aile terbiyesi almış düzgün bir insanım 19 yaşına kadar zaten sevgili yapmadım ama şimdi ilk defa birisini sevmeye başladım o da ne var bu devirde herkes sevişiyor öpüşüyor falan dedi ben böyle şeyleri istemiyorum diye arkadaş mıyız sevgili miyiz falan dedi. bu devirde sevişmeden öpüşmeden aşk olmuyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCanim senin gibi bi ailede buyumus ve tipatip senin gibi olan 8 yil sonraki halinim maalesef bazi pislik seyler yayginlastigi icin o tiplerde bunu normal karsilamaya basladi o lanet girdaba senide suruklemeye calisiyo buna asla izin verme yasin daha genc aklini bulandirma hicbi erkekle samimi olma ben bu zamana kadar oyle yaptim hic pisman degilim helalimi bekliyom egerki o tarz seylere meyletmeye baslarsan ilkinde pismanlik yasar sonrasinda yavastan alismaya baslar daha sonrada kalbin kararir ve sende bunlar normal demeye baslarsin suanki dusuncelerin sana sacma gelmeye baslar ve celismeye baslarsin kendinle asiri zitken bizzat icinde bulursun o kararmis kuyuda kendini bizim gibi dusunen insanlarda gaflate dusup oyle oluyor hergun burlarda okuyoruz igrenc pislim seyleri ablacim nolur yanlisa meyletme kendim gibi oldugun icin diyom insanlara aldanma her zaman karsi cinsle mesafeni koru gerekli ve zorunlu olmayan durumlarda muhattao bile olma benim gibi sana tavsiyelerim bunlar umarim gonlunce seni hakeden birini bulursun ilerde canim Rabbime sigin cizgibi bozma gerisi onemli degil kuzum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKnk cidden bak cinsellik yaşama bende yaşamadım öpüşme bişeyde olmadı ama yani öpüşme felan isterdim genede ama zina yapmam ama öpüşme evlilik öncesi sevgili iken yapardım
02 Yorumla
Soran+1 yılee öpüşme zina değil mi
- +1 yıl
Knk öpüşme gene küçük orjin zina değil orjin zinanın cezası daha büyük yani gene sen bilirsin bende yapmadım öpüşmedim belkide evlenene kadar olmucak ama bence böyle olmamız da sıkıntı knk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
+1 yılSevgilin olmasına gerek yok ki öpüp koklamayacaksan. Arkadaş olabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok ayrı mevzular ya önceden var mıymış böylesi
- +1 yıl
hep vardı. sana tutupta seks yap diyen yok ama illa yakınlaşmalar olacak.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDusuncen kotu degil bana gore gayet iyi ama bu yaslarda cogu erkegin bir isi gucu yok yani senin bekledigin cok ciddi bir iliski sunup seninle evlenmek istedigini falan soyleyemez cunku ilerde ne olacagi belli degil ha tabi bu benim kendi gorusum mesela Şu an 18 yasindayim ve kimseye ilerde cok mutlu oluruz diyemem cunku ne olacagim belli degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Olur gercek ask gercek sevgi cinsellikle alakası olmayandır seven insan sevdigıne kıyanaz ve cinselligi öne sürmez ona kıyamaz gercwk sevgi budur
11 YorumlaEvet günümüzde maalesef öyle bende doğru bulmuyorum evlenmeden olmaz tabikide
10 Yorumla
+1 yılMezara mı saklayacaksın diyen adam yorumları siliyor 😄😄😄
11 Yorumla- +1 yıl
Saçma diyelimki evet mezara saklayacak nasıl Bi yorum bu
+1 yılSeviye arıyorsan zor bulursun hoşuna gitmiyorsa uzak dur derim
10 YorumlaSen en güzelini yapıyorsun kendini koru kimseye kanma boş ver
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur olur kafana takma sen istemiyosan hiç bisey yaşamak zorunda değillsin evlensin ileri gitmek istiyosa 👍🏻👍🏻
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bu devirde bulman zor inşallah bulursun artık aşkı sevişmek zannediyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde dünyanın çivisi çıkmış gardaş
12 Yorumla
Soran+1 yılvalla gardaşım sevdiğimiz bile aşkı sevişmek yiyişmek sanıyor ben daha napayım ağlamaktan gözlerim çıktı
- +1 yıl
Ya erkekler biraz öyle, seni anladım, ağlamana gerek yok, zaten dünya yalan.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsorun devirde değil sorun sizin hep abaza aşığı olmanızda
02 Yorumla
Soran+1 yılabaza değil gibiydi herkes böyle bulamıyorum düzgün birini
- +1 yıl
hep söylediğiniz aynı klişe değildi iyiydi falandı filandı hiç bi erkeği iyice tanıma gereği duymuyorsunuz tipine aşık olup herşeyi görmezden geliyorosunuz. düzgün biri size hiç cazip gelmez
+1 yılBuna saygı duyan insanlar da olabilir, nadirde olsa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güveniyorsan öpüşürsün de sevişme ileri boyut oluyor
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanmak istiyor
10 Yorumla
+1 yılMezara mı saklıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılinanır mısın evet
- +1 yıl
Eh evlenipte vermeyeceksen ilişkin de olmaz kardeş
+1 yılBir yerden sonra sevişmen lazım az da olsa
10 Yorumla
+1 yılArarsan bulursun biraz sabırlı ol 🙂
00 Yorumla
+1 yılbasolmaz o is
10 YorumlaVardır ama zor
02 Yorumla
Soran+1 yılgeneli böyle diyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılBöyle kızlar lazım
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişmek istemediğimden kimse benimle sevgili olmuyor, yanlış devirde mi dünyaya geldim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat