İnsanları istedikleri kıvama getirdiler.
Askeri komuta gibi ordan komutan emir verdi.
”maske takılacaaak. Tak!!!” Takıldı
”evden çıkılmayacak” evet çıkılmadı.
”doz doz aşı olunacaak” olundu. Hemde
3 er 4 er doz. Ve üstelik başıma bişey gelirse kimse sorumlu değildir diye imza atarak. Bildiğin denek olarak... Aşının sıkıntıları zaten başladı. o çok ama çok uzun hikaye. bilenler görenler farkında.
şimdi bu teslimiyeti gören sistemi kuranlar ; daha büyükleriyle gelecekler 7/24 takip sistemi ve vatandaşlık puanı.
ne yiyeceğine nereye gidebileceğine neler yapabileceğine sadece birilerinin izin vereceği sistem. evet bildiğin hapishanenin dünya olduğu bir sistem. üstelik gardiyanlarıda görünmüyor otomatik takip ediliyorsun. öyle koca bir hapishane.
aşı olmadan ilk sınavı geçenler ve bu korku tiyatrosunu saçmalığını tutmayanlar tebrikler..
şimdi sıradaki etap başlıyor.
Tıpkı matrix gibi sistemin içinde kalmaya devam edecekmisin. Yoksa kendini kendi isteğinle sistem dışına atacakmısın?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yüreklerde ve gunulde sevgi, akılda mutluluk ve huzur olduğu bir zamanda yakinlasildigi zaman insan içerdeki ateşin etkisi ile yakınlaşır ve dudaklar birleşir.. Bu öpüşme yaşamın gerçek sevgi göstergesidir.. Birde salt seç düşüncesi ve ateşi ile saldırı şeklinde öpüşme olur o zaman amaç salt cinsel tatmindir.
00 Yorumla
+1 yılYoktur. Baş başayken her yerde olabilir. Duyguları yansıtmanın en güzel yolu öpüşmek ve sarılmaktır. Birini de bağlanırsın, diğerinde bırakmazsın. Öpmek bir çok duygunun tercümanıdır aslında.
90 Yorumla
Eğer çevrendileri rahatsız etmeyecek bir ortamdaysan tabii ki. yoktur ama toplum içinde dikkat etmekte fayda var. Öyle her yerde olmaz.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığımız ülke Türkiye olmasa öpüşmenin ne yeri ne de zamanı yoktur diyeceğim ama Türkiye'de yaşıyorsan ciddi sıkıntı var demektir. Bu yüzden sadece hamremiyetin korunduğu yerde öpüşmek durumunda hissediyor, duygularımızı frenliyoruz.
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben normalde dışarıda insanlar içinde yapmayı sevmem ve hoşlanmam. Ama bunu öyle ateşle yaptığım zaman olmuştu ki o zaman anladım demek ki olabilyor
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uygun zamanı kollamak gerekli bence ayrıca mekan da önemli ulu orta bir yer olmamalı benim için böyle yani başkaları için nasıl bilemem 😊
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence her zaman öpüşülebilir
10 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda yeri ve zamanı yoktur ama Altını çiziyorum ahlak boyutlarının dışına çıkmamak şartıyla Onun dışında Tabii bunu yeri ve zamanı hiçbir şekilde yoktur
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılVardır. Evde, otelde ne b*k yerseniz yiyin karışamam ama mümkünse yiyişmek için çocuk parklarından uzak durun yani. Hep görüyorum parklara musallat oluyorlar. Ergen ergen davranışlar. Kötü örnekten başka bir şey değil. Muhafazakar bir insan da değilimdir. Her şeyin bir yeri bir zamanı vardır.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılÖpüşmenin yeri ve zamanı olmaz. Fakat toplum içinde ulu orta olmaması ahlaki değerler yüzünden kısıtlanması gerekiyor.
Bu opusenlere karşıyım anlamına gelmesin, beni ilgilendirmez. Mekan zaman gözetmeksizin yapılan her şey daha heyecanlı oluyor.80 Yorumla
+1 yılBana göre yok. Her durumda öperim sevgilimi sadece tarzı farklı olur ortama göre
60 Yorumla
+1 yılHer şeyde olduğu gibi, öpüşmenin de vardır tabii ki..
Çünkü aynı davranış her zaman ve her yerde aynı etikiyi göstermez..50 Yorumla
+1 yılEvet herşeyin başta yeri sonrada zamanı vardır.
30 Yorumla
+1 yılYeri vardır, zamanın önemi yok uygun yer olunca ama.
30 Yorumla
+1 yılDışarıda ya çaktırmadan hızlı buseler atın ya da yapmayın mahremiyet güzel şey. Biri kalkar ters bir laf eder erkeğin başını yakmayın. Bıçak çekip darp ederlerse görürsünüz. Pedofil arapların dininin baskın geldiği orta doğu çöplüğü bir ülkede yaşadığınızı unutmayın. Mahreminiz özelinizde kalsın.
10 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda yeri ve zamanı yoktur ama Altını çiziyorum ahlak boyutlarının dışına çıkmamak şartıyla Onun dışında Tabii bunu yeri ve zamanı hiçbir şekilde yoktur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBence yoktur ama yinede az kenara kuytuya geçmekte fayda var Türkiye'de yaşıyoruz. Ama o kadar 🔥 li ise de kimse umurunda olmadan öpüşülebilir.
40 Yorumla
+1 yılZamanı yoktur, aniden olabilir, sevdiğinin dudaklarından öpmek istemek doğaldır.
Lakin bence yeri vardır. Dışarıda, toplum içinde olmaması gerekir.40 YorumlaSokakta sağda solda yapılmaso bence küçük düşürücü bi durum evin içi için ya da baş bala olduğun zamanlarda tabi ki yeri zamanı yok , ben dudağından öpmeden uyumam 🤣
40 YorumlaYoktur beni öpmesi hoşuma gidiyor tabi yer olarak yatak odası tercihim
52 Yorumla- +1 yıl
En güzel ve özel
+1 yılöpüşmek bence sexinde aşkında en güzel parçası... yani kimse görmedikten sonra heryerde öpüşürüm
30 Yorumla
+1 yılEğer başbaşaysak zaman ya da ne yaptığım önemli değil her an olabilir ama başkasının yanında rahat davranamam🤭
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Yok….. sokak ortasında, cafe de, yürüyüşte, evde, bir pasajın içinde kuytu köşede, vapurda vs her yerde olabilir yok yani
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYooo
Eğer partnerlerin ikisininde istediği birşeyse.
Öpme istediği iki kişiye de aynı anda geldiyse yerinin olup olmamasına takılmak saçma.
Duygunun /aşkın yeri ve zamanının olmaması gibi.10 Yorumla
+1 yılİstisnasız her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. Ki öpüşmek tamamen belli başlı bir zamanı ve uluorta olmayan, baş başa olunan yerlerde yapılacak bir şey. Adı üstünde 2 kişiye özel.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMasanın altından kimseye çaktırmadan sevgilimin bacaklarından elimi kaydırarak etek altından girerim ve okşarım kafasını direkt bana çevirir ve gözleriyle yapma diye yalvarır
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYer zaman hiç fark etmez
+1 yılVardır gidip de otobüs durağında şap şup yemesin kimse birbirini itici oluyo
40 YorumlaHayır, eşimi istediğim zaman öperim. Tabi aile büyüklerinin yanı haricinde 😀
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır bence Yok.
Fırsat buldukça canın istedikçe her an her müsait yerde hatta müsait olmayan yerlerde daha çok heyecanlı oluyor20 YorumlaYeri ve zamanı vardır bence. Toplum içinde, toplu taşıma gibi yerlerde yapılmaz bence. Baş başa sakin bir ortamda makuldür.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa şimdi hayır diye klişe bir cevap vermeyeyim. Ulu orta veya aile yanı vs olmaz abi olmaz 😂 Amaaa gizli kaçak öpüşmelere asla hayır denmez en tatlısı o. Aile ortamında bile olsa görmedikleri an kısa bir öpüşme gibisi yok mesela. 😂 Ya da gece yarısı uyanmışsındır yarı uykulu bir masum öpücük kondurursun , yarım yamalak o da uyanır minik minik öpücük karşılık derken alevlenir ora uykun kaçar.. Yani demem o ki yeri zamanı olmaz ama olur 😅
00 Yorumla
+1 yılVardır gözümün önünde otobüs durağında yapmaları mesela yeri zamani değil 🙄😏
32 Yorumla- +1 yıl
Senin için ideal yer neresi peki
benim için hiç yoktur ne zaman canım çekerse o zaman olur.
30 Yorumla
+1 yılHayır yok. Ufak bi öpücüğün de kimseye zararı olmaz bence 😇
31 Yorumla- +1 yıl
Ufak değilse peki
Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Kesinlikle hayır zaten ayarlayamiyosun ama kalabalık bir ortamda kendini tutuyosun buda daha istekli hale getiriyor
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmenin yeri ve zamani yoktur sadece toplu alanlarda yapılmaması gerekir bence onun disinda nerde yükselirsen orada öpüşş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Zamanı yoktur ama yeri vardır şu sokakta milletin içinde öpüşenler hem ailesinin hemde akrabalarının adını kirletiyor
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle vardır yani sokak ortasında da öpüşülmez kimsenin olmadığı bir yerde rahat rahat Öpüşebiliriz
10 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği zaman öpmek her zaman en iyisidir ama şu anki toplumda öpüşmek ayıplanıyor olay tamamen şu şekilde.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır yok.. ama Türkiye’de olduğumuz için özellikle daha tutucu semtlerde bunu yaptığımızda sıkıntı çıkabiliyor.. 😁
10 YorumlaYani bu ülkede var olmasa bile abartılıp sevişmeye dönmeyip kısa öpücük sıkıntı olmaz ben birisi gördüğümde rahatsız olırım o ayrı konu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoktur. Özellikle sokakta öpüşmek en güzel devrim niteliğinde bir olay. Ayrıca kadının bu öpücük sonrası sesli gülmesi daha da devrimci bir hareket.
20 Yorumla
+1 yılSpontane gelişen seks her zaman daha heyecanlıydır
20 YorumlaZamanı yoktur uygun yer ve ortamı önemlidir... her şey uluorta olmamalı insanlar özelini korumalıdır
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelde her gece veya sabah uyandigimizda kocam uzerime abanip öpüyor sonra elini vucudumda gezdirip beni inletiyor hiç şaşmaz yani. Hatta opusmeyi ondan ogrendim.
20 Yorumla
+1 yılÇok kalabalık bir ortam olmadığı sürece yoktur bence
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Kişisel hayatta gizlilik bence herşeyden önemlidir😉
20 YorumlaÇevreyi rahasız etmeyecek çevreden rahatsızlık duyulmayacak yer zamanı yok istediği zaman
20 Yorumla
+1 yılİnsanların içinde öpüşme olayını sevmiyorum onun haricinde olabilir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Aslında yoktur ama kalabalık insanlar içinde de yapılmamalı he birde öpüşmeden öpüşmeye değişir tabi
20 Yorumla
+1 yılHerkesin içinde öpmek olmaz yalnız kalınca öpersin.
20 YorumlaZaman sıkıntı bak şimdi.. Yeri elbette olmalı hiç olmadı elini öper başımıza koyarız))
20 YorumlaBence yok her yerde dozajı değişmek üzere yapilabilir
20 YorumlaYoktur
Adrenalin salgılanacağı yerde bile öpüşülür20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılYoktur öpüşmek cinsel birliktelik değil sonuçta sevgi göstergesi her yerde her an ola bilir toplum lafta ahlak bekçisi olduğu için anaormal geliyor ama aslında normal ve güzel bir şey sadece mesela çocuk alanlarına yakın yerlerde sakınıla bilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Eğer karşındaki kişi rahatsız olmuyorsa her zaman her yerde dışarıda yürürken AVM'de yürüyüş yaparken koşu yaparken evin içinde balkonda araba sürerken kalabalığın içinde hiç fark etmez partnerim rahatsız olmuyorsa her yerde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılYoktur, ama her yerde her şekilde öpüşülmez. Mesela markette sıra beklerken partnerinin ağzının içine düşmezsin. Minik bir öpücük kondurursun geçersin. Yeri ve zamanı doğru seçmek lazım.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman yeri ve zamanı yoktur bence. O an değerlendirilmeli
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir yokKızlar Bir Adım Öne
20 Yorumla
+1 yılYoktur abi ya öpüşmenin Tuvaletin yeri ve zamanı yoktur
10 Yorumla
+1 yılYoktur. Ve şu kadınlar 1 adım öne adlı feminist oluşumdan nefret ediyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette zamanı vardır, her zaman olmaz. Yoksa sıradanlaşır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılSehvetli ateşli sıcak bir öpüşme ulu orta yerde olmayacagina onun yeride zamanı da olmalı
10 Yorumla - Devamını Gör (218)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar