Cinsel Yaşam Ben bugün lezbiyen oldum hayırlı olsun der misiniz? meryemyoruk Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 artık erkek sevmiyorrreeee Ben bugün lezbiyen oldum hayırlı olsun der misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayirli olsun nice vajinalar yalaman dilekleriyle bro 😂😂😂😂 lezbiyene nasil iyi temellide bulunur ne biliyim 0 2 Yorumla meryemyoruk +1 yıl Sağol bro Yorumla samedjackson +1 yıl 💪💪😂 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Hadi iyisiniz gitgide artıyorsunuz. Erkekler kızlar azalıyor, turist patlaması olabilir. 3 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Hakketten valla Yorumla
notallowed Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl doğuştan gelen bisey bu yalniz senin demenle olmaz yani asko 1 8 Yorumla meryemyoruk +1 yıl oldu bile grzkali kadin Yorumla notallowed +1 yıl olmamis asko bidaha dene SLDKKWODKSMDKAKDMWKD Yorumla meryemyoruk +1 yıl Sırf lana hatrına bisi demicem sus Yorumla notallowed +1 yıl lanayı tanıyan biri bu kadar aptal olmamalı ya Yorumla meryemyoruk +1 yıl Evet işte sen niye aptalsın Yorumla notallowed +1 yıl cocuk gibisin ya ugrasmicam, sordugun sorudan belli oluyo bilgisiz oldugun😽😽 Yorumla meryemyoruk +1 yıl Kes ergen Yorumla notallowed +1 yıl aynen ondan Yorumla
Keremcan2021 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl valla ben erkek oldugum halde erkekleri sevmiyorum cok normal yani 🤣🤣 0 1 Yorumla meryemyoruk +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
CeeYa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yaptığın doğru birşeymiş gibi birde hayırlı mi olsun dememiz lazım. Çok ilgincsiniz 0 3 Yorumla meryemyoruk +1 yıl Erkeklerde hayır göremedik napalim Yorumla CeeYa +1 yıl Yanlış erkekleri tanıdıysan bizene Yorumla meryemyoruk +1 yıl Sus Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlişkilerinde aktif misin pasif mi? 0 5 Yorumla Rayan2 +1 yıl Hayırlı olsun. Nasıl lezbiyen oldun Yorumla meryemyoruk +1 yıl canım istedi oldum Yorumla Rayan2 +1 yıl İlişki yaşasan aktif mi olursun pasif mi? Yorumla meryemyoruk +1 yıl Napican Yorumla Rayan2 +1 yıl Merak ettim. Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Oldum deyince öyle olunmuyor! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Lezbiyen olunmaz doğulur merak etmişsin bir süre sonra sıkılırsın merak etme 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayırlı uğurlu olsun , Allah utandırmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buradan tüm lezler e ne söylemek istersiniz 0 2 Yorumla meryemyoruk +1 yıl Çok güzelim beni bulsunlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet duydunuz zilin sesini arkadaşlar lütfen üç beş demeyin gelin Yorumla
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun 2 2 Yorumla Kudetaa +1 yıl Seni takip ediyorum ama yazamıyorum Yorumla meryemyoruk +1 yıl @kudetaa yazma lan kiza Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. H. o krdşm 3 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. İyi halt ettin erkeklerde seni sevmiyor 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. O harika iyi ki olmusun 0 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl bugün ilk mydi 0 2 Yorumla meryemyoruk +1 yıl ever Yorumla nullmosaic +1 yıl kime cesaretlendin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynen filmlerde uçuyordu 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon filler Yorumla meryemyoruk +1 yıl Diziler uçuyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzeltme yapmışım ama sen bilirsin. Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hiç erkekle oldun mu 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Kimin umrunda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayirli olsun nice vajinalar yalaman dilekleriyle bro 😂😂😂😂 lezbiyene nasil iyi temellide bulunur ne biliyim
Sağol bro
💪💪😂
Hadi iyisiniz gitgide artıyorsunuz. Erkekler kızlar azalıyor, turist patlaması olabilir.
Hakketten valla
doğuştan gelen bisey bu yalniz senin demenle olmaz yani asko
oldu bile grzkali kadin
olmamis asko bidaha dene SLDKKWODKSMDKAKDMWKD
Sırf lana hatrına bisi demicem sus
lanayı tanıyan biri bu kadar aptal olmamalı ya
Evet işte sen niye aptalsın
cocuk gibisin ya ugrasmicam, sordugun sorudan belli oluyo bilgisiz oldugun😽😽
Kes ergen
aynen ondan
valla ben erkek oldugum halde erkekleri sevmiyorum cok normal yani 🤣🤣
😃😃😃
Yaptığın doğru birşeymiş gibi birde hayırlı mi olsun dememiz lazım. Çok ilgincsiniz
Erkeklerde hayır göremedik napalim
Yanlış erkekleri tanıdıysan bizene
Sus
İlişkilerinde aktif misin pasif mi?
Hayırlı olsun. Nasıl lezbiyen oldun
canım istedi oldum
İlişki yaşasan aktif mi olursun pasif mi?
Napican
Merak ettim.
Oldum deyince öyle olunmuyor!
Lezbiyen olunmaz doğulur merak etmişsin bir süre sonra sıkılırsın merak etme
Erkek bulamayan lezbiyen oluyor😅
Hayırlı uğurlu olsun , Allah utandırmasın
Buradan tüm lezler e ne söylemek istersiniz
Çok güzelim beni bulsunlar
Evet duydunuz zilin sesini arkadaşlar lütfen üç beş demeyin gelin
Hayırlı olsun
Seni takip ediyorum ama yazamıyorum
@kudetaa yazma lan kiza