Cinsel Yaşam Öpüşürken elini bacak arama atması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Şok oldum birden beklemiyordum bunu Öpüşürken elini bacak arama atması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O istiyomuş işte senin beklemediğini tahmin edemediş😁 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Biraz aceleci davranmış knk. Romantizmin içine etmiş anlayacağın 😟 0 0 Yorumla
Guide288 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet gayet normal. Arkadaş bir sonraki adıma geçmek istemiş tabi muhtemelen sen de ters tepmişsin 0 0 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Teslim oldun mu sonunda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla dagci29 +1 yıl Yakinda olursun az kalmis Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla dagci29 +1 yıl Sonrada gelir burada ağlarsın... aldTildi. diye Yorumla
istanbul34-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl yaşlar kaç ? hiç okşadı mı? 0 13 Yorumla Soran +1 yıl 20 22 yok Yorumla istanbul34-34 +1 yıl popolardan tuttu mu? Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla istanbul34-34 +1 yıl avuçlayarak mı? Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla istanbul34-34 +1 yıl o anı hatırlayınca ne hissediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Çocuğa sarılmak istiyorum Yorumla istanbul34-34 +1 yıl özel yerlerine dokunmak veya sana dokunması Yorumla Soran +1 yıl O bir dahakine Yorumla istanbul34-34 +1 yıl yakın mısınız birbirinize. bir daha bacak arana dokunsa naparsın bu sefer Yorumla Soran +1 yıl İzin veririm Yorumla istanbul34-34 +1 yıl şu an sıcacık mı orası Yorumla istanbul34-34 +1 yıl nerden tanışıyorsunuz Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 863 cevap paylaştı. Şok oldun ama muhtemelen hoşuna gitti 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Hahaha2020 +1 yıl O zaman bir sonraki aşamaya geçme zamanı gelmiş Yorumla Soran +1 yıl Bakir bende bakireyim olmaz Yorumla Hahaha2020 +1 yıl Bir sonraki aşama o değil ki Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla Hahaha2020 +1 yıl Yaşın kaç? Yorumla Hahaha2020 +1 yıl Sadece sana olacak şekilde anlatayım Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla Hahaha2020 +1 yıl Yaklaşık 3-4 kademe var. Buluşma yeri giyim tarzı erkeğin durumu vs. bunları bana yazabilirsen yorumlarım Yorumla Hahaha2020 +1 yıl Yazmadın Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. O yetkiyi verdiysen normal vermediysen taciz 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sonraki adima geciyor 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. rahatsız mı oldun peki bundan? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal değil ya sapık olduğu belli 1 3 Yorumla Haassan +1 yıl neden sapıklık olsun güzelim. normal erkek davranışı. sapıklık öyle bir şey değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha nasıl olcak acaba sapıklık iğrenç düşünceni kendine sakla Yorumla Haassan +1 yıl sapıklık dediğin normal dışı cinsel davranış demek. bu kızın tarif ettiği normal cinsel davranış. Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ilişkinin uzunluğuna bağlı bu 0 0 Yorumla
Compedan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sen naptın peki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok dedim Yorumla Compedan +1 yıl O an durdu mu o da Yorumla Soran +1 yıl Durdu Yorumla Compedan +1 yıl Sonra Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Atabilir 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. E sonra 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ne bekliyordun ki? 0 1 Yorumla Naileaッ +1 yıl Niye böyle sorular soruyorlar kendi akılları yokmuş gibi anlamıyorum normal olup olmadığını idrak edemiyor mu gerçekten Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evett normal 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Öyle olmalı zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
O istiyomuş işte senin beklemediğini tahmin edemediş😁
Biraz aceleci davranmış knk. Romantizmin içine etmiş anlayacağın 😟
Evet gayet normal. Arkadaş bir sonraki adıma geçmek istemiş tabi muhtemelen sen de ters tepmişsin
Teslim oldun mu sonunda
Hyr
Yakinda olursun az kalmis
Tabi
Sonrada gelir burada ağlarsın... aldTildi. diye
yaşlar kaç ? hiç okşadı mı?
20 22 yok
popolardan tuttu mu?
Evt
avuçlayarak mı?
He
o anı hatırlayınca ne hissediyorsun
Çocuğa sarılmak istiyorum
özel yerlerine dokunmak veya sana dokunması
O bir dahakine
yakın mısınız birbirinize. bir daha bacak arana dokunsa naparsın bu sefer
İzin veririm
şu an sıcacık mı orası
nerden tanışıyorsunuz
Şok oldun ama muhtemelen hoşuna gitti
Evet
O zaman bir sonraki aşamaya geçme zamanı gelmiş
Bakir bende bakireyim olmaz
Bir sonraki aşama o değil ki
Ney
Yaşın kaç?
Sadece sana olacak şekilde anlatayım
20
Yaklaşık 3-4 kademe var. Buluşma yeri giyim tarzı erkeğin durumu vs. bunları bana yazabilirsen yorumlarım
Yazmadın
O yetkiyi verdiysen normal vermediysen taciz
Atsan bi dert atmasan bi dert
Sonraki adima geciyor
rahatsız mı oldun peki bundan?
Normal değil ya sapık olduğu belli
neden sapıklık olsun güzelim. normal erkek davranışı. sapıklık öyle bir şey değil.
Daha nasıl olcak acaba sapıklık iğrenç düşünceni kendine sakla
sapıklık dediğin normal dışı cinsel davranış demek. bu kızın tarif ettiği normal cinsel davranış.
ilişkinin uzunluğuna bağlı bu
ben de olsam ben de atarım kalçaya ve araya
Sen naptın peki
Yok dedim
O an durdu mu o da
Durdu
Sonra
Elini atıp ne yaptı sabit mi tuttu okşadımı
Atabilir
E sonra
Ne bekliyordun ki?
Niye böyle sorular soruyorlar kendi akılları yokmuş gibi anlamıyorum normal olup olmadığını idrak edemiyor mu gerçekten
Harika bir şey
Kral hareket
hoşuna gidiyor mu?
Evett normal
Normal
Ver yalasın
Öyle olmalı zaten
Normal