Malumki erkekler genelde seks yaptığı tamamen içine girdiği kızlara aşık olmaz derin duygular beslemez sevgi duymaz ve evlenmezler. Bu durumun aynısı girip çıkmadan bakire sevgilisiyle sevişen erkek için de mi geçerli? Yani kız bakire ama sevişiyorlar bakireliği bozmadan bu erkeğin sevebilme onunla evlenme ihtimali var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sırf ilişki yaşadı diye kızdan soğuyan erkek ezikliği 🤮 O tarz erkeklerle ciddi ilişki düşünmeyin kızlar. Kadınları obje olarak gören bu şahıslar sizde derin yaralar açabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok aşığım be sevişmeyi şart konuşuyor çok unutmaya çalıştım ama olmadı ben napcam
Soran+1 yılSeviyorum ayrılamıyorum unutamıyorumda 7 aydır ayrıyız aklımdan hiç çıkmadı başkalarıyla denedim olmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
+1 yıltabiki vardır... o kız o erkeği doyurabiliyorsa sorun yok içine girmeden de sevişmenin türlü halleri var...
00 YorumlaHerkesi aynı kefeye koyma ben sevişsemde ilişkiye gir sende daha çok bağlanırım ne kadar gelirse o kadar çok severim
00 Yorumla
+1 yılKabuğunu soymadan içinde ne var anlayamazsın yeğennn🤨🤨
00 YorumlaSevgilin var herhalde sende onu seviyorsun oda seninle birlikte olmak istiyor sende şimdilik ıliskiye girmeyi düşünmüyorsun. Dikkat et icine girdikten sonra seni terk etmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmilyonlarca sperm kardeşinle yarışa girmen ve birinci olman başlı başına bir mucize.
00 Yorumla
+1 yılBakirelik zaten cinsel temas yaşamış kişidir önce orada anlaşalım diğer bir konu seven kişi dokunmaya kıyamaz veya zorlamaz zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam ben olsam anal yaparım ciddiyse benle ever der
00 Yorumla Sever tabi neden sevmesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler genelde cinsellik yaşadığı kızlara evlenme gözüyle bakmazlar heveslerini almış olur ya ondan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeyin yakan sorularda bu hafta ….
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi, aşk sekse endeksli değil merak etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini bu şekilde mi avutuyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama Çok aşığım be sevişmeyi şart konuşuyor çok unutmaya çalıştım ama olmadı ben napcam
Cevap sahibi+1 yılne güzel işte sevginin arkasına sığınıp seni kullanan slağa sende salkça davranıp izin veriyorsun
Soran+1 yılNapmam gerekiyor seviyorum unutamıyorum napcam kafayı yicem
Cevap sahibi+1 yılçok bvasit bir kız gibi davranışlar ben yorum yapmak istemiyorum neden dersen seni sevmesi için her dediğini kabul ederek seni seveceğini zannetmeye devam et
Soran+1 yılBeni seveceğini düşünmüyorum ayrıca henüz sevişmedik onunla 7 aydır ayrıyız ara sıra iletişimimiz oluyor ve sürekli sevişmeden olmaz diyor artık çok yıldım kaç kez red ettim olmaz dedim ama çok yoruldum onu unutamıyorum napcam ben yardım et
Cevap sahibi+1 yılağır ol kuralını koy uyan uyar uymayan gider
Soran+1 yılİşte gidiyor bende onun gidişine dayanamıyorum aylar geçiyor unutamıyorum kimseyi sevemeiyorum eziyet çekiyorum her gece deli gibi ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılsen kaçanı kovalamaya takılmışın bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmez kulanır he ben yuaparsam ayrılmam
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmesni istiyorum oda galiba sadece kullanmak istiyor çok aşığım ona bir ay çıktık ve ayrıdı benden sevişmediğim için sevişmeyi şart koşuyor bana onu unutmayada çalıştım çok uzun süre olmadı son çare onun dediğini kabul etcem gibi ama dediğim gibi ben onu severken o sadece kullanmak istiyor büyük bir çıkmazın içindeyim beni sevsin değer versin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbağlama yaptırsana
Soran+1 yılO ne
Cevap sahibi+1 yılrtüel
Soran+1 yılHe yok isim olmaz büyüye giriyor
Cevap sahibi+1 yılpeki
+1 yılmantiksiz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer türlü
00 Yorumla Girmesi şart
00 Yorumla
+1 yılsewer
00 Yorumla
+1 yılİçine girdiği ne ya dbsbshs
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi