#heartoffire

Tamamen fantezi ve filmlerde ki o seks sahneleriin eseri.
Hiç de görüldüğü gibi değil aksine daha zor.
Hem rahat değil hemde istediğin pozisyonları alamıyorsun.
Eee kaygan zemin ne olacağı belli değil.
Yatak da ki rahatlık hiç bir yerde yok.
Yani filmlerde görüldüğü kadar tutkulu değildir onu biliyorum ikincisi banyoda seks yapmak zor diye düşünüyorum çünkü şöyle bir şey var ki vajina kayganlık sıvısı üretiyor yani Uslanma diğeri şey ve penisi su geldiği zaman su penis aracılığı ile vajina içine gittiği zaman azıcık suyla bile vajinadaki bütün kayganlık sıvısı akıp gidebilecek bir şey ve daha sonrasında Tariş yanma böyle ateş yanıyor muş gibi bir şey olur orada yani yatakta güzel güzel düzüşmek varken banyo pek jxjx yine de arada orada da yapılır ama yatak iyidir ya ne bileyim ya da duvara filan yaslasın😂
Yaptın yani?
🤌
Gif 😂
Islaklık ve ayakta olmak işin seksi tarafı fakat ilişki anı için suyun zorlayıcı yanı var, vajinadaki kayganlığı yok ediyor
Sanıldığı kadar su kayganlığı alıp götürmüyor. Zira vajina da penis de sürekli sıvı salgıladığı için kayganlığı hep koruyor.
Ancak önemli olan kısmı ıslak ortamda nereye bastığına dikkat etmek. Çünkü kadın kucağındayken ayağın kaydığı zaman penisin kırılma veya vajinada yırtılma meydana gelebilir.
Cevap
50Cevap
Bana göre normalden bir tık altta keyif verir. Zaöan zaman keyifli anılar ve durumlar yaşayabiliriz ama bunu genele yaymak doğru olmaz
Bence her farklı seks değişik bir zevk ve fantezi içeriyor yani özellikle suyun altında sevişmek değişik bir deneyim
Selam gadası 🙃
Farklılık adına güzel olabilir.
Sevişmek evet güzeldir ama iş sekse dönüp penetrasyon olacağı zaman hiç rahat değil.
Hiç denemedik. Zor olduğunu söylüyorlar ama bilemiyorum nesi zor. :D
O kadar da seksi bişey değil bence özellikle seç yapılacak sa kayganlığı gideriyor su bence fakat köpüklü bir şekilde sevişmek fazlaca zevkli bir ayrıntı bana göre
Tabiki seksi hiçbir şey banyoda tadı tutmaz bana göre banyoda ki hazı zevki sen ayarlarsın sonuçta değişir bu insanın duyacakları hissiyat düşüncelere göre
😂😂😂 şnorkel takımlı fantasyy. Pek iyi olmuyor arkadaşım. Kayıp düşme riski, kadının enfeksiyon riski. Suyun altında olduğu için kayganlık gidiyor. Zevkli değil vrsselam.
zevkli olduğu kadar rahatsız ve zor da olabiliyordur o yüzden sürekli olmasından yana değilim arada bir fantezi olarak yapılır ama orada bitmesi gerekmez yatağa geri de dönülebilir.
Şakır şakır su akarken gözlerini acamayanlar ya da suyun altında öpüşemeyenler için sanıldığı kadar seksi değil heralde tartışmaya baya açık bir soru olmuş ☺️
Seksi olup olmaması 3. Tarafı ilgilendiren bir durumdur. Çünkü iki kişi sevişirken seksi olup olmaması önemli değildir. Zevk alıp almamak önemli olan. Zevk alıyorsan ve veriyorsan güzeldir.
Tek sorun akan suyun zevk suyunun verdiği kayganlığı yok etmesi, bir arkadaşım sırf bu yüzden duşta seks yapmanın çok matah bir şey olmadığını söylemişti
Suyun Altında defalarca seks yaptığım oldu zevkli oluyor erkek açısından ama kadın için aynı şeyi söylemek zor çünkü su vajinanın içine ulaştıkça vajinanın içindeki sıvı suyla gittiğinden dolayı vajinanın içi tahriş oluyor
5 m2'lik bir banyoda size sunulan 60x40cm dusakabin icince tabii ki zevkli değil.
Meşhur bir fotoğraf serisi vardır. Hani kadının göğüslerini cama dayayıp ellerini camda havaya kaldırdığı erkeğinde arkasında olduğu işte o fotoğrafların çekildiği banyo yukarıdaki banyo değil.
En az 1,5 cm temperli cam o kadının dayandığı cam.
Su olan bir alan direkt zor bence, deniz, havuz, banyo vs. su kayganlığı alıp götürdüğü için ne gerek var 😂
Tenler ıslandığında aslında kayganlığını da kaybeder. O yüzden sürekli akan suyun altında değil de küvet, jakuzi tarzı kullanımlar daha iyidir
Küvet de aynı kayganlığa düşman değil mi? Sonuçra su sürekli temas ettiği bölgeyi temizleyecek
Seviştiğin kişi banyoda sevişmeye uygun olmalı öncelikle 😆
Şu görsel bile seksi geldi bana demekki banyoda sevişmek seksi işte 😂
Banyoda iyi olmuyor kucağına alıp banyodan çıkınca yatakta bir güzel oral yapacan sonra koyu koyuverecen pancar motoru gibi boğazın aygırı gibi taka tak tak tak
Bilmiyorum denediniz mi?
Bence deneyin.
Mumtelasi olmayın ama dikkat edin.
Brazzers sahnelerinde sık sık karşılaştığımız seks eylemi 😬
Brazzers in açılımını tanimini yapmaya gerek duymuyorum bildiğini varsayıyorum😉
Banyoda zevk almak için oral şarttır
İlişki alana baglıdır Küvet ya da jakuzide
Keyfi başkadır İş bilenin kılıç kuşanandır
En büyük problem havalandırma ortak olduğu için sesin çok fazla diğer dairelere gitmesi
Kimse nasıl bu soruna değinmedi merak etmedim değil.
Sanırım henüz kimse banyoda birini bağırtmadı 🥲
Arkadaş bir yanda gelecek faturayı düşünmek diğer yanda gelecek hazzı düşünmek , bu nasıl ikilem !!
Hahahahha öldüm bu yoruma 😄😄😄
Gdfkjjddgjm gif özetlemiş 😂 ekstrem her durum zevklidir
Suyun altında fantezi yaşamak güzeldir
Katiyorum
Banyo çok keyflidir biraz büyük olursa dadından yenemez😉
Islak ıslak heryerine sürtmek ve sürtünmekte herkese değişik duygu ve haz verir ıslak ıslak öpüşünce tadı baska
evet güzel oluyor eşimle arada yapıyoruz
ikinci üçüncü sefer banyoda devam edebilir. illa banyo demem ama
Çok iyidir üzerinize sıcak su akarken sizin sıcaklığınız nirvanaya ulaşıyor
Zevk almayı bilene her yer zevkli
Değildir
Jakuzili ve mum ışığında olursa iyi bence 🔥
Gözlük şnorkel takanı ilk gördüm
Denemedim bilemiyom shsjs
Bizdeki gibi kaymayan fayans varsa yapın
Gayette zevkli
Yatak neyinize yetmiyor 😂
hep yatak olur mu ya
Bence değil düşüp insan bir yetini incitebilir
Kadın için riskli aslında
Düşüp kafayı vurmadigin sürece on numara
Her şey yerinde güzel olur
ben banyoda çok sevmiyorum. yatağı tercih ederim.
Çok rahat olmuyor
Evet 😛
Jakuzi lazım.
Bir deneyimlemem lazım
fantezi yapayım derken...
Efsanedir net
Bence harika
Banyoya göre değişir:)
Sevmiyorum ben
Aşırı iyi
Daha tecrübe etmedim
Bennce gaayet Seksi