bildiğim cinsel birliktelikte ya da tahik olunduğunda akan sıvıdır bu arada çiş ile beraber akar acayip bir zevk verir
hım anladım sağol
Sexting yaptın mı hiç sana yardımcı olurum tahrik falan ederim o zaman boşalanilorsin sanırım
Hayır diyorsan sorun yok senin için diyorum sonuçta başka bir arkadaşıma yardımcı oldum öyle
Valla knk evli isen şey yap kocan erken boşalmamasi gerek tek amaç seni orgazm yapması bunu uğraşsın
Orgazm olması işte 😊
Orgazm olmayı bilmiyor musun 🤔
Orgazmdir o
yani saçma ama videoda duydum🙈😅yani kadın biticek boşalıyorum falan diyor ama kadınlar bir kere olmaz ki saçma geldi. yda boşaldı erkekler bitti mi sanıyor anlamadım
Aynı şey değiller.
ne o zaman
Her orgazm bir boşalmadır ancak her boşalma orgazm değildir.
hım okey sıvı gelmesi gibi erkekteki gibi değil yani bosaldın bitmiyor onu merak ettim. atıyorum ilk org da geldi erkek bitti sanmasın. sizde öyle galiba ya
Evet, bizde anlattığın gibi.
Farklıyız bu konuda epey.
kaç yaşındasın ki
29
Erkek değilsin demi? Kadınsan nasıl denemedin 😦
mastürbasyon yaptım da gerçegini değil
Aşağıyı okudum anladım seni.
hımm
Orgazm zevkin üst seviyelere çıkması gibi bir şey. Orgazm olursan mastürbasyon çok zevkli oluyor. Orgazm olsan da olmasan da boşalabiliyorsun. Olmadan boşalırsan biraz zevkli ve rahatlatıcı sadece.
Boşalma dediğimiz de bişey fışkırmaz sadece rahatlamış olursun
Sekste önce romantik sonra sert olunması hoşuna gidiyorsa seni orgazm yapabilirim sanırım
Orgazmmmm