Hayir sacmalama esin seni her sekilde seviyo olmasi lazim sen mesela diyomusun iste kollari kasli olsun omuzlari genis olsun iste orasi buyuk olsun daha renkli cinselligimiz olurdu diye cevap hayir o yuzden gerek yok canim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kimse kimseyi her sekilde sevmez. evet diyorum biraz daha kol kasi olsa daha romantik ve duaunceli olsa daha iyi olurdu.
Tek düze aynı pozisyonlar, aynı mekan, fantezi yok bir şey yok sadece yatarak göğsünün cinsel hayatınızı renklendirebileceğini düşünmen komik. :D Zaten sorundan cinsel hayatınızın dediğim gibi tek düze sıkıcı olduğu belli ki renklendirme çaban var. O yüzden bu kafayla Pamela Anderson göğsü de yaptırsan bir halt olmaz.
Mesele senin algındaki yanlışlık. Sen silikon taktırınca her şey düzelecek sanıyorsun ama o şekilde olmaz. Silikon yaptır yaptırma cinsel hayatınızı kökünden değiştirmen lazım bahsettiklerimin zıttı şeklinde.
Göğüs ölçünden dolayı sana karşı cinsel isteği düşen insan için sence bu çabaya değer mi? Yarın bi gün başka bir şey olur yine mi ameliyat olacaksın mesela? Saçmalık bu seni olduğu gibi kabul edeni bul
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayir sacmalama esin seni her sekilde seviyo olmasi lazim sen mesela diyomusun iste kollari kasli olsun omuzlari genis olsun iste orasi buyuk olsun daha renkli cinselligimiz olurdu diye cevap hayir o yuzden gerek yok canim
Kimse kimseyi her sekilde sevmez. evet diyorum biraz daha kol kasi olsa daha romantik ve duaunceli olsa daha iyi olurdu.
Siz birbirinizde kusur aramaya baslamissini, bile canim
Canlanır ama kısa sürece
Bencede yaptirsan yatırmazsan değişen bir şey yok
Ayrıca dış görüntüşü daha çekici olur daha seksi olursun
Niye degisen bi sey olmasin. yaninizda seksi bi kadin mi iatersiniz yoksa siradan mi
Çekici olur
Benim için fark etmez.. Neden...
Benim için her türlü kız kadın hanım, dış görüntüsü, fiziği, büyük ve geniş meme, küçük meme, kalın kalça, küçük kalça, guzeliğiniz sonsuzdur
Şu an fiziğinle sevişebilirim
Büyük göğüs fiziğinle sevişebilirim
Ama büyük göğüs ile sevişirken eylenceli oluyor
Mesela...
Düşün, sert penetrasyon ile...
Neyse yazdıklarımı anladın küçük göğüs ile kalabilirim büyüğü de benim için fark etmez
Anladim nefes alsin yeter. neyse ki esim ole degil
Cinsel hayatın rengini göğüs boyutundan alabileceğini düşünüyorsan oooo renklenmez o. :D
Renklenir
Tek düze aynı pozisyonlar, aynı mekan, fantezi yok bir şey yok sadece yatarak göğsünün cinsel hayatınızı renklendirebileceğini düşünmen komik. :D Zaten sorundan cinsel hayatınızın dediğim gibi tek düze sıkıcı olduğu belli ki renklendirme çaban var. O yüzden bu kafayla Pamela Anderson göğsü de yaptırsan bir halt olmaz.
Yaw silikon yaptirinca niye hep ayni pozisyon olsun😅o da olcak bu da olcak
Mesele senin algındaki yanlışlık. Sen silikon taktırınca her şey düzelecek sanıyorsun ama o şekilde olmaz. Silikon yaptır yaptırma cinsel hayatınızı kökünden değiştirmen lazım bahsettiklerimin zıttı şeklinde.
Duzgun zaten daha hos olsun iatiyorum
Kocanın da pe. nisini büyüttür belki gereken o dur. ;)
Evet canlanır. Hatta vajina estetiği bile yaptırabilirsin.
Vajinam guzel
Begeniliyorsa tamam.. Göbek deligi alt kısmına gecici ya da kalıcı dövme yaptırabilirsin.👍
Bişey değişceğini sanmıyom
Niye
Gögüsle alakalı bişy değil çünkü o iş
Guzel goruntu onemli
Ben ufak seviyorum 👍🏻 mesela hem silikon doğallığı bozacak gerek yok ama senin kararın taabiiki
Silikon değil fanteziler renklendirir
Sorun memelerde mi eminmisin bundan?
bi de barbie vagina yaptin mi taam
Oyle zaten
vucut olculeri?
Saçma sakın öyle şeylere girişme
Noye
Göğüs ölçünden dolayı sana karşı cinsel isteği düşen insan için sence bu çabaya değer mi? Yarın bi gün başka bir şey olur yine mi ameliyat olacaksın mesela? Saçmalık bu seni olduğu gibi kabul edeni bul
Silikon kokmaz mi kanka
Kg ver biraz 5 kg kadar
Çocuk var mı yaş kaç 🤔
Yok 25
Yani büyük meme her zaman ilgi çekicidir
hayır aslında başka şeyler var
5 kilo fazlan var başka bişeye ihtiyacın yok bence
uçları ne renk
Pembe
iyiymiş
Buyut buyut
En küçük seviyorum