Zayıfsın, memelerin küçük ve diğer detayların var. Memelerini büyütmek çok zor olmasa gerek geri kalan detaylarını saymadım. En çok takılacak şeyden başlamak istedim :) Ya kilolu sarkık göğüslü çatlakları olan bir tenin olsaydı? Yatakta teninden ziyade dokunuşundur tahrik eden bence. Birine nasıl dokunursan öyle karşılık alırsın. Onun dışında tenine çok takılmamalısın :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarşındaki erkek manken mi senin elinden gelecek tek şey göbeği eritmek gerisini boş ver insanız işte tüm erkeklerin karın kası göğüs kası olması şart değil tüm kadınlar büyük göğüslü vs olmak zorunda değil biraz kendi gerçeğimizle normal insan vücuduyla barışalım göbekleri salalım demiyorum ama sosyal medyada mükemmel insan oluşturmaya çalışıyor insanlar filtrelerle böyle üzülmenin nedeni kendini belli bi standardın aşağısında görmen belki öylesindir bilemem ama o standart senin tarif ettiğin gibi olmamalı edebiyat yapmıyorum sadece bunun farkına varman kafaya takmaman için söyledim normal sıradan bir kadın vücudum var de geç kadına büyük göğüs yakışıyor olan genetik şanslıdır de geç herkes illa öyle olmalı diye düşünme yani normalsin
00 Yorumla
+1 yılKendini sevmeyi öğrenmelisin. Kimse kusursuz doğmaz ve kimse mükemmel değildir. Vücuduna verdiği önemi karakterine vermeyen adamlarla lütfen iletişime geçme. Böyle pis insanlar sana değersiz hissettirir.
10 Yorumla
+1 yılSen niye kafanı yoruyorsun ki o senin saydığın özellikler insanı tahrik eder biraz kendinle barışık ol sanki diğerleri çok mu güzel senden biraz farklı düşün beğenilir sen niye ona takılıyorsun ha görmedim kuru yorum yapıyorum ama bunlar eksi değil ki illaki hoşa gider sen dert etme şahsen benim gider
01 Yorumla- +1 yıl
Sen niye yaşındakilere takılıyorsun ki onlar önce kendine baksın her insanın bir gideri vardır görselliğin olgunlukla alakası yok biraz kendini sev bırak beğenmeyen kendinle hesaplaşsın her şeyden önce özgüven olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Küçük göğüs sorun edilecek birsey değil vajina renginin kötü olması da çok önemli değil dokusunun kuru olması da normal ilişki sırasında ıslanır illaki. Kendi kendine sıkıntı etme herseyi rahat ol kendine güven değer ver.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanı söyle soyleyeyım cinsellik cıtan yuksek ise ever anlattığın vucud ile yapmaz kimse ama yok sıradan bırını bulayım yapayım dersen abaza cok yeterkı delik olsun diyen de cok
00 YorumlaBiriyle dene ve vücudun hakkında açıkça konuşmasını iste. Karşı cins gözünden kusurlu bulduğu yerlerini düzeltebilirsin bu sayede
10 Yorumla
+1 yılKanka takma kafana , spor yapmaya başla çoğu şey düzelir. Düzelmeyen kısım da çok problem olmaz bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen zayif ince belli kucuk goguslu kucuk popolu severim mesela sirf zevk icin de olsa kabul ederim yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir. Zamanla alışıyor insan. Fazla takma kafana. Senin vücudunda öyle. Kimse sana neden böyle demez diyemez.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani gençlik işte. Oradan buradan gördüğü kusursuz vücutları reeldede arıyor bulamayınca hüsran. Bence sende takılma.
+1 yılBir vajina ne kadar kötü gozukebilir ki her zaman ilgi çeker 🙈
01 Yorumla
Soran+1 yılKotu dedim ya
Evleneceğin adam umursamaz biri olursa senin için çok iyi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmicem
Soran+1 yılİkisi
+1 yılSenin guncellemene scayim yasamak istiyosan defol git yasa erkeklere gore nefes alman yeterli zaten insallah pismanliktan geberirsin
00 Yorumla
+1 yılHerkesin güzellik algısı farklıdır görecelidir sen kendini böyle görürken bir erkek sana tapabilir bile 🤷🏻♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk kilo almaya bak aynı zamanda evde de egzersiz yapabilirsin. Düşündüğün kadar kötü değildir emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılTembel biriyim yapamıyorum kılo sadece göbeğe gıdıyor yemeye de korkar oldum gerçekten kotu sivilce çıkar mı popoda da ya
Cevap sahibi+1 yılÇok kötüyse sivilce tedavisi görebilirsin. Kendin için bir şeyler yapmalısın en azından oturduğun yerden birkaç hareket fena olmaz
+1 yılTatlım vucudunu görmek gerek doğal bi sexilik sezdim bence
00 Yorumla
+1 yılBen doğal kadından yanayım. Yani seni sevenler de var. Ayrıca kuru olması sulandırılmaz anlamına gelmez
00 Yorumla
+1 yılEmin ol vajina kokusu harika olur sen rahat ol tek seferlik ilişkimi istiyorsun sirf cinsellik demi istediğin öyle ise eğer çözümü var
00 YorumlaIşıkları söndür loş bir ışık, gözler gözleri görsün gerisinin bir önemi kalmıyor ;))
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNedenini bilmiyorum ama bende böyle vücudu iyi olmayan bakımsız falan olan kızlar dikkatimi cekiyo dışarda falan geçiyolar bazen hoş geliyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olunca bunların zerre önemi kalmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon da soru da ask arıyorum mu dedım. Belki sıradan bi ilişki istiyorum ama ask yok nolacak.
- +1 yıl
Ben de beğenmem vücudumu ama hiç takmam kafama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver herkesin manken gibi değil vücudu
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler oyle istiyor ama. Cinsellikte
- +1 yıl
Yok onu herkes istiyor ama kimsede onu bulamıyor sende düzgün vücutlu birini istersin ama önemli olan senin olandir
seks anında bunlar göze gözükmez
00 Yorumla
+1 yılSevişince hakkını ver Bi çok açığı kaparsın :)
00 Yorumla
+1 yılOkadar kötü değildir bak kendine biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGörmedende bişey denmezki şimdi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Biz takilmiyoruz sende takilma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSivilce için ve vajina için domuz yağı kullan.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam gel.
Cevap sahibi+1 yılGelene git.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbirak onu karsindaki dusunsun ahawhshahahha
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıntılı konuşmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanyo yap kendine gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörmedıgım şeye yorum yapamam boş ver takılma
00 YorumlaSpor falan yap kilo al biraz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman bakım yap kendine ve spor yap
00 Yorumla
+1 yılspora basladana
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
neden
+1 yılNekadar kotu olabilirki bir vucut
00 Yorumla
+1 yılVücudunu görmeden bir şey demej zor
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme
00 Yorumla
+1 yıldicek bisey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılniye :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılıyyy
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İsteyen olur
00 Yorumlagörmek lazım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne